Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaşlar iğnenin 12. Günü testim bu şekilde iğne etkisi mi halen

Eklentiler

• 9A0E6FEC-37D6-4BF0-A95C-F1D741A15200.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 188
Arkadaşlar iğnenin 12. Günü testim bu şekilde iğne etkisi mi halen
Normal gebelik testi galiba erken gebelik testi değil demi iğne etkisi olabilir iğne etkisiyse bile sen de iyi çıkmış bende 11 günde bile çıkmamıştı iğnenin etkisi

Normal gebelik testi canım sabah ilk idrarla yaptım
Bende normal testle 11. gün yaptım iğnenin etkisiyle silik çizgi bile çıkmamıştı bugün adet olmam lazım bi belirti yok daha gelmedi bakalım hayırlısı inşallah seninde vardir canım sen bı kan versene bekleyemiceksen kanda kesin cikar

Canım kan verince daha bir beklentiye giriyorum bide ilçede yaşıyorum burada istediğinde kan tahlili yapmıyorlar malesef bekleyeyim birkaçgün daha nasibimde varsa zaten benimledir

Canım kan verince daha bir beklentiye giriyorum bide ilçede yaşıyorum burada istediğinde kan tahlili yapmıyorlar malesef bekleyeyim birkaçgün daha nasibimde varsa zaten benimledir
Bekle canım napcan dediğin gibi nasip bende sabah test yaptım adetim gelmeyince eşim ısrar etti ama bişey çıkmadı daha da adet olmadım bakalım hayırlısı bende beklicem bı kaç gün napayım belki gecikecektir

Artık negatiflere o kadar alıştık ki pozitif sonuç alsam inanmayacağım inşallah meleğin daha fazla bekletmez canım rabbim hepimize nasip etsin

Artık negatiflere o kadar alıştık ki pozitif sonuç alsam inanmayacağım inşallah meleğin daha fazla bekletmez canım rabbim hepimize nasip etsin
Amin canım amin emeklerimizin karligini alırız inşallah hepimiz yayılır sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek çok zor

Amin canım amin emeklerimizin karligini alırız inşallah hepimiz yayılır sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek çok zor
Öyle canım her ay aynı bekleyiş aynı belirtiler herşeyi gebeliğe yorar olduk sonu hep hüsran

Merhaba arkadaslar Bu tur ilaclar idrar testini etkiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…