• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar ben adet oldum dün akşam. bu ay da olmadı ama doktora da gitmeyi düşünmüyorum. çünkü aşılama diyecek ve benim kafam karışık.ne yapacağımı bilmiyorum.

kızlar ben adet oldum dün akşam. bu ay da olmadı ama doktora da gitmeyi düşünmüyorum. çünkü aşılama diyecek ve benim kafam karışık.ne yapacağımı bilmiyorum.
Hadi ya :( hayırlısı olsun canım ya biraz ara ver olmazsa bende adet olursam gitmeyi düşünmüyorum

kızlar bir şey soracağım. dün gece 23,30 gibi adet oldum ama şuan çok midem bulanıyor. birkaç gündür de vardı mide bulantısı böyle bişey yaşayan var mı nedeni ne olabilir?

IMG-20180214-WA0020.webp

Kızlar ınsallah bu defa Rabbim bana bağışlar Bebeğimi ınsallah Allah size de nasip eder en kisa zamanda şimdi doktora gidiyorum clexane yazdırmak için biliyorsunuz ben de pıhtılaşma vardı gerçekten çok güzel. Bir hediye oldu eşime hala şokta kendisi :) En Sevgili ' nin bize hediyesi .. çok şükür. .

Kızlar ınsallah bu defa Rabbim bana bağışlar Bebeğimi ınsallah Allah size de nasip eder en kisa zamanda şimdi doktora gidiyorum clexane yazdırmak için biliyorsunuz ben de pıhtılaşma vardı gerçekten çok güzel. Bir hediye oldu eşime hala şokta kendisi :) En Sevgili ' nin bize hediyesi .. çok şükür. .
yaa insaallah rabbim yzunu guldurur canim insaallah bizede nasip eder rabbimin rn guxel gediyesi bugun bugun size nasil cesaret edip gittib yaa bende hala o cesaret yok

yaa insaallah rabbim yzunu guldurur canim insaallah bizede nasip eder rabbimin rn guxel gediyesi bugun bugun size nasil cesaret edip gittib yaa bende hala o cesaret yok
Tatlım ben hissettim eşimi de ikna ettim test yaptırdıktan sonucu yalnız öğrendim eşime al hediye dedim daha hala şok ta eğer sen de hissediyorsanın yaptır Rabbim sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin inşallah bana ve sizlere de

iste cikmazsa cok uzulurum givi geliyor 4 gundur var benimde seninde bugun 11.gunmu
Canım benim adete 5 gun var ama ben hayatımda ilk defa klomen ve ovitrelle kullanmistim tutmamisti o yüzden bu ay kendi haline bıraktım hiç bir ilaç kullanmadımm sadece 2 aydır folbiol kullanıyorum

Yani
Canım benim adete 5 gun var ama ben hayatımda ilk defa klomen ve ovitrelle kullanmistim tutmamisti o yüzden bu ay kendi haline bıraktım hiç bir ilaç kullanmadımm sadece 2 aydır folbiol kullanıyorum
Gecen ay ovitrelle kullandım sadece bu ay kullanmadım ama bugun yumurtlama in 11.gününe denk geliyor tahminim

Back
X