11. Gün canım bugünBugün kacinci günün du
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11. Gün canım bugünBugün kacinci günün du
aynenn canim adrtim ctesi benim test gubum pazartesi cnm yani test gunume 5gun var asilama oldu yaa benimCanım 2. Çizgiyi ben gördüm adetine 5 gün kalmıştı demi yani ben de yapsam varsa çıkar mı ay hayırlı olsun ya
benim belirti olarak bel agrisi oek egilip kalkip bi is yapamiyorum bide dudak kurulugu varEn iyi belirti el ağrısı diyorlar ama ümitlenip sonu hüsran oluyor malesef hayırlısını versin rabbim
Bendede var dudak kuruluğubenim belirti olarak bel agrisi oek egilip kalkip bi is yapamiyorum bide dudak kurulugu var
yaaa insaallah hamileyizdirBendede var dudak kuruluğu
İnşallah canım senin aşılsmamı olduyaaa insaallah hamileyizdir
aynenn canim asilama oldu benim 8. gunum bugubİnşallah canım senin aşılsmamı oldu
Biz bu ay kendimiz denedik bakalım nolcak benimde iğne olalı 11. Günaynenn canim asilama oldu benim 8. gunum bugub
hadii insaallah vardir canim peki progestan kullaniyormusunBiz bu ay kendimiz denedik bakalım nolcak benimde iğne olalı 11. Gün
Bende de hala bişey yok ama bilemiyorum yarın öğrensek gerçekten harika bir hediye olurduHenu
Birsey yok canım adete 5 gun kaldı bekliyorum ya aslında yarın test yaparım da var belki varsa ne güzel bi hediye olur
Yok canım vermedi doktorhadii insaallah vardir canim peki progestan kullaniyormusun
ben kullaniyorumda acaba kullanirken adet olunuyormukiYok canım vermedi doktor
Olunuyordur bence gebelik yoksa aslında bana bir doktor kullanman şazım demişti bu doktor demedi çok ilaç sevmiyor sankiben kullaniyorumda acaba kullanirken adet olunuyormuki
Benimde aklım karışık oyüzden ne yapsam bilemedimben kullaniyorumda acaba kullanirken adet olunuyormuki
o zaman brnim adet gunum ctesi oluyor catlaymadab 14.gun oluyor bakalim bakalim olacakmiyimOlunuyordur bence gebelik yoksa aslında bana bir doktor kullanman şazım demişti bu doktor demedi çok ilaç sevmiyor sanki
Canım bence iğnenin 14. Günü yaptır sende iğneden sonra 14. Gün çıkıyormuşKızlar ben de sizin gibi yarın öğrenen ne güzel olur diyorum benim adet günü pazar ama dayanamayıp yarın yapasim var çünkü adete 1 hafta kala kanda çıkıyormus benim 5 gün kalmış olcak ne diyorsunuz yapalım mi![]()
Aynen benimde cuma günü oluyor arka arkaya olmuşuz iğneo zaman brnim adet gunum ctesi oluyor catlaymadab 14.gun oluyor bakalim bakalim olacakmiyim
ins olmayiz yaaAynen benimde cuma günü oluyor arka arkaya olmuşuz iğne
İnşalalh canım tek temennimiz o benim bugün hiç ağrım Yok sabah biraz yürüyünce bacağıma gren ağrı varins olmayiz yaa