Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar catlatma iğnenin 6.günü bitiyor. Bugün sol kasığımda aksamdan beri şiddetli batma ve bicak kesiği gibi ani kisacik sancilar oluyor. Noluyor acaba bilen var mi? Yardımcı olursaniz sevinirim kızlar
Bu arada chormion 5000 diye bi catlatma iğnesi vurundum yumurtam 20 mm di ayni zamanda inofolic ve duphaston ( düşük onleyici) kullaniyorum

Haa bi de akintim baya bi cogaldi iki gündür

Son düzenleme:
Hatta rahim ağzında yara vardı o bile düzelmiş bende şaşırdım

Çok sevindim valla

Kaç mm ydi canim
Doktor görebildiğini göre büyük olmalı
Veee son soru gebelik düşünüyor muydunuz çünkü polip engel de o yüzden merak ettim

Şimdi gebelikte oluştu derseniz düşüp bayılır ayilinca da pazara koşup 1 çuval sogan alabilirim

Canım inşallah gebeliktir ama 6. Gün çok erken bu belirtiler için rahme yerlesme sırasında batma oluyormuş o da iğneden sonra 10 11. Gün oluyormuş öyle okumuştum

Okuduklarimdan çoğunda ilişki sonrası 3 4 gün sonra göğüs hassasiyeti oluyormuş ilk belirtiyi göğüste yakalıyor hamileler sende durum nasıl

Goguslerde aman aman bi hassasiyet yok canim. Bende yumurta rahime dogru 6.7 gun yolculuga basliyor diye okumustum ondan mi ki diye dusundum ama insan herseye yoruyor bekleyisimiz ne yöndeyse öyle olsun istiyoruz sebebi de. Ne olup ne bitiyor diye içimizde karnimizi yarip baksak bile beklemek zorundayiz işte. Şu bi hafta daha geçse:) ak mi kara mi belli olur. Cok sagol cevabin icin canim

Ben gecen ay catlama ignesi kullandim merakla bekledim 3 kerede test yaptim belki tutmustur die ama tutmadi hayel kirikligi hep

Ben gecen ay catlama ignesi kullandim merakla bekledim 3 kerede test yaptim belki tutmustur die ama tutmadi hayel kirikligi hep

Rica ederim
Bak ne diyeceğim kendini dinlememeye çalış biliyorum zor ama kendin için dene
Benim 3. Klomen olacak artık saldım ağrım sızım hep oldu hatta gülme de yerlesme kanamam bile oldu tam olması gereken günde meğer bende polip varmış o yapıyormuş minicik Göguslerim kocamanlar artık onlarda şişiyor bence psikolojik hormonal o nedenle süre gelsin testini yap hatta dayan Reglin geçsin olmazsan test yap yoksa hayal kırıklığı çok oluyor

Ben bi iki denemede olur sanıyordum şimdi biliyorum ki süreç uzun yormuyorum kendimi sende yorma kendini dinleme..

Can'ım aynı iğneyi kullanmışız bendede aynı ağrı oldu birde göğüs ucu hassasiyeti başladı 9. Günü gebelik testi pozitif çıktı ertesi gün kan verdim değer düşük anladımki iğnenin etkisi ve iğnenin 11.günü regli oldum hatta iğneden şüpelendim sen inşallah hamilesindir zannederim biraz güçlü bir iğne

Bana doktor mm olarak söylemedi sadece rahim ağzındaki mercimek kadardı onu gördüm içerdekide onun kadar olduğunu söyledi henüz hamile kalamadım 2 ay tedavi görüyorum

Canım süreç cok uzun farkindayim bunun 3 buçuk yıldır bebek icin uğraşıyoruz. Ilk zamanlar cok buyuk bi hevesle bu ay oldu aha kesin vardir gogsum sisti karnim batti bisiler bisiler hep en ufak biseyi kendimce yorumladim sonuc hüsran di tabi. Bir yildir ama eve test bile almadim hep reglimi bekledim her seferinde de geldi hic dusunmeden hatta spor yaparak sosyalleserek gunlerimi gecirdim. Ilk defa bu ay 1 bucuk yil once hamileyken ama bilmiyorken hissettigim gibi hissettim ve ilk defa bu ay umutluyum. Ben test yapmam canim kolay kolay arkadaslarim ne sabirlisin diye kizar hatta :) ...bu ay olumlu hissediyorum ne biliyim elbette yaniltabilir kuzu 3 bucuk yildir neler yaniltmadi ki :) allah bekleyislerimizii hepimizinkinid e hayırlısıyla sona erdersin. Guzel cevabın icinde cok cok tesekkur ederim arkadaşım bu arada ilk gebeligim dusukle sonuclandi bi daha da hamile kalamadim

Bana da ovitrelleden daha guclu gibi hissettirdi. Daha once ovitrelle kullandim ama koldan vurmuslardi onu.bunu da kalçadan yedim belki de onun etkisi. Ben de dun merak ettim iğne vucuttan atildi mi diye ve hcg testi yaptim evde atilmamis direk pozitif çıktı. Demekki daha var ignenin etkisinin gecmesine. Ben 10.gun iğnenin etkisi en gec cikiyor vucuttan diye biliyorum ama sende 11.gun adet gormussun cok erken değil mi ya? Bu arada o kan testin muhtemelen igne hala kaninda oldugu icin degeri oyle cikti. Hakkimizda hayirlisi olsun kuzum. Ne eylerse guzel eyler mevlam.

Valla canım neye uğradığımı şaşırdım çok erken regli oldum çatlatma iğnesinin etkisi diye düşündüm doktoru aradım olabilir dedi iyicene sinirlendim zaten iğneyi yaptırırken tereddüte düştüm ilk defa verdi bu iğneyi

Can'ım bu iğnede gebelik hormonu yüksek onun için gebe hissediyoruz ben bu ay kesin tuttu dedim kızım var bir tane ondada aynısını hissetmiştim ama dos çıktı iğnenin etkisi inşallah bu ay artık o iğneden verirse istemiycem

Düşük yapmışsın rahim filmi çektirdinmi düşükten sonra tubalarda yapışıklık oluyo çektirmediysen çektir inşallah gerek kalmazda hamilesindir

Beni de korkuttun şimdi yaaa

Düşük yapmışsın rahim filmi çektirdinmi düşükten sonra tubalarda yapışıklık oluyo çektirmediysen çektir inşallah gerek kalmazda hamilesindir
Canim ben2 kez cektirdim. Ben sana şöyle anlatayım.
Evlendik 6 ay korunduk 1 buçuk yil denedik bebek olmayinca hsg cektirdim 2 tuplerde de yapisiklik varmış sol taraf acildi sag yapisik kaldi dedi doktor. Ayni ay hamile kaldım malesef 7 haftalikken düşük oldu saglikli artmiyodu zaten değerler. 2 -3 ay korunduk çünkü kürtaj olmustum ve coook kötü bi düşük olmuştu. Doktor korun rahim kendine gelsin bi daha dusmesin falan dedi. Neyse ondan sonra gectigimiz ekim sonu bi daha cektirdim cunku aradan bi bucuk yila yakin zaman gecti ve bi daha olmamisti. Bu hsg ile iki tüpümde açıldı denildi. Bi ay esimdenn ayrı kalmak zorunda kaldım yurtdisina çıktım. Gelir gelmez denedik yeniden hsg cekildigim ay da yuma yetisti o zamanda değerlendirmistik. Şubatta klomene baslayalim dedik yavas yavas asilama yoluna girelim diye ( bu arada eşim daha once de test vermisti her sey guzeldi sonuçlarda) bu ay da verdi biraz degerleri düşmüş doktor proxeed plus verdi. Bende ekstradan yedigine ictigne dikkat ettirdim. Bana doktor bu ay klomen kullan yumurta takibi yapalim catlatalim dedi inofolic de kullan dedi. Inofolice devam ediyorum hala ayni zamanda onemli gunlerde preseed jel kullandım canım bu ay. Gerisi rabbime emanet artik. Yaşım29 bebek düşünürkem 26 yasima yeni girmistim zaman geciyor hesaplarda olmaya seyler cikiyor. Bu yuzden artik kollari sıvadık normal yoldan klomenle falan bi iki deneyelim martta asilama yoluna girelim dedik kocamla. Insallah gerek kalmaz tabi

Beni de korkuttun şimdi yaaa
Ayyy Can'ım seni korkutmak istemedim sen en azından benim tecrübemi gördün inşallah hamilesindir ama erken adet olursanda en azından benim gibi şok olmazsın ben çok ağladım üstelik idrar testi yapacaktım sabah bi baktım idrar yerine kan Şok'a girdim herkezin bünyesi farklı bana yan etki yapmış olabilirde

Can'ım inşallah aşılamaya gerek kalmaz netten baktım o çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar var yaşın genç inşallah hamilesindir bak bana kaç yaşında uğraşıyorum hep derdim bir tane çocuk yeter Allah isteyene versin diye bir de kendime çok güvenirdim kızıma 1,5 yıl korundum korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım sandımki bu da aynı olacak çok büyük laflar etmişim şimdide uğraşıyorum

Eşimde sperm hacim 1 çıktı sperm 70milyon hareket analizi +4 %20 +3 %30 biraz düşükmü sizce doktor tedaviyle hamile kalırsın dedi ama bilmiyorum anlayan varsa yorum yapabilirimi birde hazırlama sonrası diyo sayı 80milyon hareketlilik %80 harek analizi+4%40 +3%40 kızlar bilen varsa cevap verebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…