Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kizlar b7gun degerim ikiye katlamasi gerekirken 385 artmis dr bos yada dis gebelik olabilir dedi yarin yokmus tekrar baktir artiyor mu yoksa yatis yapip sonlandirabilirler dedi var mi boyle bisey yasayan
Canm ben gecen sene yasadm. 2 bcuk aylik hamileydm ama doktor her sefernde bebegn cok küçük kalp atslarni duyamyorm duyodu. En son 16 subatta bebek yok bos gebelik dedi.15 dkda sonlandrdlar gebelgmi :( Kurtaj yapip icindeki beebgn yasadgi keseyi alyorlar. İnsallah oylr bsey yoktur

Kızlar kimse cevap vermemiş bana ama hamileymişim Ovulasyon testinden öğrendim.Pko vardı,eşimde varikoseldi

Bnde 3 yildir bnde evliyim 2 yildir olmuyor klomen kullaniyorum pko nedir onu bilmiyorum

Senin de vardı hamilelik dimi
Evet canim çok şükür bende igne ilaç bir senedir uğraştım yoruldum bıraktım bu ay doğru dürüst bir arada bile durmadik eşimle şehir dışın daydayım ama rabbim ayarlamış zamanını inşaallah sağ salim gelirler dünyaya hepimizin ki rabbim evlat hasretiyle bırakmasın bizleri

Evet canim çok şükür bende igne ilaç bir senedir uğraştım yoruldum bıraktım bu ay doğru dürüst bir arada bile durmadik eşimle şehir dışın daydayım ama rabbim ayarlamış zamanını inşaallah sağ salim gelirler dünyaya hepimizin ki rabbim evlat hasretiyle bırakmasın bizleri
İnşallah Can'ım hayırlısıyla kucağına al sende inşallah.Ben de bu ay tedavi olmamıştım.Bugün adet günümdü ve 96,21 çıktı rakam normal mi sence

İnşallah Can'ım hayırlısıyla kucağına al sende inşallah.Ben de bu ay tedavi olmamıştım.Bugün adet günümdü ve 96,21 çıktı rakam normal mi sence

Canım hayırlı olsun.benimde adetimden iki gün önce 100çıktı.normal demişti doktor pztsi günü

Degerlerinize doktorlar kan testiylemi bakio benim doktor hic bakmiyor ole seylere

Doktorum beni iğneden sonra 14.gün çağırdı. Hem ultrason la rahme baktı kist oluşumu var mı diye. Sonra kan testi istedi. 5gün sonra bi daha çağırdı.5gün arayla gidiyorum ben :)

Canım hayırlı olsun.benimde adetimden iki gün önce 100çıktı.normal demişti doktor pztsi günü
Adet günüm diyorum ama aslında yumurtlamadan 14 gün sonrasıydı bugün normalde 3 ayda 2 ayda adet oluyorum.Bana az gibi geldi degerim

Back
X