- 6 Aralık 2011
- 613
- 332
- 323
Hadi hayirlisi olsun canim sabahda oglende dua ettim senin.icin.. NsAllah tutar kendine.dikkat et yine de agir magir kaldirma.kendini yorma.. Olacagi varsa hersey olur ama olsun yinede dikkat et.. Bu asilamayi ozelde.ne kadara yapiyolar sayiniz.kac cikti cnm.. Asulama anestesiziz mi yapiliyo hicbi bilgim yok.. Asilama yapildiysa neden.iliski.onerdi kiMübarek günde tam cuma saatinde yapildi asilamam. Benim dileğim belli, Rabbim dilerse verecek inşallah dileğimi.
Dun bugün acayip uykuluyum. Ovitrelle sen herhalde.
Topikte asilama yaptiran var mi benden başka? Spekulum mudur nedir o alet biraz canimi yakti. Onun dişinda Birsey anlamadim. Eşimin değerleri gecen yilki tahlilden daha iyi cikti. 20 dk falan yattim orda. Ciktik yemek yedik ofise gittik ama gider gitmez uyudum ofiste koltuğa kivrilip. Belimde agirlik kasikta batma var. Eve geldim bulasik mak. Bosalttim ama yerleştirmeye gücüm yetmedi. Uzandim simdi size yazayim dedim. Bugün olmasin ama yarin birliktelik istiyorum dedi Dr. Bende havadis bu kadar simdilik. Bat 5 aralik. Geri sayim basladi.