• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Sabah idrarı daha iyi olur canım inşallah hayırlı güzel pozitif bi sonuç çıkar hatta direk kan testi yapsan keşke daha net olur idrar yanıltıyo çoğu zaman banada salı gel dedi 15 inde iğne oldum 17 sinde aşılama yapıldı 27 sinde tahlile gel dedi inşallah az çok bişey belli olurmu ki
Kana bakacaktir muhtemelen cikar cikmasa bile 3 4gun icinde yukseliyor adete yakin..
Smdi bide grip oldum kasık agrisi falan hic bisi kalmadi yerini salya sumuk aldi:KK61:

ben iğneden sonra 16.cı gün yaptım negatifdi kan testi 1.20 . bugün 18.ci günüm adet olmadım.ama olacak gibi sancım var malesef :KK43:( sanırım geçiktirdi ilaçlar. senin normal adet günün ne zaman
Benim de ovitrelle ve klomen kullandığım ay adetim 3 gun gecikmisti soğan suyu içtim ogun olmuştum sen içme ama yine de :/

Kana bakacaktir muhtemelen cikar cikmasa bile 3 4gun icinde yukseliyor adete yakin..
Smdi bide grip oldum kasık agrisi falan hic bisi kalmadi yerini salya sumuk aldi:KK61:
Allah şifa versin acaba iğnedenmi ya benimde ara ara kasık bel ağrım oluyo dun akşamdan beride hapşuruk burunda akıntı boğaz kuruması falan var sonucunu bildir emii

Kizlar bu ay kimler negatif ?
Kimler pozitifi gordu? Negatifleri cogunlukta heralde benm gibi beklemedw olan varmi?

bende 11 günü versem kan tahlili erken mi acaba
Valla canım ayın 27 si salı benim iğneden sonra 12 aşılamadan sonra 10. Günüm dr kendi dedi 10 gün sonra tahlile gel diye bakalım belli olacakmı senin yarınmı 11. Gün kandan bak bakalım az çok belli olur heralde

Hadi ins kizlar Benim ignenin 13.gunu oluyor.yarin muhtemelen idral testi yaparim hic umudum yok zaten faranjit + grip oldum bugun cok zor gecti sürünüyorum sanki bagisikligm düştü sanrm bakalim kizlar bu ay bitiyor hic beklemedgmiz anda haberler alalim ins

Hadi ins kizlar Benim ignenin 13.gunu oluyor.yarin muhtemelen idral testi yaparim hic umudum yok zaten faranjit + grip oldum bugun cok zor gecti sürünüyorum sanki bagisikligm düştü sanrm bakalim kizlar bu ay bitiyor hic beklemedgmiz anda haberler alalim ins
Ayy inşallah canım yaa belli olur artık yarın heralde yap bakalım bizede güzel haberler ver ya acaba iğnedenmi progestandan mı bendede alerji olmuş gibi burun akıntısı hapşuruk falan var üşüyorum sanki iki gündür midemdede hazımsızlık var ahh allahımm bi bebiş için ne hallerdeyiz sen gör yarabbimm

Unicornbe Unicornbe canım naptın yaptınmı testi bende faranjit başlıyo sanırım bide aşırı nefes darliği var iki gündür bide çok sık tuvalete gidiyorum hazımsızlık hat safhada sizlerde oldumu böyle

Valla canım ayın 27 si salı benim iğneden sonra 12 aşılamadan sonra 10. Günüm dr kendi dedi 10 gün sonra tahlile gel diye bakalım belli olacakmı senin yarınmı 11. Gün kandan bak bakalım az çok belli olur heralde
yok benim de salı 11. oluyor canım yapacam yaa varsa baş üstüne yoksa da allah büyük zamanı vardır demekki umarım senin tutmuştur cnm

Ayy inşallah canım yaa belli olur artık yarın heralde yap bakalım bizede güzel haberler ver ya acaba iğnedenmi progestandan mı bendede alerji olmuş gibi burun akıntısı hapşuruk falan var üşüyorum sanki iki gündür midemdede hazımsızlık var ahh allahımm bi bebiş için ne hallerdeyiz sen gör yarabbimm
yaptin mı canım sonuç ne?

Kızlar yardımcı olabilir misiniz? 7 Şubatta çatlatma iğnesi oldum. 12 şubatta kontrole çağırdı doktorum 3 adet yumurtam oluşmuş. Herşey yolunda dedi. 13 şubattan itibaren jel ve hap verdi 12 gün süreyle kullanmam için. İlaçlar yarın bitiyor. Doktor ilaçlar bittikten 5 gün sonra adet olmazsan gel dedi. Yani iğnenin 22. Günü. Bense dayanamayıp bugün gittim iğnenin 16. Gününde. Rahimde kalınlaşma var ve küçük de olsa bişe görüyorum, kan testi yapalım ama çıkmayabilir dedi. Zaten Erken olduğundan bahsetti 22. Günü gelin diyor. Olsaydı bugünlerde çıkmaz mıydı sizce ?
Bugün 18. Gün kahverengi lekelenmem oldu

ya birşey soracaktim şimdi 17 subat ta iğne oldum 20 subat ta gittim doktor baktı yumurta çatlamış dedi o günden beri 6 defa iliski oldu bıraksam artık ilişkiyi zaten catlamış ti yetmez mi bu kadar zaman

kızlar ilişkiyi bıraksam mi artık bugün iğnenin 9 günü yemez mi acaba valla istemiyorum artık psikolojik galiba iğneden sonra 6 ilişki yemez mi sizce???

kızlar ilişkiyi bıraksam mi artık bugün iğnenin 9 günü yemez mi acaba valla istemiyorum artık psikolojik galiba iğneden sonra 6 ilişki yemez mi sizce???
benimde psikolojik olarak soğudum. 2 ilişki oldu. yapamadım.iğne olduğum gün ve ertesi gün.. . iğneden sonra 16.cı gün kan testim 1.20 çıktı. şu an 20.ci gün. hastalanamadım.adetim 3.cü günü geçikti. yumurtaların çatlamış demişti bana.iğneden 3 gün sonra gittiğimde.kist olamaz o zaman dimi?

Back
X