Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar merhaba ilk gebeliğim ovitrelle ile olmuştu. Burda da yazmıştım. Şimdi tekrar bebek istiyoruz ve aynı fsh yüksekliği eşliğinde aynı süreçlerden geçiyorum. Bu ay yumurta takibi yaptırdım. Bugün adetimin 14.günü ve sabah saat 10da olan tek yumurtamım büyüklüğü 15.9 mm idi. Dr akşam 10 da ovitrelle vurul dedi ama. Benim içim ikna olmadı sanki erken gibi yumurta büyüklüğü açısında. Sizler adetinizin kaçıncı günü iğne vuruldunuz? 15.gün geç mi olur yarın sabahtan vurulsam?

Kızlar merhaba ilk gebeliğim ovitrelle ile olmuştu. Burda da yazmıştım. Şimdi tekrar bebek istiyoruz ve aynı fsh yüksekliği eşliğinde aynı süreçlerden geçiyorum. Bu ay yumurta takibi yaptırdım. Bugün adetimin 14.günü ve sabah saat 10da olan tek yumurtamım büyüklüğü 15.9 mm idi. Dr akşam 10 da ovitrelle vurul dedi ama. Benim içim ikna olmadı sanki erken gibi yumurta büyüklüğü açısında. Sizler adetinizin kaçıncı günü iğne vuruldunuz? 15.gün geç mi olur yarın sabahtan vurulsam?

Bence erken canım en az 18mm de vurduruyor dr.lar iğneyi.. ne düşünerek verdi bu mm de bilemedim.. ayrıca güne takılma mm önemli

Bana da düşük geldi internette yaptığım araştırmaya göre de 18_20 mm iken yapılır diye okumuştum yalnız istisnai durum da olabiliyormus yumurtası fazla büyümeyip catlayan ya da çatlamadan atılan. Sizinki böyle olduğu için olabilir belki

bende erken olduğunu düşündüm zaten o yüzden bu ayda yumurta takibi yapılarak ilerliyoruz. bugün kontrole gittim tekrar menopur diye bir iğne verdi 4 gün vurulup pazartesi kontrole gidicem. sonra iğne için gün vercek. şuan yumurtalıklarımın biri 13 mm biri 12 mm biri 9 mm civarında dedi.

bende bugün doktora gittim 17-18 mm olmasını beklemeliyiz iğne için dedi. o yüzden bencede erken ama sonuç itibariyle bu hormonal konular kişiden kişiye göre değişiyor. belki bir bildiğin vardır doktoru. içine sinmediyse arayıp sor bence doktoruna onun görevi senin kafandaki soruları aydınlatmak. neticede bu işler psikolojiylede alakalı.

İğnemi bu akşam 11 de vuruldum. Yumurta büyüklüğüm 23.4mm di. Tek yumurta zaten bakalım. Allahtan hayırlısını diliyorum

Geçen ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullanmistim ama işe yaramadi bu ay kendi haline bıraktım hiç bir şey kullanmiyorum çünkü içimden gelmiyor yıprandım ..

Bugün benimde 15.günümdü burda pozitif sonuç vermeyi çok isterdim sabah test yapacaktim ama adet olmaya başladım pazartesi doktoruma tekrar gidicem, duruma göre bu 2 ayda devam edeyim oldu oldu yoksa kendi haline birakicam, vücudum beynim yoruldu şiştim resmen

Senin kacinci denemendi benim ilkti ama öncesinde 2 dusuk yaşadığım için çok yıprandım eğer dusmeseydi bugün dogacakti bebegim

Senin kacinci denemendi benim ilkti ama öncesinde 2 dusuk yaşadığım için çok yıprandım eğer dusmeseydi bugün dogacakti bebegim
Benimde histeroskopi+hsg den snraki klomenle ilk ayimizdi ama, tüp doktorum zaman kaybetmeden tüpbebek yaptirmamiz yanlısiydi. Hazirandada donmuş embriyolarla bi denememiz oldu kimyasalla sonuçlandı, ekimdede son donmuşlarla deneyelim dedik ama transfer günü sağlıksız bölünme olduğundan iptal olmuştu. 7-8 aydr ilaç kullana kullana bedenimde yoruldu şişti.tekrar tupbebek yaptirmayıda eşim istemio arada kaldım. Yaşadıklarımız kolay değil cnm Rabbim yardımcımız olsun inş

Buarada benim tüpbebekle olan 4 yaşında bitane oğluşum var onun 1.5 sene öncesindede sen gibi sonlanan ikiz gebeliğim olmuştu, doğsalardı okula başlamış olacaklardı ama nasipten öteye gidilmio işte cnm napıcan.

Senin kacinci denemendi benim ilkti ama öncesinde 2 dusuk yasadigim
Allah bagislasin ne gusel sizin oglusunuz var benim o da yok 31 yaşındayım bu arada ben de hsg cektireli 3 ay oldu hsg den sonra hamilelik kolay olur diyorlar ama malesef olmadi

Hamile veya hamile adayları haftada bir kişiye 41 Meryem suresi okuyoruz katılmak ister misiniz

Kızlar bu çatlatma iğnesini vurulmak için evlilikte kaç sene doldurmak gerek
Yumurtam olgun ama doktor sözetmedi

Aminn çok sağol cnm Rabbim en kisa vakitte hayirlisiyla sana ve tüm isteyenlere tattırsin inş. bende aralıkta cekilmiştim. histeroskopi sırasındada rahme çizik atildi, ilk bikaç ay tutma şansını arttırıyo die ama bakalım operasyondan snra ilk ayim boşa geçti, sonrasıda Allah Kerim.

Amin insallah canim

Kizlar bisi merak ediyorum catlatma ignesinin etkisi 12 gunde geciyor ya 2 tane birden vurununca da mi ayni oluyor. iki tane vurunan varmi etkisi ne zaman gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…