Tamam sizi de yazıyorum akşam tam listeyi belirlicemToplu okunuyor mu ben de isterim
Kızlar merhaba ilk gebeliğim ovitrelle ile olmuştu. Burda da yazmıştım. Şimdi tekrar bebek istiyoruz ve aynı fsh yüksekliği eşliğinde aynı süreçlerden geçiyorum. Bu ay yumurta takibi yaptırdım. Bugün adetimin 14.günü ve sabah saat 10da olan tek yumurtamım büyüklüğü 15.9 mm idi. Dr akşam 10 da ovitrelle vurul dedi ama. Benim içim ikna olmadı sanki erken gibi yumurta büyüklüğü açısında. Sizler adetinizin kaçıncı günü iğne vuruldunuz? 15.gün geç mi olur yarın sabahtan vurulsam?
Bana da düşük geldi internette yaptığım araştırmaya göre de 18_20 mm iken yapılır diye okumuştum yalnız istisnai durum da olabiliyormus yumurtası fazla büyümeyip catlayan ya da çatlamadan atılan. Sizinki böyle olduğu için olabilir belkiKızlar merhaba ilk gebeliğim ovitrelle ile olmuştu. Burda da yazmıştım. Şimdi tekrar bebek istiyoruz ve aynı fsh yüksekliği eşliğinde aynı süreçlerden geçiyorum. Bu ay yumurta takibi yaptırdım. Bugün adetimin 14.günü ve sabah saat 10da olan tek yumurtamım büyüklüğü 15.9 mm idi. Dr akşam 10 da ovitrelle vurul dedi ama. Benim içim ikna olmadı sanki erken gibi yumurta büyüklüğü açısında. Sizler adetinizin kaçıncı günü iğne vuruldunuz? 15.gün geç mi olur yarın sabahtan vurulsam?
bende erken olduğunu düşündüm zaten o yüzden bu ayda yumurta takibi yapılarak ilerliyoruz. bugün kontrole gittim tekrar menopur diye bir iğne verdi 4 gün vurulup pazartesi kontrole gidicem. sonra iğne için gün vercek. şuan yumurtalıklarımın biri 13 mm biri 12 mm biri 9 mm civarında dedi.Meraba canim aşılama için daha erken değil mi neden hemen aşılama önerdi acaba daha çok yeni de evlisiniz aslında ama aşılama çok basit bir şey diye duymuştum yani korkulacak bir şey yok maliyeti de fazla değil sanırım ınsallah hemen de tutar
bende bugün doktora gittim 17-18 mm olmasını beklemeliyiz iğne için dedi. o yüzden bencede erken ama sonuç itibariyle bu hormonal konular kişiden kişiye göre değişiyor. belki bir bildiğin vardır doktoru. içine sinmediyse arayıp sor bence doktoruna onun görevi senin kafandaki soruları aydınlatmak. neticede bu işler psikolojiylede alakalı.Kızlar merhaba ilk gebeliğim ovitrelle ile olmuştu. Burda da yazmıştım. Şimdi tekrar bebek istiyoruz ve aynı fsh yüksekliği eşliğinde aynı süreçlerden geçiyorum. Bu ay yumurta takibi yaptırdım. Bugün adetimin 14.günü ve sabah saat 10da olan tek yumurtamım büyüklüğü 15.9 mm idi. Dr akşam 10 da ovitrelle vurul dedi ama. Benim içim ikna olmadı sanki erken gibi yumurta büyüklüğü açısında. Sizler adetinizin kaçıncı günü iğne vuruldunuz? 15.gün geç mi olur yarın sabahtan vurulsam?
İğnemi bu akşam 11 de vuruldum. Yumurta büyüklüğüm 23.4mm di. Tek yumurta zaten bakalım. Allahtan hayırlısını diliyorumbende bugün doktora gittim 17-18 mm olmasını beklemeliyiz iğne için dedi. o yüzden bencede erken ama sonuç itibariyle bu hormonal konular kişiden kişiye göre değişiyor. belki bir bildiğin vardır doktoru. içine sinmediyse arayıp sor bence doktoruna onun görevi senin kafandaki soruları aydınlatmak. neticede bu işler psikolojiylede alakalı.
Senin kacinci denemendi benim ilkti ama öncesinde 2 dusuk yaşadığım için çok yıprandım eğer dusmeseydi bugün dogacakti bebegimBugün benimde 15.günümdü burda pozitif sonuç vermeyi çok isterdim sabah test yapacaktim ama adet olmaya başladımpazartesi doktoruma tekrar gidicem, duruma göre bu 2 ayda devam edeyim oldu oldu yoksa kendi haline birakicam, vücudum beynim yoruldu şiştim resmen
Benimde histeroskopi+hsg den snraki klomenle ilk ayimizdi ama, tüp doktorum zaman kaybetmeden tüpbebek yaptirmamiz yanlısiydi. Hazirandada donmuş embriyolarla bi denememiz oldu kimyasalla sonuçlandı, ekimdede son donmuşlarla deneyelim dedik ama transfer günü sağlıksız bölünme olduğundan iptal olmuştu. 7-8 aydr ilaç kullana kullana bedenimde yoruldu şişti.tekrar tupbebek yaptirmayıda eşim istemio arada kaldım. Yaşadıklarımız kolay değil cnm Rabbim yardımcımız olsun inşSenin kacinci denemendi benim ilkti ama öncesinde 2 dusuk yaşadığım için çok yıprandım eğer dusmeseydi bugün dogacakti bebegim
Senin kacinci denemendi benim ilkti ama öncesinde 2 dusuk yasadigimBugün benimde 15.günümdü burda pozitif sonuç vermeyi çok isterdim sabah test yapacaktim ama adet olmaya başladımpazartesi doktoruma tekrar gidicem, duruma göre bu 2 ayda devam edeyim oldu oldu yoksa kendi haline birakicam, vücudum beynim yoruldu şiştim resmen
Allah bagislasin ne gusel sizin oglusunuz var benim o da yok 31 yaşındayım bu arada ben de hsg cektireli 3 ay oldu hsg den sonra hamilelik kolay olur diyorlar ama malesef olmadiBuarada benim tüpbebekle olan 4 yaşında bitane oğluşum var onun 1.5 sene öncesindede sen gibi sonlanan ikiz gebeliğim olmuştu, doğsalardı okula başlamış olacaklardı ama nasipten öteye gidilmio işte cnm napıcan.
Aminn çok sağol cnm Rabbim en kisa vakitte hayirlisiyla sana ve tüm isteyenlere tattırsin inş. bende aralıkta cekilmiştim. histeroskopi sırasındada rahme çizik atildi, ilk bikaç ay tutma şansını arttırıyo die ama bakalım operasyondan snra ilk ayim boşa geçti, sonrasıda Allah Kerim.Senin kacinci denemendi benim ilkti ama öncesinde 2 dusuk yasadigim
Allah bagislasin ne gusel sizin oglusunuz var benim o da yok 31 yaşındayım bu arada ben de hsg cektireli 3 ay oldu hsg den sonra hamilelik kolay olur diyorlar ama malesef olmadi
Amin insallah canimAminn çok sağol cnm Rabbim en kisa vakitte hayirlisiyla sana ve tüm isteyenlere tattırsin inş. bende aralıkta cekilmiştim. histeroskopi sırasındada rahme çizik atildi, ilk bikaç ay tutma şansını arttırıyo die ama bakalım operasyondan snra ilk ayim boşa geçti, sonrasıda Allah Kerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?