Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende izmitteyim cezaevinin orda izzet yucesoy ben aralıkta gittim ışte bütün tahlillerimi yaptırdı Sende hiç birşey yok dedi ilaç filan kullanmana gerek yok dedi ben bu ay hamile kaldım bu hafta tekrar gittim perşembe tekrar çağırdı
Kendisi muayene si mi var canim ücretini öğrenebilir miyim
Benim hormonlar yumurtlama normal tüpler açık rahminde 0.4mm polip var ama 14 15 aydır gebelik yok

Muhtemel ameliyat olacağım ama öncesinde iyi bir doktora görünmek istiyorum cihan hastanesindeki Ahmet beye gidiyorum ne iyi ne kötü erteliyor surekli

Kendisi muayene si mi var canim ücretini öğrenebilir miyim
Benim hormonlar yumurtlama normal tüpler açık rahminde 0.4mm polip var ama 14 15 aydır gebelik yok

Muhtemel ameliyat olacağım ama öncesinde iyi bir doktora görünmek istiyorum cihan hastanesindeki Ahmet beye gidiyorum ne iyi ne kötü erteliyor surekli
122 ücreti hastaneyi arayıp özel muayene diye alıyorsun orda bakiyo kadin doğumda akşam dörtten sonra bakiyo genelde tahlillerin filmini hepsini görürürsün ona göre daha iyi olur en azından geri ne gerekirse hepsini orda yaptiriyo oraya hiç gitmedim cihana bir kackere konaga gittim merkezdede demet boyacı var ona da gittim pek memnun kalmadım gerekirse ordada ameliyat olursun kendin bilirsin

122 ücreti hastaneyi arayıp özel muayene diye alıyorsun orda bakiyo kadin doğumda akşam dörtten sonra bakiyo genelde tahlillerin filmini hepsini görürürsün ona göre daha iyi olur en azından geri ne gerekirse hepsini orda yaptiriyo oraya hiç gitmedim cihana bir kackere konaga gittim merkezdede demet boyacı var ona da gittim pek memnun kalmadım gerekirse ordada ameliyat olursun kendin bilirsin

Teşekkürler canım şu an reglim ayın 20 sinden sonrası için yarın randevu alayım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

kizlar ben de izmitteyim ben de dokror degisikligi dusunuyorum umuttepeye mi gitsem acaba bu arada cikolata kisti disinda esimin sperm sayisi dusuk cikti iyi ki bu ay klomeni biraktim demek ust uste sorundan olmuyor ben de yeni arayislardayim onceki sorun esimin sperm sayisini arttirmak

kizlar ben de izmitteyim ben de dokror degisikligi dusunuyorum umuttepeye mi gitsem acaba bu arada cikolata kisti disinda esimin sperm sayisi dusuk cikti iyi ki bu ay klomeni biraktim demek ust uste sorundan olmuyor ben de yeni arayislardayim onceki sorun esimin sperm sayisini arttirmak
canım bazen ilaçla vitaminle artabiliyo ne dedi doktor??

Niye olmasın caniminşaallah birde orayı dene en azından devlet filmin olur tahlil olur birde onlara ücret vermezsin arkadaş yiğit bey diyordu ben ne zaman gitsem tupbebek bölümünde o doktor git sor arastir istersen esin içinde oraya gidip akıl alabilirsin rabbim sifamizi verecek inşaallah

Merhaba , ben yaşadığım deneyimi sizinle paylaşmak isterim. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Kullandığım iğneler ile E2 seviyesi 5ten yukarı çıkmadı. Yükseltmeye çalıştılar bir türlü yükselmedi.Doktor yumurtaların gelişmedi yapacak bir şey yok dedi. Büyük bir hayal kırıklığı ile hastaneden çıktım. Pes etmedim. Aktardan hayıt tohumu ve civaperçemli harnup pekmezi karışımı aldım. Sabah 1 kaşık pekmez yedim, hayıt tohumu çayını sabah ve akşam içtim. Kuru incir yemeyide ihmal etmedim. Sonuç E2:194 Olgunlaşmış 2 yumurta. Doktorumda şaşırdı. Çok mutluyum.Tekrar iğnelere başladık.

Canım spermler 3 ayda bir yenileniyormus
Yani şu anki uygulamanın 3 ay sonra ise yarar
Keçiboynuzu pekmezi ve promotil kullansın eşin

Ve bence spermiogram ı tekrar yaptırsın

Üniversite daha akıllıca sanki

Benim de çikolata kıstım vardı neden aldırmıyorsun canım
Ben aldırdım rahatım
Şimdi polip çıktı bir arkadaş bu siteden o kou de Yiğit beyde aldırmış bende pazartesi için randevu aldım gideceğim

Ameliyattan olsan doktor 2 ay korunma verir esin de o sürede sperm sayisini arttırır böylece boşa vakit kaybı olmaz

Çikolata kisti tüpleri tıkayıp yapisiklik yapıyor bekletme derim

Merhaba hanımlar. Bu gün çatlatma iğnesinin 12. Günü. İdrar testi yaptım ama negatif çıktı. Sizce erken mi davrandım?

Klomen kullandim bende kist yapti ama doktor adetle olunca gider dedi zarari yok dedi boyle olan var mi

Selam kızlar ayın 4 de çatlatma iğnesi oldum bugün beta hcg 1.56 çıktı erkenmi yaptım sizce olsa çıkarmıydı

Klomen kullandim bende kist yapti ama doktor adetle olunca gider dedi zarari yok dedi boyle olan var mi

Ben varım canım 4 5 tane büyük yumurtam olmuştu 1 tanesi çatlamamis kist oluşturmuştu
bir ay ara verdik bu ay için bugün kontrole gittim kist yok olmuş tekrardan klomen dedi ben femera istedim onu yazdı bugün yeniden başladım

Yanliz sogan kuru de yaptım o ay atılmasında yardımı olur diye tavsiye ederim

Arkdslar yeniden mrb. Bn iki ay klomen ve çatlama iğnesi olmuştum ama tutmadi. Bu ay da ara vermek istedim ilac yada igne kullanmadm. 27 ocakta regl olmstm ama bugün yine oldm. Cok sasrdm. 18 gün snra olmak ve adet günüme dha 10 gün var. Sizce bi doktora gorunmeli myim

Arkdslar yeniden mrb. Bn iki ay klomen ve çatlama iğnesi olmuştum ama tutmadi. Bu ay da ara vermek istedim ilac yada igne kullanmadm. 27 ocakta regl olmstm ama bugün yine oldm. Cok sasrdm. 18 gün snra olmak ve adet günüme dha 10 gün var. Sizce bi doktora gorunmeli myim
Şimdi normalde kaç günde bir oluyorsun 27 Ocak 15 Şubat arası çok yakın sıkıntı var gibi
Tam bir regl mi yoksa az mı geliyor buna karar ver kıstin ya da polibin var mı bunlar ara kanama yapabilir

Bence bir doktora görünmekte fayda var bitkisel birşey yaptın mı bu ay o da etkileyebilir
Geçmiş olsun

Kızlar bende 2 ay olumsuz klomen tedavimden sonra dün femara ya başladım
İnofolic ve balık yağı hapi ile birlikte inşallah bu ay yüzümüz guler

Şimdi normalde kaç günde bir oluyorsun 27 Ocak 15 Şubat arası çok yakın sıkıntı var gibi
Tam bir regl mi yoksa az mı geliyor buna karar ver kıstin ya da polibin var mı bunlar ara kanama yapabilir

Bence bir doktora görünmekte fayda var bitkisel birşey yaptın mı bu ay o da etkileyebilir
Geçmiş olsun
Normalde 27 günde bir oluyorum canm. Kist yoktu en son ama bn ikinci klomen ve ignemi doktor kontrolsüz kullandm. Butkisel bu ay çörek otu tarçın bal karışımı yedim. Normal adet kdar yogun degil ama belli olmaz belki artabilir. Doktora kanamam btince gdeym degil mi

Normalde 27 günde bir oluyorum canm. Kist yoktu en son ama bn ikinci klomen ve ignemi doktor kontrolsüz kullandm. Butkisel bu ay çörek otu tarçın bal karışımı yedim. Normal adet kdar yogun degil ama belli olmaz belki artabilir. Doktora kanamam btince gdeym degil mi

Bence vakit kaybetme Reglin 3. Günü git
Yukarıdan yumurtaligina bakar ve hormon testi yapar devlete git derim

Kontrolsüz klomen ve iğne kullanmaman gerektiğini zaten biliyorsundur bu konuda susuyorum sonuçta sağlık senin

Kendi fikrim şu yumurtan olgunlaşmadan iğne yaptırdın ve catlamadi kist oluşturdu muhtemel bir sonraki regl e kadar atılır ya da uyguladığınız kur erken kanamaya yol açtı..

Back
X