• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
evet malesef gerçektn çok zor allah isteyen herkese nasip etsin.birkaç gün bekleyeym en iyisi

inşallah olur kaçıncı denemeniz
Ben de 6 aylik evliyim gebelik planlayinca 1 ay korunmadik sonra olmadi doktora gittim pcos oldugumu bildigim icin. Direk klomen ve ovitrelle ile basladik bu ilk ay ama cok sancim oluyor sol kasikta. Progesterona bakarkn hcg de bakinca oldu mu acaba dedim. Bakalim hayirlisi insallah isteyem herkese nasip eder Rabbim..

amin canım ben de hiç böyle birşey yaşayacağımı düşünmezdim 28 günde bir adet olurdum hiç sorun yok zannederdim ama 6 ay oldu her ay tek çizgiyi görmekten nefret eder oldum aslında ben adet olduktan sonra tekrar moralimi topluyorum streste yapmıyorum tekrar edet günüme yakın başlıyor yine merak stres ama allahım ol deyince olurmuş onu getiriyorum aklıma ama allahım kimseyi uzun zaman bekletmesin iş konusunda da en iyi kararı vermeye çalış acele etme istersen
Çok teşekkür ederim canım.. Hakkımızda hayırlısı inşallah.. Amiinn..
Hem sen daha 1 senelik evliymişsin. Yaşın da genç.. Bence hiç strese girme.. Sebepsiz de olmayanlar var. Zaten doktorlar normalde 1 sene deneyin, olmazsa gelin diyorlar. "Hiçbir doğurganlık problemine sahip olmayan ve korunmayan bir çiftin ortalama hamile kalma şansı, her adet döneminde %25 civarındadır" diyor bir çok yerde. Zaten sorun olmasa bile ihtimal düşük.. Ben yaşım 30'u geçtiğinden ve 3,5 yıllık evli olduğumdan dolayı strese giriyorum. Ama senin için çok güzel olacak bence. Yeter ki dert etme canım.. Allah güç versin hepimize..

Hastanedeyim bekliyorum canim.. henuz yapilmadi. Hakkimizda hayirli ise gelsin artik minigimiz.
Naptın acaba? Hayırlısı inşallah canım.

insallah bitanem uzulmedim cok ne yalan soylim Allahim dogru zamani bilir alistim negatiflere en kisa zamanda oluruz insallah dr klomene baslariz felan diyoda kendisi buyuyo yumurta ilacla buyutmesi ne kadar saglikli olur sizce kizlar yardiminiza ihtiyacim var
Daha çok yumurta oluyor, daha çok şans oluyor.. Çatlatma iğnesiyle de ilişki günlerini planlayabildiğin için yumurta çatlamasına göre, o da şansı arttırıyor. Tabi ki horman bunlar sonuçta illa ki zararları var, ama bence denemekte fayda var. Hayırlısı canım..

Canım bu testleri doktordan iste bana hepsi yapıldı tedaviden önce bu sabah hapşırukla beraber sol kasığıma sanki bıçak saplandı öyle ağrım oldu inşallah bebiştendir:KK43:
İnşallah bebiştendir..

4 kasımda olmuştum iğneyi 6 kasımda çatlama oldu ve çatlamanın üzerinden tam 14 gün sonra beklenen günde dün adet oldum :KK43:
:( Hakkımızda hayırlısı.. İnşallah bunlar bizi bebişlere yaklaştırıyordur.. Umudunu kaybetme..

merhabalar..ben de bir yıllık evliyim.5 aydır korunmuyorum.hızlandırmak için doktora gittim.yumurtalıklarm,hormonlarım ve adetm normal.ben bebek sahibi olmayı çok istediğm için serephone+ovitrelle kullandm gecen ay 5 yumurtam oldu ama ne yazık kı gebelk olmadı.bu ay tekrar kullandm bu sefer 6 yumurtam oldu e2 hormon testinde yumurtalarn kalitesine bakıldı 1600 gibi bi değer çıktı doktorm mükemmel dedi.bugün 12.gün iğneyi vurulalı.beklmek çok zor.kasıklarımda batma oluyor ama önceki aylarda da olduğu için ümtlenmek istemiyorum idrar testi için erken sanırım
İnşallah bebeğin seninledir.. 2-3 gün daha beklemende fayda var. Adet günü geçince, sonuç daha kesin çıkıyor. Bir sorun da yokmuş.. Güzel haberler alırsın inşallah..

kılar bı heycan bu umut var bılmıyorum bıyanım gıt kan testı yaptır dıyor bı yanım bekle varsa zaten ogrenırsın dıyor off boyle beklemekte cok zor ınsallah bebek vardır yoksada hemen adet lurum ınsallah boyle beklemek daha kotu

kılar bı heycan bu umut var bılmıyorum bıyanım gıt kan testı yaptır dıyor bı yanım bekle varsa zaten ogrenırsın dıyor off boyle beklemekte cok zor ınsallah bebek vardır yoksada hemen adet lurum ınsallah boyle beklemek daha kotu
inşallah içine doğduğu gibi olur ama bence imkanın varsa hemen kan testi yaptır sonra daha büyük hüsran oluyor umut arttıkça

Mübarek günde tam cuma saatinde yapildi asilamam. Benim dileğim belli, Rabbim dilerse verecek inşallah dileğimi.
Dun bugün acayip uykuluyum. Ovitrelle sen herhalde.
Topikte asilama yaptiran var mi benden başka? Spekulum mudur nedir o alet biraz canimi yakti. Onun dişinda Birsey anlamadim. Eşimin değerleri gecen yilki tahlilden daha iyi cikti. 20 dk falan yattim orda. Ciktik yemek yedik ofise gittik ama gider gitmez uyudum ofiste koltuğa kivrilip. Belimde agirlik kasikta batma var. Eve geldim bulasik mak. Bosalttim ama yerleştirmeye gücüm yetmedi. Uzandim simdi size yazayim dedim. Bugün olmasin ama yarin birliktelik istiyorum dedi Dr. Bende havadis bu kadar simdilik. Bat 5 aralik. Geri sayim basladi.

Mübarek günde tam cuma saatinde yapildi asilamam. Benim dileğim belli, Rabbim dilerse verecek inşallah dileğimi.
Topikte asilama yaptiran var mi benden başka? Spekulum mudur nedir o alet biraz canimi yakti. Onun dişinda Birsey anlamadim. Eşimin değerleri gecen yilki tahlilden daha iyi cikti. 20 dk falan yattim orda. Ciktik yemek yedik ofise gittik ama gider gitmez uyudum ofiste koltuğa kivrilip. Belimde agirlik kasikta batma var. Eve geldim bulasik mak. Bosalttim ama yerleştirmeye gücüm yetmedi. Uzandim simdi size yazayim dedim. Bugün olmasin ama yarin birliktelik istiyorum dedi Dr. Bende havadis bu kadar simdilik. Bat 5 aralik. Geri sayim basladi.
hakkında hayırlısı cnm bende catlatma ıgnesınden 19 gunu adet oldum

hakkında hayırlısı cnm bende catlatma ıgnesınden 19 gunu adet oldum

Gecen ay sadece klomen ve ovitrelle kullanmistim 13. Gün adet oldum. O zaman dua etmiştim allahim yoksa gecikmesin gelsin , var mi yok mu beklemiyim dedim. 1 gün erken geldi.

Yaptiklarimiz, doktorlarimiz, harcadigimiz zaman para hep birer vesile olsun inşallah.

aman canim dinlen fazla yorma kendini belini felan ayaklarini cook sicak tut canim insallah tutar canim esinin degeri kac acaba bi mahsuru yoksa eger :(

Yaptirsana canim ya su gebelik testlerine guvenmemek lazim en iyisi kann insallah sevindirci haber senden gelir

aman canim dinlen fazla yorma kendini belini felan ayaklarini cook sicak tut canim insallah tutar canim esinin degeri kac acaba bi mahsuru yoksa eger :KK43:

Eşimin gecen yil mmorfoloji 2 ydi bu sefer 3 %50 ileri hizli %10 normal %40 yavaş . tahlil cantamda inan kalkip almak zor geldi. Detayli yazarim bi ara. Aklimda kalani bu kadar. Asilama için hazirlanan sperm %80 hizli %10 normal%10 yavaş yazıyordu. Esim 41 yasinda. Ben 32. Doktor gecen yilkini de sorunlu görmemişti.

Esim beni eve birakip bi görüşmeye gitti. Yemek hazirliycaktim mutfagi topliyim dedim. Ama ayakta batinca kasiklarim bi de belim girdim battaniye altina uzaniyorum. doktor yat demedi ama neme lazim. Onca ugrasiyoz artistlige gelmez. İki hafta usul usul yapicam her isimi.

Yaptirsana canim ya su gebelik testlerine guvenmemek lazim en iyisi kann insallah sevindirci haber senden gelir
keske inşallah canım bılmıyorumkı her ay negatıf cıkıyor testlerde oyuzden korkuyorum yaptırmaya yoksa yaptırcaktım dıyorum 3 gun daha beklım olmazsam yaptırım

sadece goguslerım cok agrıyor bıde bu ay donıtex kullanmıstım sut gelıyor agrıyor dıye 2 gundur basladı gogus agrısıda

Eşimin gecen yil mmorfoloji 2 ydi bu sefer 3 %50 ileri hizli %10 normal %40 yavaş . tahlil cantamda inan kalkip almak zor geldi. Detayli yazarim bi ara. Aklimda kalani bu kadar. Asilama için hazirlanan sperm %80 hizli %10 normal%10 yavaş yazıyordu. Esim 41 yasinda. Ben 32. Doktor gecen yilkini de sorunlu görmemişti.

Esim beni eve birakip bi görüşmeye gitti. Yemek hazirliycaktim mutfagi topliyim dedim. Ama ayakta batinca kasiklarim bi de belim girdim battaniye altina uzaniyorum. doktor yat demedi ama neme lazim. Onca ugrasiyoz artistlige gelmez. İki hafta usul usul yapicam her isimi.
Ayyy demesin yat sen yinede dollenme ve yerlesme asamasi onemli sen dikkat et yinede bence herseyi dr soylemesini bekleme benimnde esimin hizli ileri %0 orta ileri %54 hareketsiz%30 66 milyonda yaziyodu esime 2 vitamin verdi bende keciboynuzu iciriyorum bir yandan cok saol bilgin icin varikosel var esimde subat yada ocak sonu operasyon olucak o zamana kadar beklemek istemedim bende takviye yapiyim belki olur dedim cunku dr hamile kalamayacagin bir deger degil bu degerler dedi . Sen cok dinlen surekli uzan bence en azindan su 10 gun

bu ay 2.iğneyi oldum ben de doktor korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra eşinin spermelerine bakarız dedi adetime 6 7 gün var adetime ben hep kendm için stres yaptım ama degerlerim yumurtlamam adetlerm yolunda inş eşimde de bi sey çıkmaz.dua ediyorm herkes için rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği

Ayyy demesin yat sen yinede dollenme ve yerlesme asamasi onemli sen dikkat et yinede bence herseyi dr soylemesini bekleme benimnde esimin hizli ileri %0 orta ileri %54 hareketsiz%30 66 milyonda yaziyodu esime 2 vitamin verdi bende keciboynuzu iciriyorum bir yandan cok saol bilgin icin varikosel var esimde subat yada ocak sonu operasyon olucak o zamana kadar beklemek istemedim bende takviye yapiyim belki olur dedim cunku dr hamile kalamayacagin bir deger degil bu degerler dedi . Sen cok dinlen surekli uzan bence en azindan su 10 gun

Ah canim nerde.. Hafta sonu bi derece ama pazartesiye kadar saltanat.. İs güç nasil yatayim. Daha yeni ofis actim. Cumaya şehir dişinda duruşmam var. Öyle 10 gün yatmak benim için hayal. Ama elimden geldiğince agirdan almaya calisicam.

Moralini bozmuyorsa sorun yok bos durmayin bence de. Ama gecen yil bi ara ben çok takmistim. Acayip dinliyordum kendimi. Belirtiler vs. Sonra da günü gününe regl oldum mu bozuluyordum. Bi müddet biraktim öyle oolunca.

Ah canim nerde.. Hafta sonu bi derece ama pazartesiye kadar saltanat.. İs güç nasil yatayim. Daha yeni ofis actim. Cumaya şehir dişinda duruşmam var. Öyle 10 gün yatmak benim için hayal. Ama elimden geldiğince agirdan almaya calisicam.

Moralini bozmuyorsa sorun yok bos durmayin bence de. Ama gecen yil bi ara ben çok takmistim. Acayip dinliyordum kendimi. Belirtiler vs. Sonra da günü gününe regl oldum mu bozuluyordum. Bi müddet biraktim öyle oolunca.
bende ilk baslarda cok takiyodum ama bebegim olsun die hep dua etmistim olmustu ama kaybettim sonra sukur ve sabri ogrendim elimden geleni yapip gerisini Allaha birakiyorum bekliyorum hep :( sehir disina neyle gitcen keske erteleyebilseydin insallah bir sorun olmaz insallah bebisin bu ay seninle olur canim

Hayirli olsun aşılama niz canım. Ins. Olumlu sonuç alırsın. Ben aşılama hakkında pek bilgi sahibi değilim. Arastirmadim da. Aşamalarını kısaca anlatormisn

Back
X