Hemen bakmadım dışarı çıkacaktım hazırlandım falan 10-15 dk sonra baktığımda vardı çizgi. Hemen kan vermekte istemiyorum negatifse diye. Teste 14. Günü beklicem yine pozitif olursa giderim 2 gün kaldı zatenAnnelik onun için cok kutsal cnm o asamalari atlatmak kalbini duyuyp organları saglikli geçene kadr ömürden ömürde gdio rabbim saglik versn benm de rahimde yaram donduruldu haziranda ayrıca pko var bende cok gec adet goruyorum bakalim gece hafiften adet olckmsm gbi sinyaller vardi bu arada bugun oglen calisiyorm sabah erkenden uyanipta tahlile gidemedm yarin gidecegm yarin sabahciyim
Canim benm tahminim ikinci kez ayni sonuc pozitifse hamilelik ihtimalin yüksek gibi ama bu ilacin etkisi de olabilir umut var,senin kan vermen farz oldu biran once yaptir bmm ikinci cizgi 1saat sora cikmisti senin hemen belirdimi P Pudra16
Testte 2 3kez belirdyse ve pozitifse kanda mutlaka cikar en sagliklisi 2gun daha bekle.. zaten biz igneden sonraki gunleri sayiyoruz aslinda ilk iliski gununden saysak daha mantikli cunki gec dollenme ve ignenin etkisi gecmeme olasiligi yuksek bolece sonuc yaniltiyor ben 14 subatt ilk iliskimdi ordan saydimHemen bakmadım dışarı çıkacaktım hazırlandım falan 10-15 dk sonra baktığımda vardı çizgi. Hemen kan vermekte istemiyorum negatifse diye. Teste 14. Günü beklicem yine pozitif olursa giderim 2 gün kaldı zateninşallah hamileyizdir
Bana da doktor 14 ünde iğne yaptı akşam 12 de ilişki dedi. Ertesi günde 12 de ilişki sonra 1 gün ara diğer gün tekrar ilişki. Yine 1 gün ara ve ilişkiydi program. Uydukta hepsine saatine kadarTestte 2 3kez belirdyse ve pozitifse kanda mutlaka cikar en sagliklisi 2gun daha bekle.. zaten biz igneden sonraki gunleri sayiyoruz aslinda ilk iliski gununden saysak daha mantikli cunki gec dollenme ve ignenin etkisi gecmeme olasiligi yuksek bolece sonuc yaniltiyor ben 14 subatt ilk iliskimdi ordan saydim
evet çatlatma ve klomen. sadece 2 ilişki oldu. yapamadım daha sonra. psikolojik olarak bozuldum resmen.istemedim.hayırlısı canım.vakti saati gelmedi demek ki. yok kullanmam bu ay artık. tüp bebek düşünorum kısmetseInsallah mart ayı tutar hasta olduysan yunurtlamani bekliceksin sıkıntı yapma en azindan adetin gelmis uzun sure gecikip gebe olmayanlarda var catlama ignesi kullanmismiydin bu ay kullancakmisin?
Kuzum bence 14. Gün git kanda baktırŞimdi 12. Gündeyim bu sabahta yaptım test sanki dünkünden daha belirgin ya kafam çok karıştı
Hayırlısı kuzum ya rabbimin bi beklettiği var heralde üzülme lütfen3 günlük adet geçikmesinden sonra hastalandım sabah 6 da
Kızlar bekleyin gününüz gelsin valla ben yarın kan verecektim normalde iş nedeniyle bugün verdik kanı sonuç 1.8 aşılamanın 9. Günü daha ne diye erken istedi onuda bilmem hadi şimdi gelde bekle adetede 10 gün var daha benim aşılamammı erken oldu noldu anlamadım kiHemen bakmadım dışarı çıkacaktım hazırlandım falan 10-15 dk sonra baktığımda vardı çizgi. Hemen kan vermekte istemiyorum negatifse diye. Teste 14. Günü beklicem yine pozitif olursa giderim 2 gün kaldı zateninşallah hamileyizdir
Cnm yunurtalarin buyuklugune gore yapılıyor bnm 29 ocak adet oldm adetinin 5ci gun klomen verdi ve 13unde cagirdi bakti istenilen buyukluge erismemis 2 gun bekledik tamam dedi yani 15ci gun vurdu igneyi oda 12 subata denk geliyorKızlaarr sizin aşılamalar adetin kaçıncı günü yapıldı?? Mesela benim bat 7 aşılama 17 siydi yani adetim bitti 4 gün sonra aşılamam yapıldı normalmi bu
Cnm bnmde kasik agrim 4 5gun surdu ondan sora hep gaz olustu gecen hafta gaz sancm oldu kivranirken istifra ettm birden bire nefesim kesildi sora aniden gecti son bikac gundur ince sizi var ama o pek belirti sayilmaz yani bizim iliski tarihleri hemen hemen ayni seninle silik cizgide çıkti ama kani yarin vercm tuttumu bakalim sanmiyorm ama belirtiler ole ahım sahım deil cunki gripte oldm ins 10 ve uzeri cikar bide degerin dahada yükselmesini beklicez duzenliyse sagliklidir catlama iğnelerinde kimyasal gebeliklerde cok goruluyormusBana da doktor 14 ünde iğne yaptı akşam 12 de ilişki dedi. Ertesi günde 12 de ilişki sonra 1 gün ara diğer gün tekrar ilişki. Yine 1 gün ara ve ilişkiydi program. Uydukta hepsine saatine kadarama nezaman çatladı tuttuysa hangisi tuttu bilemiyorum ama benim de ilk ilişki 14 ünde oldu. İğne yapıldıktan sonra 3 gün baya kasık ağrısı çektim sonra bi anda bitti ve gaz sancısı olmuştu. Sonra yine bikaçgün durdu. Dünden beri çok şiddetli basınçla birlikte kasık ağrım ve göğüs ağrım var. Doktor adet tarihin 28 şubat yada 1 mart gibi olacak 1 gün bile gecikirsen gel bakalım belli olur dedi. Bende ona göre o tarihlerde olmassam gidicem doktora
Asilama da catlamadan 32 saat sora hemn yapiliyor diye bliyorm cnm iliski niyetine ben bi onceki yorumda igneden bahsetmisim simdi dustu jetonKızlar bekleyin gününüz gelsin valla ben yarın kan verecektim normalde iş nedeniyle bugün verdik kanı sonuç 1.8 aşılamanın 9. Günü daha ne diye erken istedi onuda bilmem hadi şimdi gelde bekle adetede 10 gün var daha benim aşılamammı erken oldu noldu anlamadım ki
bende bu sabah yaptım idrar negatif iğnenin 11 günü benim çok özgünüm1.5 kızlarmalesef bu ayda olmadı saglik olsun smdi adeti beklicem yakın gibi geliyor ama adetim gecikmez ins
Hoşgeldin aramıza inşallah senin aşılamanda güzel bi sonuç alırız canımMerhabalar benim de 3.günüm ve 2gün öncede aşılama oldum hadi hayırlısı eğer sonuç pozitif çıkarsa oylama yaparım rabbim herkese bir bebek. Nasip etsin
benim iğnenin 11 günü idrar testi yaptımMerhabalar benim de 3.günüm ve 2gün öncede aşılama oldum hadi hayırlısı eğer sonuç pozitif çıkarsa oylama yaparım rabbim herkese bir bebek. Nasip etsin
canım kaçın ci günü yaptın bunlarıMerhabalar benim de 3.günüm ve 2gün öncede aşılama oldum hadi hayırlısı eğer sonuç pozitif çıkarsa oylama yaparım rabbim herkese bir bebek. Nasip etsin
Kıızz sonuçmu 1.5 kaçıncı günün bacım bi dur bakalım kafayı gözü yarma hemen1.5 kızlarmalesef bu ayda olmadı saglik olsun smdi adeti beklicem yakın gibi geliyor ama adetim gecikmez ins
ki inşallah senin diğer arkadaş ların utmuşturKızlar daha adet falan yok hiçbirimizde bi durun bakalım prenses 11.gün kanda bile net çıkmaz sen idrarla üzme kendini benimde 10. Gün ama daha adetime 9 gün var dün kan 1.8 çıktı dr adeti bekle belli olmaz dedi
Cnm güldürdün beni ya haklisin ama adetime 4 5gun var catlama ignesinin 15.gunuydu olsa bukadr dusuk cikmazdiKıızz sonuçmu 1.5 kaçıncı günün bacım bi dur bakalım kafayı gözü yarma hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?