- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
Amin hafta sonuna kadar bekleyeyımbekleyeyım normalde kaç gun beklemek gerekır
İğneden sonra 13-14. gün test yaptırır normalde dr. seni çağırmadı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hafta sonuna kadar bekleyeyımbekleyeyım normalde kaç gun beklemek gerekır
Adet olursam 3 günü gel dediİğneden sonra 13-14. gün test yaptırır normalde dr. seni çağırmadı mı?
Adet olursam 3 günü gel dedi
Adet olursam 3 günü gel dedi
slm cnm sonucun ne oldu merak ettim bende 12 inci gundeyim ve pozitif sonic aldimArkadaşlar iğnenin 12. Günü testim bu şekilde iğne etkisi mi halen
canım benim de 12. gün bugün benim de silik çıkıyo ama senin kanda çıkmayıp idrarda çıkması ilginç olmuş umarım vardır bebişinYa arkadaslar 12 inci gunde kanda negatif cikti ama idrar larda halen cikio ikinci cizgi .. ilk sirada olan dun sabah ikinci dun aksam ucuncu bu sabah .. kanda benim gibi megatif olup sonradan cikan var mi
Insallah cnm hayırlısı allahdan.. olmadiysa atup brbege geçeceğim adetin gelmesiyle.. sende insallah guzrl haberler alirsincanım benim de 12. gün bugün benim de silik çıkıyo ama senin kanda çıkmayıp idrarda çıkması ilginç olmuş umarım vardır bebişin
Aşılama denedin mi canım ben de 3 kez klomen kullandım doktorum iki klomen hakkımız daha var istersen iki ay daha kullan istersen aşılamaya geçeriz dedi napicam bilmiyorumInsallah cnm hayırlısı allahdan.. olmadiysa atup brbege geçeceğim adetin gelmesiyle.. sende insallah guzrl haberler alirsin
Rahim filmiyle acildi 4 ay once .. yani sorun tuplerimde oldugu icin asilama da bi sonuc alamam gibi gelio sonucda yine tuplerden gececek .. klomen tedavisini de ilk bu ay yapdim tupbebek den once buna sans vereyim dedim ..Aşılama denedin mi canım ben de 3 kez klomen kullandım doktorum iki klomen hakkımız daha var istersen iki ay daha kullan istersen aşılamaya geçeriz dedi napicam bilmiyorum
Anladım canım benim inşallah tüp bebekle en kısa zamanda sonuç alirsin rabbim gonlune gore versinBenim sag tup alindi dis gebelikden sol tup de
Rahim filmiyle acildi 4 ay once .. yani sorun tuplerimde oldugu icin asilama da bi sonuc alamam gibi gelio sonucda yine tuplerden gececek .. klomen tedavisini de ilk bu ay yapdim tupbebek den once buna sans vereyim dedim ..
Amin hepimizin insallah.. senden guzel haberler bekliyorum 14 uncu gun test yap bakalim nolucakAnladım canım benim inşallah tüp bebekle en kısa zamanda sonuç alirsin rabbim gonlune gore versin
Bugün 13.gün canım sabah test yaptım ama çok silik çıktı pek sanmıyorum bu ay da olmadi büyük ihtimalleAmin hepimizin insallah.. senden guzel haberler bekliyorum 14 uncu gun test yap bakalim nolucak
Olagan dir evet o yuzden guvenmemek gerekirDoktorlar 5. Güne ovitrelle etkisi gider diyor. Bünyeye göre değişiyor sanırım.