- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
- 83
İnşallah canım benimİnşallah yerlesmedir seninki canım benim
Canım nptin adetmiymis geldi mi tam olarakİnşallah canım benim
Yok canım gelen giden yok iğnede 12. Güne girdim artık bilmiyorum ne zaman test yapmalıyım etkisi ne zaman giderCanım nptin adetmiymis geldi mi tam olarak
12. Gün etkisi kalmiyormus diye duydum ben ama sen bı kaç gün daha bekleYok canım gelen giden yok iğnede 12. Güne girdim artık bilmiyorum ne zaman test yapmalıyım etkisi ne zaman gider
ADetine kaç gün var canım olmadı iki üç gün kala kan verYok canım gelen giden yok iğnede 12. Güne girdim artık bilmiyorum ne zaman test yapmalıyım etkisi ne zaman gider
İğnenin 17. Günü oldum diğer 2 tedavide 23 kasıma denk geliyor canım bakalm dediğin gibi yaparım olmadıA
ADetine kaç gün var canım olmadı iki üç gün kala kan ver
Hayırlısı olsun hakkimizda canım ya inşallah gelir bu ay bebislerimizİğnenin 17. Günü oldum diğer 2 tedavide 23 kasıma denk geliyor canım bakalm dediğin gibi yaparım olmadı
Normal gebelik testi galiba erken gebelik testi değil demi iğne etkisi olabilir iğne etkisiyse bile sen de iyi çıkmış bende 11 günde bile çıkmamıştı iğnenin etkisiArkadaşlar iğnenin 12. Günü testim bu şekilde iğne etkisi mi halen
Normal gebelik testi canım sabah ilk idrarla yaptımNormal gebelik testi galiba erken gebelik testi değil demi iğne etkisi olabilir iğne etkisiyse bile sen de iyi çıkmış bende 11 günde bile çıkmamıştı iğnenin etkisi
Bende normal testle 11. gün yaptım iğnenin etkisiyle silik çizgi bile çıkmamıştı bugün adet olmam lazım bi belirti yok daha gelmedi bakalım hayırlısı inşallah seninde vardir canım sen bı kan versene bekleyemiceksen kanda kesin cikarNormal gebelik testi canım sabah ilk idrarla yaptım
Canım kan verince daha bir beklentiye giriyorum bide ilçede yaşıyorum burada istediğinde kan tahlili yapmıyorlar malesef bekleyeyim birkaçgün daha nasibimde varsa zaten benimledirBende normal testle 11. gün yaptım iğnenin etkisiyle silik çizgi bile çıkmamıştı bugün adet olmam lazım bi belirti yok daha gelmedi bakalım hayırlısı inşallah seninde vardir canım sen bı kan versene bekleyemiceksen kanda kesin cikar
Bekle canım napcan dediğin gibi nasip bende sabah test yaptım adetim gelmeyince eşim ısrar etti ama bişey çıkmadı daha da adet olmadım bakalım hayırlısı bende beklicem bı kaç gün napayım belki gecikecektirCanım kan verince daha bir beklentiye giriyorum bide ilçede yaşıyorum burada istediğinde kan tahlili yapmıyorlar malesef bekleyeyim birkaçgün daha nasibimde varsa zaten benimledir
Artık negatiflere o kadar alıştık ki pozitif sonuç alsam inanmayacağım inşallah meleğin daha fazla bekletmez canım rabbim hepimize nasip etsinBekle canım napcan dediğin gibi nasip bende sabah test yaptım adetim gelmeyince eşim ısrar etti ama bişey çıkmadı daha da adet olmadım bakalım hayırlısı bende beklicem bı kaç gün napayım belki gecikecektir
Amin canım amin emeklerimizin karligini alırız inşallah hepimiz yayılır sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek çok zorArtık negatiflere o kadar alıştık ki pozitif sonuç alsam inanmayacağım inşallah meleğin daha fazla bekletmez canım rabbim hepimize nasip etsin
Öyle canım her ay aynı bekleyiş aynı belirtiler herşeyi gebeliğe yorar olduk sonu hep hüsranAmin canım amin emeklerimizin karligini alırız inşallah hepimiz yayılır sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek çok zor
Aynen valla hep aynı şeyler oluyor canım hayırlısı olsunÖyle canım her ay aynı bekleyiş aynı belirtiler herşeyi gebeliğe yorar olduk sonu hep hüsran
Bende ignenin 12. Günde test yapmistim ayni boyle cikmisti bir gun sonra kanda baktirdim pozitifti hayirli olsun hamilesin allahin izniyleArkadaşlar iğnenin 12. Günü testim bu şekilde iğne etkisi mi halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?