• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Dayanamadım çatlatma iğnesinin 10 11 ve 12. Gününde test yaptım yalancı pozitif çıktı sakın 15. Günden önce yapmayın arkadaşlar boşa üzülürsünüz

Ya arkadaslar 12 inci gunde kanda negatif cikti ama idrar larda halen cikio ikinci cizgi .. ilk sirada olan dun sabah ikinci dun aksam ucuncu bu sabah .. kanda benim gibi megatif olup sonradan cikan var mi

Eklentiler

• 20180101_130550.webp
    20180101_130550.webp
    4 KB · Görüntüleme: 81
Yada normal mi 14 uncu gun dahil hala idrar da cikmasi.. yoksa bi daha kana baktirmalimiyim. Ilk defa igneyle tedavi oldum kafam karisti

Ya arkadaslar 12 inci gunde kanda negatif cikti ama idrar larda halen cikio ikinci cizgi .. ilk sirada olan dun sabah ikinci dun aksam ucuncu bu sabah .. kanda benim gibi megatif olup sonradan cikan var mi
canım benim de 12. gün bugün benim de silik çıkıyo ama senin kanda çıkmayıp idrarda çıkması ilginç olmuş umarım vardır bebişin

canım benim de 12. gün bugün benim de silik çıkıyo ama senin kanda çıkmayıp idrarda çıkması ilginç olmuş umarım vardır bebişin
Insallah cnm hayırlısı allahdan.. olmadiysa atup brbege geçeceğim adetin gelmesiyle.. sende insallah guzrl haberler alirsin

Insallah cnm hayırlısı allahdan.. olmadiysa atup brbege geçeceğim adetin gelmesiyle.. sende insallah guzrl haberler alirsin
Aşılama denedin mi canım ben de 3 kez klomen kullandım doktorum iki klomen hakkımız daha var istersen iki ay daha kullan istersen aşılamaya geçeriz dedi napicam bilmiyorum

Benim sag tup alindi dis gebelikden sol tup de
Aşılama denedin mi canım ben de 3 kez klomen kullandım doktorum iki klomen hakkımız daha var istersen iki ay daha kullan istersen aşılamaya geçeriz dedi napicam bilmiyorum
Rahim filmiyle acildi 4 ay once .. yani sorun tuplerimde oldugu icin asilama da bi sonuc alamam gibi gelio sonucda yine tuplerden gececek .. klomen tedavisini de ilk bu ay yapdim tupbebek den once buna sans vereyim dedim ..

Benim sag tup alindi dis gebelikden sol tup de

Rahim filmiyle acildi 4 ay once .. yani sorun tuplerimde oldugu icin asilama da bi sonuc alamam gibi gelio sonucda yine tuplerden gececek .. klomen tedavisini de ilk bu ay yapdim tupbebek den once buna sans vereyim dedim ..
Anladım canım benim inşallah tüp bebekle en kısa zamanda sonuç alirsin rabbim gonlune gore versin

Idrar cok yaniltici cnm bak 15inci gundeyim hayalet cizgi hala var ama eminim gebe deyilim. Kan da baktirmadan veya kirmizilar gelmeden umidini yitirme.. allahim insallah hayurlisini verir

20 aralıkta 09.00 da iğnemi oldum son üç regl tarihim 7 EKİM. 5 KASIM 7 ARALIK

Karnım ağrıyor, belim ağrıyor, beyaz akıntım var..göğüslerim normal aman aman ağrı yok. İdrarım sanki köpüklüüü olmadı mı acaba yaa ne zaman test yapayım kızlarrrrr bi akıl. Doktor adet olursan 3. Gün gel dedi. Umutsuz muydu acaba???

Tekrar yinelemek istiyorum inanin ki bugun 16 inci gun ve kaset test de markasi laboquick halen ince cizgi var ama ven adet oldum bi saat once.. o yuzden rica ediyorum kanda iki gunde bi yukselmeden pek inanmayin ..

Back
X