- 15 Ocak 2018
- 415
- 129
- 18
tamam canım hayırlısı artıkBaya yuksekti ki ben bunu internetten arastirip buldum o sira devlette yaptrp sonucu gostermstm doktor bana normal.sonuclar dedi gonderdi ve rahimde yaram vardi onu dondurmustu degerlerle pek ilgilenmedi zaten yani birdahada gtmedm cnm bu doktor vajinal ultrasondan bakinca ona yönelik yunurtalari gelistrmeye karar verdi bakalim ilerleyen zmanlarda nolacak
sen ne yaptın canım ne durum dasınGünaydın kızlar varmı hayırlı haberler sesiniz soluğunuz yok
Niye o kadar geç çıkıyor ben her defasında internetten öğreniyorum 1 saat içinde özel hastanede de 1 saatte veriyorlar ınsallah hayırlı müjdeli haber alırsınız.kızlar kimseden ses yok kimler test yaptı sunucu söylermisiniz bende kan verdim iğnenin 13. günü 5te sunuc çıkar inşallah pozitif alırım bugünçok korkuyorum
Bebişimm inşallah pozitiftir kuzum ya ben napim işte adeti bekliycem 8 gün var ama iki gündür aşırı uyku basıyor bana ya uykuda değilsen ne yaptın canım ne durum dasın
ayyy canım ya inşallah bunlar hamilelik belirtisidir senin yaaBebişimm inşallah pozitiftir kuzum ya ben napim işte adeti bekliycem 8 gün var ama iki gündür aşırı uyku basıyor bana ya uykuda değilbaygınlık resmen gözümü açamıyorum şimdide biraz baş ağrım var inşallah migrene çevirmez sonuç niye 5 te çıkıyo kız ara sor hastaneyii öldürcenmi meraktan bizi kafam ağrıyo zatii
canım benim evin yanında sağlık ocağı var orda verdim hastane ozakNiye o kadar geç çıkıyor ben her defasında internetten öğreniyorum 1 saat içinde özel hastanede de 1 saatte veriyorlar ınsallah hayırlı müjdeli haber alırsınız.
Kız arasana sağlık ocağını 5 te kapanır bakcanım benim evin yanında sağlık ocağı var orda verdim hastane ozak
canım hastane değil sağlık ocağı na verdimBebişimm inşallah pozitiftir kuzum ya ben napim işte adeti bekliycem 8 gün var ama iki gündür aşırı uyku basıyor bana ya uykuda değilbaygınlık resmen gözümü açamıyorum şimdide biraz baş ağrım var inşallah migrene çevirmez sonuç niye 5 te çıkıyo kız ara sor hastaneyii öldürcenmi meraktan bizi kafam ağrıyo zatii
4 buçukta gel dedi belkide çıkmaz dedi çıkmazsa sabah artık off yaaKız arasana sağlık ocağını 5 te kapanır bak
4 buçukta gel dedi belkide çıkmaz dedi çıkmazsa sabah artık off yaa
canım ne yaptınBirde ben bu ay havuza cok girdm 14 subatta termale gttik doktor 3gunu degerlendrn diyince sehir disana gttk guzel vakit gecti ama sicak suya grmedm ilik.suya cok girdm havuzda vakit gecrdm doktor havuzda sakinca yoķ demisti ama belkide dollenme olmadi yada yumurtalik catlamadi iste adetim gelsin muayeneye gidicem
canım benim ya umarım bugün mutlu haberi veririm sanaömrümü yediniz diyeydinn çıkar inşallah yaa
İnşallah kıızz valla kendi haberimi almış kadar sevinirim hadi innşallahh varmı bi belirti falancanım benim ya umarım bugüm mutlu haberi veririm sana
canım sunuç negatif çok üzgünüm inşallah senin vardırİnşallah kıızz valla kendi haberimi almış kadar sevinirim hadi innşallahh varmı bi belirti falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?