Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım süreç cok uzun farkindayim bunun 3 buçuk yıldır bebek icin uğraşıyoruz. Ilk zamanlar cok buyuk bi hevesle bu ay oldu aha kesin vardir gogsum sisti karnim batti bisiler bisiler hep en ufak biseyi kendimce yorumladim sonuc hüsran di tabi. Bir yildir ama eve test bile almadim hep reglimi bekledim her seferinde de geldi hic dusunmeden hatta spor yaparak sosyalleserek gunlerimi gecirdim. Ilk defa bu ay 1 bucuk yil once hamileyken ama bilmiyorken hissettigim gibi hissettim ve ilk defa bu ay umutluyum. Ben test yapmam canim kolay kolay arkadaslarim ne sabirlisin diye kizar hatta :) ...bu ay olumlu hissediyorum ne biliyim elbette yaniltabilir kuzu 3 bucuk yildir neler yaniltmadi ki :) allah bekleyislerimizii hepimizinkinid e hayırlısıyla sona erdersin. Guzel cevabın icinde cok cok tesekkur ederim arkadaşım bu arada ilk gebeligim dusukle sonuclandi bi daha da hamile kalamadim

İnşallah hislerinden yanilmazsin canım
Bir gebeliğin oluşması hamile kalabiliyor olman çok hoş bende tık yok;)

Ayyy Can'ım seni korkutmak istemedim sen en azından benim tecrübemi gördün inşallah hamilesindir ama erken adet olursanda en azından benim gibi şok olmazsın ben çok ağladım üstelik idrar testi yapacaktım sabah bi baktım idrar yerine kan Şok'a girdim herkezin bünyesi farklı bana yan etki yapmış olabilirde

Anladim canim haklisin. En azindan böyle biseyle karşılaşırsam şok olmam :) hakkimizda hayırlısı olsun canim Insallah senin icin de bi daha ki ay daha iyi olur

Can'ım inşallah aşılamaya gerek kalmaz netten baktım o çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar var yaşın genç inşallah hamilesindir bak bana kaç yaşında uğraşıyorum hep derdim bir tane çocuk yeter Allah isteyene versin diye bir de kendime çok güvenirdim kızıma 1,5 yıl korundum korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım sandımki bu da aynı olacak çok büyük laflar etmişim şimdide uğraşıyorum
Ahh ahh en büyük sorunumuz eksik dua etmek dua kapilarinin ne zaman açık olduğunu bilemeyiz agizmizdan cikanlara da dikkat etmemiz gerek :( allah seninde yuzunu guldursun canim dualarin icin cok Sagol

İnşallah hislerinden yanilmazsin canım
Bir gebeliğin oluşması hamile kalabiliyor olman çok hoş bende tık yok:KK66:
canim artik hayırlısı olsun. Bi gebelik olustu ama sagliksizdi ogrenmemle kaybetmem bir oldu bi yili coktan aştı yeniden olmadi sorun var demekki. Rabbim hepimizin umutlarini dogru cikarsin hepimizin dualarini kabul etsin

Eşimde sperm hacim 1 çıktı sperm 70milyon hareket analizi +4 %20 +3 %30 biraz düşükmü sizce doktor tedaviyle hamile kalırsın dedi ama bilmiyorum anlayan varsa yorum yapabilirimi birde hazırlama sonrası diyo sayı 80milyon hareketlilik %80 harek analizi+4%40 +3%40 kızlar bilen varsa cevap verebilirmi
Onemli olan hareketlilik sayısı canim 15 milyondan asagisi sorun olarak kabul ediliyor 20 milyon hareketlilikle gebelik mümkün. Eger doktor biraz az görürse bence proxeed plus kullanin ilac değil gida takviyesi 134 tl eczaneden temin ediliyor ve hareketlilik sayisini artirarak gebeligi mumkun kiliyor allahın izniyle. Bu bir toz karışımı hatta bunu keciboynuzu özü ile icen var 70% faydasi artiyormus.

:KK43::KK43:C
Onemli olan hareketlilik sayısı canim 15 milyondan asagisi sorun olarak kabul ediliyor 20 milyon hareketlilikle gebelik mümkün. Eger doktor biraz az görürse bence proxeed plus kullanin ilac değil gida takviyesi 134 tl eczaneden temin ediliyor ve hareketlilik sayisini artirarak gebeligi mumkun kiliyor allahın izniyle. Bu bir toz karışımı hatta bunu keciboynuzu özü ile icen var 70% faydasi artiyormus.
canım dr iyi dedi ama ben dedimki hacim az yani volüm 1 bu tedaviyle hamile kalırsın dedi ama bende tık yok 2 aydır

Ahh ahh en büyük sorunumuz eksik dua etmek dua kapilarinin ne zaman açık olduğunu bilemeyiz agizmizdan cikanlara da dikkat etmemiz gerek :KK43: allah seninde yuzunu guldursun canim dualarin icin cok Sagol
Can'ım benim sağol Allah hepimizin yüzünü güldürsün

:KK43::KK43:C
canım dr iyi dedi ama ben dedimki hacim az yani volüm 1 bu tedaviyle hamile kalırsın dedi ama bende tık yok 2 aydır
Gözünü korkutmak istemem Canim ama 2 aydır olmamasi cok cok normal bana hic bi sorun yok hamile kalabilirsin dediklerinin uzerine 1 bucuk yil gecti hatta 1 düşük oldu 1 buçuk yıl önce hala uğraşıyorum. Gebe kalmak icin normal süre zaten 6 ay:) olur insallah merak etme sen.

Gözünü korkutmak istemem Canim ama 2 aydır olmamasi cok cok normal bana hic bi sorun yok hamile kalabilirsin dediklerinin uzerine 1 bucuk yil gecti hatta 1 düşük oldu 1 buçuk yıl önce hala uğraşıyorum. Gebe kalmak icin normal süre zaten 6 ay:) olur insallah merak etme sen.
Doktorlarıda bazen anlayamıyorum 1,5 yıl olmayacağını Nasıl anlamıyolar ilaçlara iğnelere verilen parayla aşılama hatta tüp bebek yapılır geçen ay iğnelere 400 tl verdim bu ay iğne istemiyorum artık zaten zor oluyorum çocuğu okula bırak sonra hastaneye koş iğne ol birde ağrısı cabası

Ben 11 yıl spiralle korundum hemen ona bağlıyorlar çok korunmuşsun diye bileydim olmayacağını boşuna spiral taktırmazdım birde korkuyordum spiral kayarda hamile kalırım diye o kadar çocuk istemiyordum şimdide gitmediğim doktor kalmadı yüce allahım beni sınıyor

Doktorlarıda bazen anlayamıyorum 1,5 yıl olmayacağını Nasıl anlamıyolar ilaçlara iğnelere verilen parayla aşılama hatta tüp bebek yapılır geçen ay iğnelere 400 tl verdim bu ay iğne istemiyorum artık zaten zor oluyorum çocuğu okula bırak sonra hastaneye koş iğne ol birde ağrısı cabası
Aylarca troid değerlerim düzelsin diye bekledim çünkü gebeliği o engelliyo dediler. Ekim sonu tekrar rahim filmi cektirdim tuplerim yapisikmis açıldı dedi doktor. Bu ay da klomene başladık. Kısmet rabbim vermedikten sonra ne doktor kapıları aşındırdım hala da surekli kontrole gidiyorum bisiler bisiler deniyoruz işte ama artik aşılama ve tüp bebek yoluna girmeye başlıcaz galiba

Aylarca troid değerlerim düzelsin diye bekledim çünkü gebeliği o engelliyo dediler. Ekim sonu tekrar rahim filmi cektirdim tuplerim yapisikmis açıldı dedi doktor. Bu ay da klomene başladık. Kısmet rabbim vermedikten sonra ne doktor kapıları aşındırdım hala da surekli kontrole gidiyorum bisiler bisiler deniyoruz işte ama artik aşılama ve tüp bebek yoluna girmeye başlıcaz galiba
Arkadaşımın 13 yıl olmadı sonra tüp bebekle bir tane oğlu oldu 2 ay önce kendiliğinden hamile kaldı hemde ikiz allah ol diyince oluyo her şeyin vakti Zaman'ı var

Canim doktorlar icin bizim hamile kalip kalmamiz umrunda degil ki artik ben ole anliyorum benim 2 yildir olmuyor 2 aydir klomen kullaniyorum tik yok hic asilama ol tup bebek yap demiyor gidiyorum alttan muayene yapoyor gonderiyor artik allah hayorli zamanda versin diycek bsy bulamiyorum...

HERSEY ALLAHTAN RABIM HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN BEBISI OLMAYANLARA KISA ZAMANDA BEBISLER VERSIN KUCAKLARINI BOS BIRAKMASIN HER GUN HERKEZ ICIN DUA EDIYORUM..

Canim doktorlar icin bizim hamile kalip kalmamiz umrunda degil ki artik ben ole anliyorum benim 2 yildir olmuyor 2 aydir klomen kullaniyorum tik yok hic asilama ol tup bebek yap demiyor gidiyorum alttan muayene yapoyor gonderiyor artik allah hayorli zamanda versin diycek bsy bulamiyorum...

Canım sana sonuna kadar katılıyorum
Doktor şöyle düşünüyor ne kadar çok gelirse o kadar kazanırım o yüzden yavaş ilerliyor

Bi de her gün bu hastalıkla karşılaşıyor ya normal geliyor önemsemiyor sonuçta onu ilgilendiren bir durum yok bekleten isteyen çaba sarfeden biziz

Tüp bebek yapanlar ozeldeki ücretini söyler misiniz bir de özel mi üniversite mi sizce

Canim ben istanbuldayim pendikte cihan polikinlik var orda asilamayi sorsum 850 tl dedi tup bebegi arastiriyorum oda 6 bin tl den baslior

10 bini biliyormuş canım kocaeli deyim bende

Üniversite da 3 yıldan sonra bazı şeyleri ücretsiz yapıyormuş bakalım şimdiden araştırmali yolun sonu belli
Canim ben istanbuldayim pendikte cihan polikinlik var orda asilamayi sorsum 850 tl dedi tup bebegi arastiriyorum oda 6 bin tl den baslior

Back
X