• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
benimde psikolojik olarak soğudum. 2 ilişki oldu. yapamadım.iğne olduğum gün ve ertesi gün.. . iğneden sonra 16.cı gün kan testim 1.20 çıktı. şu an 20.ci gün. hastalanamadım.adetim 3.cü günü geçikti. yumurtaların çatlamış demişti bana.iğneden 3 gün sonra gittiğimde.kist olamaz o zaman dimi?
sanmıyorum kist olmaz inşallah utmuştur

Kizlar doktora ilac yazdrdm eczaneye gttigimde test aldm eve geldm oglen 3gbi yptm 5dk sora baktm birsey yok ilaclarimi ictim hamilelik yik diye 1saat sora baktm ikinci hayalet cizgi inanmak istemedm belkide yaniltici ignenin etkisi hala anlam veremiyorm ama ilaclari artik kullanmicam bu grip gibi belirtiler igneden sonra bağışıkligi dusuruyor sabrm bogazlarmda berbat yani yarin kan versem diyorm bakalim hayirlisi umitlenmek istemiyorm ama önlem aliyim son sigaramida az once yaktim:KK42:

Kizlar doktora ilac yazdrdm eczaneye gttigimde test aldm eve geldm oglen 3gbi yptm 5dk sora baktm birsey yok ilaclarimi ictim hamilelik yik diye 1saat sora baktm ikinci hayalet cizgi inanmak istemedm belkide yaniltici ignenin etkisi hala anlam veremiyorm ama ilaclari artik kullanmicam bu grip gibi belirtiler igneden sonra bağışıkligi dusuruyor sabrm bogazlarmda berbat yani yarin kan versem diyorm bakalim hayirlisi umitlenmek istemiyorm ama önlem aliyim son sigaramida az once yaktim:KK42:
seni kaçıncı günündü

Canım bende salıyı bekliyorumm hadi bakalım allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Daha once hic kan testi yaptrdinmi ? ben yarin yaptrcm ama erkenmi diyede dusunuyorum deger 5de yukarimi gorunmesi gerekiyor

Daha once hic kan testi yaptrdinmi ? ben yarin yaptrcm ama erkenmi diyede dusunuyorum deger 5de yukarimi gorunmesi gerekiyor
Anca kuzum bence yarın senin 14 demi ben daha hiç bişey yaptırmadım aslında salıya bile yapasım yok ama eşim çok ısrar ediyor

Kuzum bana doktorum 10 un üzerini biz gebelik sayarız dedi çünkü geçen ay benim 8.44 çıkmıştı dr 10 u geçsin dedi adet oldum kürlerden heralde dedim

ya birşey soracaktim şimdi 17 subat ta iğne oldum 20 subat ta gittim doktor baktı yumurta çatlamış dedi o günden beri 6 defa iliski oldu bıraksam artık ilişkiyi zaten catlamış ti yetmez mi bu kadar zaman
:KK70:oy kuzum benim sende bendensin banada 17 şubatta aşılama oldu 10 gün boyunca hergün ilişki dedi çoook iyi anlıyorum seni ama biz 5 günden sonra gün aşırıya döndük yani oda biyere kadar :confused:

benimde psikolojik olarak soğudum. 2 ilişki oldu. yapamadım.iğne olduğum gün ve ertesi gün.. . iğneden sonra 16.cı gün kan testim 1.20 çıktı. şu an 20.ci gün. hastalanamadım.adetim 3.cü günü geçikti. yumurtaların çatlamış demişti bana.iğneden 3 gün sonra gittiğimde.kist olamaz o zaman dimi?
İnşallah kist falan değildir kuzum bidaha test yapsan belki geç döllenmedir tabi sonrasında ilişkiye girdinse

Back
X