Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benim de prolaktin 25 çıktı senin kaçtı canim doktor bana ilaç vermedi. Bu arada stres prolaktin hormonunu yükseltiyor diyorlar önümüzdeki ay ınsallah stresiz geçer

Benim de prolaktin 25 çıktı senin kaçtı canim doktor bana ilaç vermedi. Bu arada stres prolaktin hormonunu yükseltiyor diyorlar önümüzdeki ay ınsallah stresiz geçer
Aynn cnm stres yukseltyr bnm de 34 cıktı bir ay ilaç kullnnca düştü snra yine 37 oldu tekrr ilaca başladm malesef

Canım bende 1 ocakta vuruldum 10. Günde yaptım test negatif çıktı. Bugün yarın adet olmam gerek ama henüz bişey yok umarım kist vs oluşmamıştır ve hamileyimdir. Bekliyorum bakalım
Mrb canim nasilsin var mı senden iyi bir haber tekrar test yaptın mi

İnsallah canım hamilesindir :) güzel haberlerini bekliyorum senin beklnmeyen adetine kc gun var? Bide ben duphaston kullandm igne vruldktn snra oda bebek yoksa adet olmayi kolaylstriyrms,bugun ilacım btiyor ins bende hamileyimdir.
Adet oldum canım dün . Ovitrelle dışında bişey vermedi bana doktor yarın gidicem tekrar kontrole 3.gün gel demişti.

Kızlar igneden snra 14.gun idrar testinde negatf grup snra dan hamiş cikanlar oldu mu lutfen yardmci olun
Adetime de 7 gun kaldi

Canim onu bilmiyorum ama sadece çatlatma ignesimi kullandin yumurtaların icin
Evet cnm kntrle cgrmisti dktrm bende prolaktn yksekligi vardi o sirada bakti yumurta gelismis bunu catlatalm dedi,3 ocakta igne vuruldm klomen vs brsey kullanmdm igneyi de ilk kez vuruldm,adetimi beklemek lazm ki beklemekte cok zor

Olsaydi sanirim cikardi 14.gun herkes o tarihlerde pztfi gormuş, sanrm benm bu ay olmadi

Kızlar dün bi arkadas da bahsetmişti. Spermlerin hızlı bir şekilde yumurtaya ulaşması için krem varmış ama biraz pahali bi krem ama çok etkili olduğunu söylüyor herkes acaba önümüzdeki ay öyle mi denesek bilemedim

Canlar Günaydın. Ben geçen ay kölesi günde 1 adet kullandım ama yumurtalar iyi büyümüş olmasına rağmen döllenme olmadı bu ay yine doktora gidicem sizce klomeni günde 2 adet icmem ki gerekir yoksa yumurta büyüdüğü için 1 adet yeterli gelir mi

Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz

Eklentiler

• IMG_20180117_211033.webp
    6 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…