- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 34
İkizler canım :)Muayene sonucunu merak ettim. Bildirim gelince ?
Kist oluşmuş olabilir bende de aynı şey oldu gecikme oldu ama test negatifti yumurtalardan biri catlamamis kiste dönüşmüş adet gecikmisti
İkizler canım :)
Pardon yanlış mesajı cevaplamisim pardon :)
Bana Yasmin vermişti klomene ara verdik bakalım hap bitti kontrole gidicem adet olunca eğer kist geçmişse tekrar klomene başlıcazİki aydır 14 günde olurdu bnde ne yapacağımı şaşırdım.. kist olunca .nasıl oluyor. Ne yapiliyor
Telefona birşeyler oldu nereye ne yazdığım karıştı valla kusura bakmayın kızlar :)Bana Yasmin vermişti klomene ara verdik bakalım hap bitti kontrole gidicem adet olunca eğer kist geçmişse tekrar klomene başlıcaz
Bana Yasmin vermişti klomene ara verdik bakalım hap bitti kontrole gidicem adet olunca eğer kist geçmişse tekrar klomene başlıcaz
Canım çikolata yeme kisti artırıyor bilgin olsunBana Yasmin vermişti klomene ara verdik bakalım hap bitti kontrole gidicem adet olunca eğer kist geçmişse tekrar klomene başlıcaz
İlk kez duydum dikkat ederim bilmiyordum böyle biseyi tesekkurlerCanım çikolata yeme kisti artırıyor bilgin olsun
Hanımlar üstteki resim bıgün e ait iğnenin 12. Günü alttaki resim düne ait iğnenin 11. Günü ben şimdi hamile miyim yoksa iğne etkisi mi
Kızlar ayın 9 unda çatlama iğnesi vıruldım 18 mm di yumurtam bugün 25 i ayın ne zaman test yapayım
Ben geçen ay düşük yaşadım üstüne hemen tedaviye girip çatlama iğnesi vıruldım bu ayda beklemek istiyorum korkuyorum16 gün olmuş canım hemen yap
Ben geçen ay düşük yaşadım üstüne hemen tedaviye girip çatlama iğnesi vıruldım bu ayda beklemek istiyorum korkuyorum
Amin hafta sonuna kadar bekleyeyımbekleyeyım normalde kaç gun beklemek gerekırZaten yeterince beklemişsin adet de olmamışsın inşallah korkuların son bulur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?