- 10 Temmuz 2016
- 51
- 8
- 1
- 36
Bugün 11 gündü yani ayın dördü nu ayın besine bağlayan gece saat 12 de vuruldum 11 gun olmuyomu bugun negatif cikti kan daDur bakalım iğne kaçıncı gunuydu hemen su koyuverme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 11 gündü yani ayın dördü nu ayın besine bağlayan gece saat 12 de vuruldum 11 gun olmuyomu bugun negatif cikti kan daDur bakalım iğne kaçıncı gunuydu hemen su koyuverme
4 yada 5 gün sonra tekrar yaptır kan testiBugün 11 gündü yani ayın dördü nu ayın besine bağlayan gece saat 12 de vuruldum 11 gun olmuyomu bugun negatif cikti kan da
Gunum ayın 23 gibi gunumun geçmesini beklicem4 yada 5 gün sonra tekrar yaptır kan testi
Acil kızlar ne olur bana bir akil verin geçen hafta iğnenin 11.gunu test negatif çıkınca duphaston,estrofem,agnucaston içmeyi canim sıkıldı bıraktım dün değil önceki gün cuma günü yani iğnenin 15.gunu test yine negatif cıktı doktorumu aradım adet olmadım ilaçları bıraktım dedim testi pazartesi tekrarla dedi eşimde dün bugün ruh halimden dolayı test yap kesin hamilesin dedi yarı şaka ile bende bugün sabah test aldım saat 11 gibi yaptim çıkmadı yine oturdum ağladım kalktım dışarı çıktım akşam eve geldiğimde bir sinirle testi çöpe atayim dedim hayali çizgiyi gördüm test beklediği için olabilirmi varmi böyle birşey yaşayan ve hala adet olmadım geçmiş yaptığım testlerde iki geçtiğinde bile hayaleti bile cikmiyorduGunum ayın 23 gibi gunumun geçmesini beklicem
Bismillah sen ciddi misin hamilesin sen o zaman ama 11 gün negatif cikti şimdi pozitif suprmis evde yapılan idrar testleri genel de geç sonuç verebiliyor bu çok tanıdığının başına geldi senin yaşadığın kan da baktir birde istersen ama kesin hamilesin inşallah allah tamamını erdirmeyi nasip etsin inşallah ailesine vatanına milletine allahin a hayırlı evlat olmasını nasip etsin çok sevindim ınan senin için çok dua ettim inşallah bana da nasip eder umudum yok ama dualarını eksik etme bendenAcil kızlar ne olur bana bir akil verin geçen hafta iğnenin 11.gunu test negatif çıkınca duphaston,estrofem,agnucaston içmeyi canim sıkıldı bıraktım dün değil önceki gün cuma günü yani iğnenin 15.gunu test yine negatif cıktı doktorumu aradım adet olmadım ilaçları bıraktım dedim testi pazartesi tekrarla dedi eşimde dün bugün ruh halimden dolayı test yap kesin hamilesin dedi yarı şaka ile bende bugün sabah test aldım saat 11 gibi yaptim çıkmadı yine oturdum ağladım kalktım dışarı çıktım akşam eve geldiğimde bir sinirle testi çöpe atayim dedim hayali çizgiyi gördüm test beklediği için olabilirmi varmi böyle birşey yaşayan ve hala adet olmadım geçmiş yaptığım testlerde iki geçtiğinde bile hayaleti bile cikmiyordu
Ay canim ya ben umitlenmek istemiyorum hiç ama insalah hamileyimdir ama ben yinede test çok beklediği içindir diye düşünüyorum adetim gelseydi hayirlisi ile tabi bebek yoksa hayırlısını ver Allahım inşallahBismillah sen ciddi misin hamilesin sen o zaman ama 11 gün negatif cikti şimdi pozitif suprmis evde yapılan idrar testleri genel de geç sonuç verebiliyor bu çok tanıdığının başına geldi senin yaşadığın kan da baktir birde istersen ama kesin hamilesin inşallah allah tamamını erdirmeyi nasip etsin inşallah ailesine vatanına milletine allahin a hayırlı evlat olmasını nasip etsin çok sevindim ınan senin için çok dua ettim inşallah bana da nasip eder umudum yok ama dualarını eksik etme benden
Canim benim Rabbim senide benide sevindirsin kucagimizi ve evimizi bebeğimizle şenlendirsin inşallah.Ay canim ya ben umitlenmek istemiyorum hiç ama insalah hamileyimdir ama ben yinede test çok beklediği içindir diye düşünüyorum adetim gelseydi hayirlisi ile tabi bebek yoksa hayırlısını ver Allahım inşallah
Kendi ligin den hiç bir test pozif olmaz bunun imkanı yok istediğin kadar arastir amin inşallah bebeklerimizi kulağımıza almayı allah bize de nasip ederCanim benim Rabbim senide benide sevindirsin kucagimizi ve evimizi bebeğimizle şenlendirsin inşallah.
Canımsın ya Allah razı olsun senden inşallah bitanem inşallah.Kendi ligin den hiç bir test pozif olmaz bunun imkanı yok istediğin kadar arastir amin inşallah bebeklerimizi kulağımıza almayı allah bize de nasip eder
Baka ne güzel geç te olsan pozitif gördün inşallah hamilesin bende çok sevindim çok mutlu oldum senin adınaCanımsın ya Allah razı olsun senden inşallah bitanem inşallah.
Ama canim sabah 11 buçuk 12 gibi yaptim tertemizdi test dışarı çıktım akşam çöpe atarken gördüm hayaleti var çizginin belirgin değil test bekleyince olabiliyormu birde 30 dk dan sonra çıkan sonuç güvenilir değil deniyor offf bilmiyorum ya uyku tutmuyorBaka ne güzel geç te olsan pozitif gördün inşallah hamilesin bende çok sevindim çok mutlu oldum senin adına
Sakin ol canım bir kan testi yaptir kesin sonucu alırsın gunduz ilk isin o olsun lavoboya gittim peçete ye yine bildiğimiz belirgin pembe leke geldi ben de test yaptım biliyorsun sonuç negatif ti şimdi bu pembe leke yine neden gelmeye başladı anlayamadım ben de cildircam adet mi olacağım diyorum ama hiç adet belirtisi olarak pembe lekelenmem olmazdı sanki bunyem benle dalga geçiyor ya bu nedirAma canim sabah 11 buçuk 12 gibi yaptim tertemizdi test dışarı çıktım akşam çöpe atarken gördüm hayaleti var çizginin belirgin değil test bekleyince olabiliyormu birde 30 dk dan sonra çıkan sonuç güvenilir değil deniyor offf bilmiyorum ya uyku tutmuyor
Bende aynı durumdayım lekem yok ama adet belirtiside yok ilaçları bırakali 7 gün oldu şimdiye gelmesi gerekiyordu hala yok bişey ovitrellenin 17.gunu bitti 18.gunumdeyim artık şu hayalet çizgiyi görmeseydim kabullenmiştim artık hamiş değilim diyordum yine bir umut sonra yarın yine hayal kırıklığı gözyaşı sabir Yüce Rabbim sabır ihsan eyle.Sakin ol canım bir kan testi yaptir kesin sonucu alırsın gunduz ilk isin o olsun lavoboya gittim peçete ye yine bildiğimiz belirgin pembe leke geldi ben de test yaptım biliyorsun sonuç negatif ti şimdi bu pembe leke yine neden gelmeye başladı anlayamadım ben de cildircam adet mi olacağım diyorum ama hiç adet belirtisi olarak pembe lekelenmem olmazdı sanki bunyem benle dalga geçiyor ya bu nedir
Bende aynı durumdayım lekem yok ama adet belirtiside yok ilaçları bırakali 7 gün oldu şimdiye gelmesi gerekiyordu hala yok bişey ovitrellenin 17.gunu bitti 18.gunumdeyim artık şu hayalet çizgiyi görmeseydim kabullenmiştim artık hamiş değilim diyordum yine bir umut sonra yarın yine hayal kırıklığı gözyaşı sabir Yüce Rabbim sabır ihsan eyle.
Merhaba arkaşlarr,, bugn çatlama iğnesi 13. Gün sabh ilk idrar la test yaptım silik çizgi çıktı ☺ Kan tahlili de yaptık değerim 60 çıktı çok şükür ... tekrar yüklesiyr mu diye cuma bakılacak.. allhım hepimizin yüzünü güldrsün inşşh
Maşallah kat kat artsın :))
Çok teşkr edrm,, inşlh tüm isteyenlere allhım nasip etsin...
aminn canım darısı başımıza :)