Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
idrar testlerinde yanılma payı var kanda baktırman daha kesin sonuç verir
Öylemi dersiniz yaptığım test ovülasyon testlerinin yanında gelenlerden laboquick inşallah yanılıyordur normalde bi sıkıntımız yok çok şükür 7yaşında bi kızım var ama ikinciye bi türlü hamile kalamadım

Canim bir kacgundaha bekle cunki seninle ayni durumu yasadim ve adetimden 3 gun sonra adet oldum ama insallah hamilesindir

Benim adetlerim çok düzenli olur hep 28de bir doktor hep muayenelerde çok beğeniyor çok umutlu konuştu benide çok umutlandırdı zaten bugün çatlatma iğnesinin 13ğünü neden mart 1 dedi acaba şubat ayının 28çektiğini düşünememiş olabilirmi her ay başa sar çok zor çok Allah herkese aratmadan versin inşallah

Anliyabiliyorum cunki 2 yildir bende her ay unutlu bir sekilde bekliyorum ama olmuyor bende herbay adetimi duzenli oluyordum 26. Gun olunva oluyordum gecen ay 29. Gune cikti klomenin etkisi oluyor.ama insallah sen hamilesindir eger olmazsan git kan tahlili yaptir.ben artik sabtlredemiyorum bu ay adet olunca rahim filimi cektircem eger tikali dehlgilse tup bebek yaptircam

Anliyabiliyorum cunki 2 yildir bende her ay unutlu bir sekilde bekliyorum ama olmuyor bende herbay adetimi duzenli oluyordum 26. Gun olunva oluyordum gecen ay 29. Gune cikti klomenin etkisi oluyor.ama insallah sen hamilesindir eger olmazsan git kan tahlili yaptir.ben artik sabtlredemiyorum bu ay adet olunca rahim filimi cektircem eger tikali dehlgilse tup bebek yaptircam

Önceki sayfalardan okuduğum kadarıyla 25yaşındasın galiba daha tüp bebek düşünmek için erken değilmi benim yaş 34oldu her ay üZerine bir ay daha eklendikçe hem olMayışına hem zaman kaybetmeye stres yapıyorum

Evet 25 yasindayim abla ama 3 yildir evliyim ve 2 yildir olmuyor artik beklemek beni cok yiptatti o yuzden en tup bebekten baska care bulamiyorum cok bunaldim cunki

Haklısın beklemek çok zor çok yıpratıcı ben kızıma altıncı ayımda hamile kalmıştım ve bu kadar zor olacağını düşünemezdim. Yani maddi imkanın varsa eşinde istiyorsa yaptır tabiii neden olmasın bazen bende düşünmüyor değilim belki bi aşılama denemesinden sonra

Asilamayi bende dusundum ama onun tutma ihtima %10 %15ihtimali varmis birde ole hayel kirikliginacugramak istemiyorum cokbarastirdim en sonbtup bebek bitanecik bebisim olsun baska hicbirsey istemiyorum su hayattan nasip artik allah olmayan herkese nasip etsin

Öylemii ben çok araştırmadım aşılamayı bilmiyorum bi sorun yok hemen tutar zannediyorum ewt amin herkese nasip etsin Allahım bi zamanı vardır ama hayırlısı artık

Asilamayi bende dusundum ama onun tutma ihtima %10 %15ihtimali varmis birde ole hayel kirikliginacugramak istemiyorum cokbarastirdim en sonbtup bebek bitanecik bebisim olsun baska hicbirsey istemiyorum su hayattan nasip artik allah olmayan herkese nasip etsin
Canim benim sen bu kadar kafana takarsan tüp bebek de fayda etmez bir iki ay kafanı dağıtacak uğraş bul bak faydasını göreceksin

Merhabalar birşey sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara ovitrelle catlama ignesi kullandım bugün 11 gun migren dolayısıyla acile gittim hamilelik şüphemi söyledim doktorum test yaptı sonuç 2.35 çıktı doktorum pozitif ama test 5 Gün sonra tekrarlanması lazım ddi kadın doğum doktorumla görüştüm daha erken dedi sizde de bunu yaşayan oldu mu acaba doğru mu göğüs hassasiyetim kaşık ağrım baş dönmem var tansiyonum da normal.

Merhabalar birşey sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara ovitrelle catlama ignesi kullandım bugün 11 gun migren dolayısıyla acile gittim hamilelik şüphemi söyledim doktorum test yaptı sonuç 2.35 çıktı doktorum pozitif ama test 5 Gün sonra tekrarlanması lazım ddi kadın doğum doktorumla görüştüm daha erken dedi sizde de bunu yaşayan oldu mu acaba doğru mu göğüs hassasiyetim kaşık ağrım baş dönmem var tansiyonum da normal.
Merhaba bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım tecrübeli sayılmam bende 17şubatta olmuştum çatlatma iğnesini doktor 1martta adet görmezsen test yap demişti bugün yaptım ama negatif regl de olmadım göğüs uçlarım acıyor ara ara kasıklarımda hafif sızılar var sende ne gibi belirtiler var ve ben hala umutlanmalımıyım sence

Merhaba bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım tecrübeli sayılmam bende 17şubatta olmuştum çatlatma iğnesini doktor 1martta adet görmezsen test yap demişti bugün yaptım ama negatif regl de olmadım göğüs uçlarım acıyor ara ara kasıklarımda hafif sızılar var sende ne gibi belirtiler var ve ben hala umutlanmalımıyım sence
Canım benim göğüs ağrısı ve uçlarda büyüme var kaşık ağrısı sık idrara cikma gaz sancısı ve şiddetli baş dönmesi var doktor baş dönmesi için serum yaptı hala devam ediyor tansiyonum baktı o da normaldi cnm umutlanma ben kendime çok kızdım umutlandım için her ay üzüldüm psikolojiktir

Canım benim göğüs ağrısı ve uçlarda büyüme var kaşık ağrısı sık idrara cikma gaz sancısı ve şiddetli baş dönmesi var doktor baş dönmesi için serum yaptı hala devam ediyor tansiyonum baktı o da normaldi cnm umutlanma ben kendime çok kızdım umutlandım için her ay üzüldüm psikolojiktir
sen ayın kaçında oldun çatlatma iğnesini ve kaçıncı denemen doktor 1 martta adet görmezsen test yapdeyince sanki 1 martta hemen hamile olduğum haberini alacağımı zannettim ve o kadar umutlandımki ne bileyim bekliyorum cumartesi günü 14 günü adet olurum heralde

Canım ben 19 Şubat sabah 9 da iğne yaptım doktor bana adetin geçince test yap ddi ben rahatsizlandim migrenim tuttu acilde böyle bi durum var ddim doktor ilaç vermek için test istedi var ama tekrarlanması lazım değerin düşede bilir yüksele de bilir dedi ilk defa clomen +ovitrelle kullandım 4 gelişmiş yumurtan 1 tane de tam gelişmemiş var ddi

Kan testi değilse belki geç gebelik olabilir bide kan testi yaptır net olsun. Ben normal testlerde yapsam belki bende de çıkmazdı benim kafamı kurcalayan şu cnm ovitrelle içeriğinde beta hcg var ama vücut ne kadar sürede atıyor bunu ovitrelle etkisi mi yoksa hamile miyim emin olamıyorum ama umut dolu içim kızıyorum da kendime ama engel olamıyorum Rabbim isteyen herkese versin ins ikiz ikiz versin :)

Bende 17şubatta saat üçte oldum iğneyi doktor sonraki iki gün ilişki önerdi yarın yada cumartesi adet görmem gerekiyor inşallah yükselir değerlerin cnm yaa acaba yarın bende bi gidip kan mı versem böyle merakla yaşamaktansa kaç gündür test yapmamak için kendimle savaştım en sonundA bugün yaptım oda negatif çıktı

İdrar testi yaptım cnm yaa hemde ovülasyon testinin hediyesi olanlardan biraz dandik gibi geldi bana açıkçası yani benim 13.gün benim vücudumdan atılmış demekki idrar testiyle denedinmi hiç nasıl çıkardı acaba bende merak ettim inşallah canım Allah kimseye aratmasın zor bi durum ilk gebeliğin mi olacak inşallah hamişsen

Yaptır cnm bi gün beklemek umut oluyor insana inş olumlu olur cnm dua et benim için bende yapmicam adetim gecene kadar testi diye kendimi yedim ama doktor istedi inş yükselir ya

Back
X