Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bugün iğneden sonraki 9.günüm.. Belirti olarak hiç bir şey kalmadı.. Sanırım iğnenin etkisiydi bastakiler,dimi :KK43:

Aynen canım iğne b-hcg içerdiği için mide bulantısı bile yapabiliyor ama kendini strese sokma hiç bir belirti yaşamadan gebe kalanlar var.. Bence bekle bat gününü daha erken idrar testi falan yapma benim 11. gün bile iğne etkisiyle pozitif çıktı geçen ay..

offf hadi ya.. 11.gün nasıl hatalı pozitif çıkıyor, çok kötü bir şey bu.. Beklemek gerçekten ilk haftadan sonra zor.. Allah gönlümüze göre versin inşaAllah..
Şimdi ne durumdasın?

offf hadi ya.. 11.gün nasıl hatalı pozitif çıkıyor, çok kötü bir şey bu.. Beklemek gerçekten ilk haftadan sonra zor.. Allah gönlümüze göre versin inşaAllah..
Şimdi ne durumdasın?

Amin canım seninde haftaya yüzün güler inşallah :) Benim regl 33. gün geldi canım 30 günde bir oluyorum ortalama biraz gecikti.

anladım, umarım bu ay artık senin de benim de tüm isteyenlerin yüzü güler.. Düzenli Adet olabiliyor olman bile güzel artık bu dönemde bunlara şükür.. Benim pko dan dolayı genelde söktürücü kullanmam gerekiyor eğer bir tedavi sürecinde değilsem.. İlk çocuğumu tüp bebek ile çok şükür dünyaya getirdim, şimdi bir umut olur mu diye bekliyorum.. Olmazsa zaten bir daha bu ay denemem yaza kadar d.kontrol hapi ile geçirip daha sonra bir daha belki tüp bebek diye düşünüyorum..

anladım, umarım bu ay artık senin de benim de tüm isteyenlerin yüzü güler.. Düzenli Adet olabiliyor olman bile güzel artık bu dönemde bunlara şükür.. Benim pko dan dolayı genelde söktürücü kullanmam gerekiyor eğer bir tedavi sürecinde değilsem.. İlk çocuğumu tüp bebek ile çok şükür dünyaya getirdim, şimdi bir umut olur mu diye bekliyorum.. Olmazsa zaten bir daha bu ay denemem yaza kadar d.kontrol hapi ile geçirip daha sonra bir daha belki tüp bebek diye düşünüyorum..

Hayırlısı olsun canım.. Bende de yum tembelliği var yeterince gelişmiyor ve tabii ki çatlamıyor. Bende bu ay bitkili ilaçlı ne varsa devreye aldım bakalım inşallah sende tüp e gerek kalmadan verirsin müjdeni :)

Şimdi ne durumdasın?
Ben 12.gune kadar cift cizgi gordum tabi git gide siliklesti ama gebe degildin gecen ay o yuzden bu ay ignenin 16 gunune kadar beklicem

Ben 12.gune kadar cift cizgi gordum tabi git gide siliklesti ama gebe degildin gecen ay o yuzden bu ay ignenin 16 gunune kadar beklicem

çok kötüymüş gerçekten demek erkenden test yapmamak lazım dicem ama 11-12. gün de çok erken değil aslında iğnenin etkisi ne kadar uzun sürüyormuş :(

Peki bir şey sorcam: bana doktorum progestan da yazdı 2×1 ve 13.martta kanda gebelik testi yap dedi.. Hocam o tarihe kadar adet olmazsam mı yapim dedim..Yok sen zaten adet olmazsın ki Progestan aldığın için dedi.. Progestan içtiğimiz sürece adet olunmadığını ilk defa duydum..
Doktorun söylediğini sorgulamak da garip ama bu böyle midir gerçekten?

çok kötüymüş gerçekten demek erkenden test yapmamak lazım dicem ama 11-12. gün de çok erken değil aslında iğnenin etkisi ne kadar uzun sürüyormuş :KK43:

Peki bir şey sorcam: bana doktorum progestan da yazdı 2×1 ve 13.martta kanda gebelik testi yap dedi.. Hocam o tarihe kadar adet olmazsam mı yapim dedim..Yok sen zaten adet olmazsın ki Progestan aldığın için dedi.. Progestan içtiğimiz sürece adet olunmadığını ilk defa duydum..
Doktorun söylediğini sorgulamak da garip ama bu böyle midir gerçekten?
Ay yok beee... Bana da duphaston yazdi progesteron var icinde progestanla aynı etki ilac adı farklı bunu özellikle doktora da eczaneye de sordum ayni etkileri dedi.
Progestani adet duzenleyici olarak da kullanan varmış. Adet olmazsin demesi degisikmis.senin normal mi adetin ? Düzenli mi?

Ay yok beee... Bana da duphaston yazdi progesteron var icinde progestanla aynı etki ilac adı farklı bunu özellikle doktora da eczaneye de sordum ayni etkileri dedi.
Progestani adet duzenleyici olarak da kullanan varmış. Adet olmazsin demesi degisikmis.senin normal mi adetin ? Düzenli mi?

yok pko olduğum için pek yumurtlama oluşmuyor adette en iyi ihtimalle ya gecikiyor yada hiç gelmiyor söktürücü kullanıyorum arada.. Şimdi takip oldu catlatma iğnesi olduğum için normal olarak adet görmem gerekir hamilelik oluşmaz ise.. ama progesteron kullanırken olmazsın dedi bana bende onu anlamadım..

Adet düzenleyici olarak sanırım bir müddet kullanılıyor bırakınca adet olunuyor ama kullanım esnasında adeti geciktiriyor veya engelliyor mu onu anlamadım?

Peki sen bu hormonu kullanırken adet oldun mu daha önce?

Arkadaşlar meraba bende dün gece saat 10 da catlatma iğnesi vuruldum polikist var bende de adet duzensizligim ve yumurtlayamama yani anlayacağınız bütün sorunlar 1 arada klomen tedavisine başladık ama hiç umudum yok kalmadı heveslenince hayal kırıklığı yaşamak çok kötü sonrasında çok takıyorum kafaya ne zamn olcak die 1bucuk senelik evliyim seneler geçtikçe insan daha çok istiyo

yok pko olduğum için pek yumurtlama oluşmuyor adette en iyi ihtimalle ya gecikiyor yada hiç gelmiyor söktürücü kullanıyorum arada.. Şimdi takip oldu catlatma iğnesi olduğum için normal olarak adet görmem gerekir hamilelik oluşmaz ise.. ama progesteron kullanırken olmazsın dedi bana bende onu anlamadım..

Adet düzenleyici olarak sanırım bir müddet kullanılıyor bırakınca adet olunuyor ama kullanım esnasında adeti geciktiriyor veya engelliyor mu onu anlamadım?

Peki sen bu hormonu kullanırken adet oldun mu daha önce?

Evet canim gününde oldum ignenin 16.günü oldum. Ama 20 tane cikiyor ya icinden gunde 2 kullaniyorum 10 Gunde bitiyor hap . sen paket bittikten sonra devam mi ediyosun

Ben 4 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı bende de pko var hiç gebelik olmadı önce histeroskopi oldum sonra klomen on gün kadar puregon kullandım bu sırada yumurta takibi yapıldı dün iğne vurdum ovitrelle. Ptesi den itibaren üç gün ilişki dedi doktor

Kızlar merhaba benim bu ay tedavide 14 tane olgun yumurtam oluştu çatlatma iğnesi vermedi doktor hatta ilişki yasakladı ama ben 3 günde bir ilişkiye girdim biraz önce idrar testi yaptım pozitif acaba oluşan kistlerden olabilirmi lütfen cevap verin

İnş hamilesindir canım büyük ihtimalle. Hamilesin kan testi yaptır garanti olur

Back
X