- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
Benim de prolaktin 25 çıktı senin kaçtı canim doktor bana ilaç vermedi. Bu arada stres prolaktin hormonunu yükseltiyor diyorlar önümüzdeki ay ınsallah stresiz geçerİnsallah cnm insallah olur hayrlisiylaElbette stres etkiler canm,hormnlr uzerinde etkisi var.Böyle bir dönem de aşırı rahat olmalıyız.
Ben de adete yakn gunlr de cok stres yapiyrm bde benim prolaktinim de yuksek ilacta iciyrm ins dusuyordur.
Aynn cnm stres yukseltyr bnm de 34 cıktı bir ay ilaç kullnnca düştü snra yine 37 oldu tekrr ilaca başladm malesefBenim de prolaktin 25 çıktı senin kaçtı canim doktor bana ilaç vermedi. Bu arada stres prolaktin hormonunu yükseltiyor diyorlar önümüzdeki ay ınsallah stresiz geçer
Mrb canim nasilsin var mı senden iyi bir haber tekrar test yaptın miCanım bende 1 ocakta vuruldum 10. Günde yaptım test negatif çıktı. Bugün yarın adet olmam gerek ama henüz bişey yok umarım kist vs oluşmamıştır ve hamileyimdir. Bekliyorum bakalım
Canım ben dün akşam adet oldum yazamadım sizede. Yarın doktora gidicem adet olursan 3. Gün gel demişti. İnşallah umutlarımız bu ayaMrb canim nasilsin var mı senden iyi bir haber tekrar test yaptın mi
Adet oldum canım dün . Ovitrelle dışında bişey vermedi bana doktor yarın gidicem tekrar kontrole 3.gün gel demişti.İnsallah canım hamilesindir :) güzel haberlerini bekliyorum senin beklnmeyen adetine kc gun var? Bide ben duphaston kullandm igne vruldktn snra oda bebek yoksa adet olmayi kolaylstriyrms,bugun ilacım btiyor ins bende hamileyimdir.
Ben de ni iki güne olucam ınsallah bir sonraki ay hayirlisiyla hamis oluruz canim üzülme sen deAdet oldum canım dün . Ovitrelle dışında bişey vermedi bana doktor yarın gidicem tekrar kontrole 3.gün gel demişti.
Igneden kc gun snra adet oldun cnm hayirlisi olsun hakkinda insallahAdet oldum canım dün . Ovitrelle dışında bişey vermedi bana doktor yarın gidicem tekrar kontrole 3.gün gel demişti.
Canim onu bilmiyorum ama sadece çatlatma ignesimi kullandin yumurtaların icinKızlar igneden snra 14.gun idrar testinde negatf grup snra dan hamiş cikanlar oldu mu lutfen yardmci olun
Adetime de 7 gun kaldi
Evet cnm kntrle cgrmisti dktrm bende prolaktn yksekligi vardi o sirada bakti yumurta gelismis bunu catlatalm dedi,3 ocakta igne vuruldm klomen vs brsey kullanmdm igneyi de ilk kez vuruldm,adetimi beklemek lazm kiCanim onu bilmiyorum ama sadece çatlatma ignesimi kullandin yumurtaların icin
İnşallah çıkar canim dua etOlsaydi sanirim cikardi 14.gun herkes o tarihlerde pztfi gormuş, sanrm benm bu ay olmadi
Insallah canim insallahİnşallah çıkar canim dua et
1 ocakta iğne vuruldum 16 ocakta adet oldum cnm. Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Senin güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım.Igneden kc gun snra adet oldun cnm hayirlisi olsun hakkinda insallah
Bende duymuştum öyle bişey ama araştırmadım hiçKızlar dün bi arkadas da bahsetmişti. Spermlerin hızlı bir şekilde yumurtaya ulaşması için krem varmış ama biraz pahali bi krem ama çok etkili olduğunu söylüyor herkes acaba önümüzdeki ay öyle mi denesek bilemedim
Amin canim benim insallah1 ocakta iğne vuruldum 16 ocakta adet oldum cnm. Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Senin güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?