Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
@@@@@@@
Inşallah canım umudunu kesme olmasa bile bir daki sefer aşılama dene şansın artıyor benimde tutmazsa 2 ay sonra aşılama deniyecem oda olmazsa artık ondan sonra oluruna birakicam biraz sonrada tüp bebek deniyecem ama inşallah melegimize kavuşmanın çok yakın az kaldı allah bilen ve görevdir şüphesiz o herşeyi zamanı vakti gelince verir ona sigin elbet her ışte hayır vardir
Canim benim ya çok teşekkür ederim ama hiç adet belirtim yok acaba igneden önceki olduğum tarihtemi olacağım yoksa igneden sonraki 15 16 günlerdemi sözde 14.gun hamilelik yoksa adet gelirmiş

Daha önceki hamileligimde sari Akinti oluyordu ama pembe si akinti oldu baya bir süre 15 gün kadar adet oluyorum sandım beyaz akıntı çok gelmedi bu şekil ağrım filan da hiç yoktu
Sarı ama yoğun olmayan bir akintim var leke vs yok normalde adet olmama yakın kasiklarimda öksürük hapşırık esnasında yanma ile karışık batma tarzı ağrılarım olurdu hiç şaşmazdi birde karin sancim olurdu hiçbiri yok belki ilaçların etkisidir bekliyorum kirmizalri aslında kabullendim artık bu ay olmadığına dair hayirlisi artik

Merhba arkadaslar 2 kutu menogon iğne kullandım geçen perşembe ovitrelle çatlatma iğnesi oldum iğnenin yanı sıra crinone jel estrofem we coraspin de kullanıyorum 2 senelik ewliyim hiç korunmadık. Şu an beklemedeyim inşallah rabbim bana da nasip eder o duyguyu tatmayı allahm aratmasın isteyen herkese wersin

Merhba arkadaslar 2 kutu menogon iğne kullandım geçen perşembe ovitrelle çatlatma iğnesi oldum iğnenin yanı sıra crinone jel estrofem we coraspin de kullanıyorum 2 senelik ewliyim hiç korunmadık. Şu an beklemedeyim inşallah rabbim bana da nasip eder o duyguyu tatmayı allahm aratmasın isteyen herkese wersin
Amin güzelim amin Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bebeklerimize kavuştursun insallah.

Merhaba canım inşallah allah dualarını kabul eder coraspin neden kullanıyorsun heterezigot tasici misin ben taşıdığı için kullanıyorum ve gebelik olursa iğnelerle gecikme bunun yüzünden 2 tane düşük yaptım daha once

Amin güzelim amin Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bebeklerimize kavuştursun insallah.
@@@@@@@@
Merhaba canım bugün 10 gün oldu baş dönmem başladı bulan tim başladı şimdide akintilar kesildi çok halsizlik var parmagimi kıpırdanmaya dermanim yok sabahtan beri idrarim çok sık geliyor belki 20 sefer idrar a çıktım ne oluyor bana ya bir fikrin varmi bitanem

@@@@@@@@
Merhaba canım bugün 10 gün oldu baş dönmem başladı bulan tim başladı şimdide akintilar kesildi çok halsizlik var parmagimi kıpırdanmaya dermanim yok sabahtan beri idrarim çok sık geliyor belki 20 sefer idrar a çıktım ne oluyor bana ya bir fikrin varmi bitanem
Ignenin kaçıncı günü canim ve adet gününe kaç gün var hiç idrarda yada kanda baktınmi ben bugünde kanda baktim negatif adette gelmedi doktorumu aradım 5 gün önce gebelik kanda negatif olunca ilAçları biraktim dedim hala gelmedi adet dedim bugünde kan negatif gün boyu ağladım dedim doktorum demezmi pazartesi bir daha yap yine hayalkırıklığı yine gözyaşı uffff ya

Ignenin kaçıncı günü canim ve adet gününe kaç gün var hiç idrarda yada kanda baktınmi ben bugünde kanda baktim negatif adette gelmedi doktorumu aradım 5 gün önce gebelik kanda negatif olunca ilAçları biraktim dedim hala gelmedi adet dedim bugünde kan negatif gün boyu ağladım dedim doktorum demezmi pazartesi bir daha yap yine hayalkırıklığı yine gözyaşı uffff ya
Bugün iğnenin 10 günü regil e daha 1 hafta var ama ilaç erken getirmezse tabi ama gerçek ten baya kotuyum daha test yapmadım 10 gün diye ne zaman yapayım testi

Merhaba canım inşallah allah dualarını kabul eder coraspin neden kullanıyorsun heterezigot tasici misin ben taşıdığı için kullanıyorum ve gebelik olursa iğnelerle gecikme bunun yüzünden 2 tane düşük yaptım daha once
Walla doktorum herhangi bişey söylemedi coraspin konusynda ama arkadasım iğnesini yani enox u kullanıyodu

Benim de 8. Günüm bitiyo bugun beklemek çok zor günler geçmiyo rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin inşallah

Back
X