Allahım hadi inşallah yüzünü güldürsün mutlaka yap yarın testiKizlar doktora ilac yazdrdm eczaneye gttigimde test aldm eve geldm oglen 3gbi yptm 5dk sora baktm birsey yok ilaclarimi ictim hamilelik yik diye 1saat sora baktm ikinci hayalet cizgi inanmak istemedm belkide yaniltici ignenin etkisi hala anlam veremiyorm ama ilaclari artik kullanmicam bu grip gibi belirtiler igneden sonra bağışıkligi dusuruyor sabrm bogazlarmda berbat yani yarin kan versem diyorm bakalim hayirlisi umitlenmek istemiyorm ama önlem aliyim son sigaramida az once yaktim
Yarin yaptirirsam 10 nun uzeri cikmasi gerekiyor yani acılde yaptracgm icin sonuclara internetten bakarim yarin calisiyorm sonucu anca sali gostereblirim doktra ama keseyi gormeden doktor sadece artisa bakablir bi ciksinda gorelim boyle daha belirsiz olduAnca kuzum bence yarın senin 14 demi ben daha hiç bişey yaptırmadım aslında salıya bile yapasım yok ama eşim çok ısrar ediyor
aminnnAhh ahh her ay bu muallaklardan kurtar bizi rabbimmm
sonrası yok.sadece 2 ilişki. sanırım tüp bebek en doğrusu.İnşallah kist falan değildir kuzum bidaha test yapsan belki geç döllenmedir tabi sonrasında ilişkiye girdinse
ama öyle canım her gün her gün bıktım canım istemiyor artıkoy kuzum benim sende bendensin banada 17 şubatta aşılama oldu 10 gün boyunca hergün ilişki dedi çoook iyi anlıyorum seni ama biz 5 günden sonra gün aşırıya döndük yani oda biyere kadar
umarım kanda çıkar ):Igneyi 12subatta yaptirdim bugunle 13.gun oluyor cnm belki erken bile yaptim
Olsun canım en azından ucu görünür rabbimde tamamına erdirir inşallahYarin yaptirirsam 10 nun uzeri cikmasi gerekiyor yani acılde yaptracgm icin sonuclara internetten bakarim yarin calisiyorm sonucu anca sali gostereblirim doktra ama keseyi gormeden doktor sadece artisa bakablir bi ciksinda gorelim boyle daha belirsiz oldu
Ben Kayseride yaşıyorum esnafım kendi işyerimiz var 1.5 yıldır bebek istiyoruz sigara kullanıyorumBu arada kac yasindasiniz kizlar çalışıyormusunuz sigara kullaniyormusunuz kac yillik evlisiniz nerde yasiyorsunuz birbirmizi taniyalim
Ben senden 2 gun once catlama ignesi olmusum 12 subatta 14subattada ilski oldu bnm.. bugun baktm bi saat sora belirdi 2ci cizgi silik sekilde oda yarin kan verecegim olabilrde olmaya bilirde cnm iste onu kestiremiyorz sen 2 gun daha bekle ole ian verKızlar merhaba. 14 şubatta çatlatma iğnesi oldum yarın 12. Günüm olacak ama bu sabah ve biraz önce yaptığım test te varla yok arası çok silik çizgi çıkıyor. Hala iğnenin etkisi geçmemiş olabilir mi? Dünden beri göğüslerimde çok hassasiyet başladı ve kasık ağrım arttı akıntım da var
Sağol canım allah işini rastgetirsin seninde bende 32 yaşındayım benim 1.5 yılım 3 düşükle araya gitti rahimde polip perde falan varmış meğer dr bilemedi bende dr değiştimde şimdiki halletti şükür ameliyat sonrası geçen ay normal denedik bu ayda gonal f ve çatlama iğnesiyle aşılama oldum sonucunu heyecanla bekliyorumm :)Allah bereketli kazançlar versin cnm bende antalyadaym nisanda 29 yasina griyorumm
Calisiyorum sigarada kullaniyorum ama yarin kan sonucu pozitif olrsa bırakıyorum insallah, 2 senelik evliyim yaklasik 8 9 aydir bebek dusunuyoruz bu ay ilk kez klomen arti catlama ignesi kullandim insallah faydasini gorruz
Hadi inşallah canım valla bi mutlu habere hasretiz kime olursa kendime olmuş gibi sevinicem çünkü neler yaşıyoruz çok iyi biliyorum bugün kan tahlili ver bakalım nasıl çıkacak ama 12. Gün diyosun vardır inşallahKızlar merhaba. 14 şubatta çatlatma iğnesi oldum yarın 12. Günüm olacak ama bu sabah ve biraz önce yaptığım test te varla yok arası çok silik çizgi çıkıyor. Hala iğnenin etkisi geçmemiş olabilir mi? Dünden beri göğüslerimde çok hassasiyet başladı ve kasık ağrım arttı akıntım da var
Anam bu nasıl eziyettir rabbim beterinden esirgesinde oldumu olacakmı sonra bekle yükselsin kese görünsün kalbi atsın gelişimi iyi olsun derken doğuma kadar yürek güpürtüsü onu büyütmek yetiştirmekte ayrı bi telaş hepsi çok güzel şeyler güzel duygular anne olmak gerçekten çok güzel zor olsada..Bnm 10un uzerindeyse baslangic oldgnu anlicam sonrasi degerin yuselmesine kalms
Ben senden 2 gun once catlama ignesi olmusum 12 subatta 14subattada ilski oldu bnm.. bugun baktm bi saat sora belirdi 2ci cizgi silik sekilde oda yarin kan verecegim olabilrde olmaya bilirde cnm iste onu kestiremiyorz sen 2 gun daha bekle ole ian ver
Şimdi 12. Gündeyim bu sabahta yaptım test sanki dünkünden daha belirgin ya kafam çok karıştıHadi inşallah canım valla bi mutlu habere hasretiz kime olursa kendime olmuş gibi sevinicem çünkü neler yaşıyoruz çok iyi biliyorum bugün kan tahlili ver bakalım nasıl çıkacak ama 12. Gün diyosun vardır inşallah
Anam bu nasıl eziyettir rabbim beterinden esirgesinde oldumu olacakmı sonra bekle yükselsin kese görünsün kalbi atsın gelişimi iyi olsun derken doğuma kadar yürek güpürtüsü onu büyütmek yetiştirmekte ayrı bi telaş hepsi çok güzel şeyler güzel duygular anne olmak gerçekten çok güzel zor olsada..
Insallah mart ayı tutar hasta olduysan yunurtlamani bekliceksin sıkıntı yapma en azindan adetin gelmis uzun sure gecikip gebe olmayanlarda var catlama ignesi kullanmismiydin bu ay kullancakmisin?3 günlük adet geçikmesinden sonra hastalandım sabah 6 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?