Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben hala adet oladim acaba klomen geciktirme yapar mi merak ediyorum cunku iki gun once meraktan test yaptim negatif cikti

Catlama ignesi vurulmasim bu ay sadece klomen kullandim carsamba gunu test yaptim negatif cikti 2 gun olcak bugunle hala adet olmadim yarin kan testinde cikar mi

Catlama ignesi vurulmasim bu ay sadece klomen kullandim carsamba gunu test yaptim negatif cikti 2 gun olcak bugunle hala adet olmadim yarin kan testinde cikar mi
Ben 28 günde bir oluyorum klomenle 30.günü adet oldum 15. Günü 19mm olmuştu ertesi gün çatladı çatladıktan 14.günü adet oldum

Anladim canim bende gecen ay catlama ignesi kullanmistim 15.gun adet olmustum normal edet gunumde 4 gun once olmustum bakalim bu ay nasil olcak bugunde olmazsam yarin kan testi yaptircam

Anladim canim bende gecen ay catlama ignesi kullanmistim 15.gun adet olmustum normal edet gunumde 4 gun once olmustum bakalim bu ay nasil olcak bugunde olmazsam yarin kan testi yaptircam
İnşallah hamilesindir bende dün yine iğneye başladım 7gün 150mg

Kizlar adet oldum bu ay tup tedavi yaptirmati dusunuyorum artik bole bsy olmuyor iyice umudumda kalmadi gerci

Kizlar adet oldum bu ay tup tedavi yaptirmati dusunuyorum artik bole bsy olmuyor iyice umudumda kalmadi gerci
Can'ım klomen değilde iğneyle tedaviyi denesene birde eşinin sperm testi iyimi ben iğne oluyorum eşimin morfolojisi %10 çıktı yani orta derece senin eşinin kaç %4ün altındaysa tüp bebek öneriyorlar ama üstündeyse aşılama veya iğne tedavisiyle olur diyolar

Canim esimede test yaptirtik onun %90 cikti bir sorunu yok anliycaginiz catlama igneside kullandim oda brseye yaramadi canim cok sikiliyor artik hormon testi istedi birde onlari yaptircam birde rahim filimi cekilcem

Canim esimede test yaptirtik onun %90 cikti bir sorunu yok anliycaginiz catlama igneside kullandim oda brseye yaramadi canim cok sikiliyor artik hormon testi istedi birde onlari yaptircam birde rahim filimi cekilcem
Valla canim eğer ikinizdede bir sorun yoksa cokta yıpratma kendini vakti zamanı gelmeyince ne yaparsan yap olmuyo yaşında büyük değilse biraz akışına biraksana kendini

25 yasindayim 3 yillik evliyim 2 yildir olmuyor yatiyorum kalkiyorum hep aklimda elimdede hicbirsey gelmiyor

25 yasindayim 3 yillik evliyim 2 yildir olmuyor yatiyorum kalkiyorum hep aklimda elimdede hicbirsey gelmiyor
Zaten çok kafana yer ettiği içinde olmuyo ben gecensene şubatta normal hamile kaldım ama düşük oldu ondan sonra artık hiç başka birşey düşünmedim her ay başka bir doktora gittim klomende kullandım yatiyon kalkiyom kafamda bebek agla ağla ocak ayında aman dedim artık olursa olur olmazsa olmasın dedim dünyanın sonu değil yumurtlama günlerinde ben ailemin yanına gittim ist temizlik te yaptım gezdimde normal şubatta adet beklerken birde bebek geldi yaşımda37 onun için biraz akışına bırak valla bende niyetim martta tüp bebek için gitcektim

Back
X