kızlar hormon ve kan testi yaptırdım bugün normal çıktı dr 6 ay çok erken hiç bir ilaç kullanma yaşınız küçük korkma dedi sadece folik asit kullanacağım artık eğer olmazsa 6 ay sonra gel dedi ama ben izine gittiğimde martta hsg çektirmeyi düşünüyorum eğer olmazsa o zmana kadar kafam tamamen rahatlasın diye
Canım siz gerçekten çok gençsiniz, ne güzel.. Genç anne baba olacaksınız..25 yaşındayım bende eşimde bir seneye kadar normal dedi dr
benim sadece 1 gün erken olmuştu canım ilk olduğunda insan yıkılıyor ama sonra yeniden çalışma zamanı geliyor hemen merak etme daha iyi hissedeceksin kendini :)Ben bugun hastalandimadet tarihime daha 5 gun vardi..igneyi olali da 15 gun olmustu ilaclar yuzunden erken oldu sanirim..birazcik mutsuzum galiba
kızlar var a kendime karşı nasıl direniyorum nasıl ! kan testini adet gecikince yapacam diye. bugün iğnenin 14. günü. kendimde belirti aramaktan her dakika kendimi dinlemekten yoruldummmm.
İğne olduktan 14-20 gün arası adet olunuyor sanırım canımBen bugun hastalandimadet tarihime daha 5 gun vardi..igneyi olali da 15 gun olmustu ilaclar yuzunden erken oldu sanirim..birazcik mutsuzum galiba
ben de bir yıldır evliyim insanlar şimdiden sormaya başladı korunuyoruz diye yalan söylüyoruz bizde aynen şimdilik sorun görünmüyor ilaç kullanınca çok büyüyor yumurtalarım oda iyi değilmiş genetiğini bozma boşuna çok erken vermiş doktor sana ilacı dedi başka bir hastaneye gitmiştim de bugünCanım siz gerçekten çok gençsiniz, ne güzel.. Genç anne baba olacaksınız..Gerçekten de sabırlı olmaya çalış.. Bak ne güzel, hiçbir sorun da yok.. Tabi ki zor, biliyorum ama mecburuz.. Olmaması için hiç bir sebep yok kii.. Bir probleminiz de yok.. Yani her şey normal olsa bile bebek olma ihtimali %25 falan.. Tamam, hemen olan da var ama şans.. Hem zamanını bekliyordur, kısmetiyle gelecek yavruu...
Benim doktorum da normalde 1 sene bekleriz dedi; ama hem yaştan hem de 3,5 senelik evli olduğumuzdan çok istediğimizi söyleyince ilaca başladık biz. İnşallah marta kadar olacak senin de. Rahatlamaya çalış.. Olmazsa da rahim filmi çektirirsin. Her şeyin çaresi var artık canım.. Sıkma canını yeter ki..
Adet tarihin ne zaman? Az kalmıştır zaten, sabret canım.. Ya da direk kan testi yaptır, çünkü idrar testinde çıkmayınca ve adet gecikince yine de bir umut oluyor.. Kan testi en garantisi. Hiç belirti arama.. Bir biz belirti arıyoruz filmlerdeki gibi.. Belirtisiz hamile olan çok insan var. Hayırlısı olsun hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleri inşallah
İğne olduktan 14-20 gün arası adet olunuyor sanırım canımİğnedendir.. Mutsuz oluyoruz ama yine toparlanmak zorundayız.. Napalım.. Hayırlısını beklicez, yapacak bir şey yok.. İnşallah en hayırlı zamanda gelsin bebişiniz..
Ben bugun hastalandimadet tarihime daha 5 gun vardi..igneyi olali da 15 gun olmustu ilaclar yuzunden erken oldu sanirim..birazcik mutsuzum galiba
Doğru demiş canım.. Merak etme zamanı gelince olacak.. İnşallah çok bekletmez.. Stres yapma yeter kiben de bir yıldır evliyim insanlar şimdiden sormaya başladı korunuyoruz diye yalan söylüyoruz bizde aynen şimdilik sorun görünmüyor ilaç kullanınca çok büyüyor yumurtalarım oda iyi değilmiş genetiğini bozma boşuna çok erken vermiş doktor sana ilacı dedi başka bir hastaneye gitmiştim de bugün
Az kalmış hadi sabır biraz dahaa :)canım iğnenin 14. günü sat 31 ekim bat 28 kasım. çatlayacam :)) adet günü gelsin geçsin istiyorum tahlil için bi değer yüksedi mi yükselmedi mi ondan çokkkkkkk korkuyorum
25 yaşındayım bende eşimde bir seneye kadar normal dedi dr
Merhaba çatlatma iğnesi olalı 14 gün oldu . İğne olduktan 8 gün sonra pembe bir akıntı oldu. Adet oldum diye çok ağladım ama devamı gelmedi. Çok korkuyorum.32 yaşındayım ve bir bebeğim olmama ihtimali. .. Allah ım yardım et
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinimplantasyon kanaması yani tutunma kanaması diyorlar dediğin gibi o ara olan kanamalara inş hamilesindr
ben bir süre hiç birşey kullanmayacağım akışına bırakmak istiyorum biz stres yaptıkça hiç olmuyor çünkü ben ve eşim de çok aceleci ve sabırsızız ama elimizden birşey gelmiyorbiz de 28yaşındayız ben de aynı durumdaym acele ediyorm biraz diye 2 aydr iğne vuruldm ama henüz bi sey yok
Canım yazdım ben 4,72 çıktı değerim düştü maalesef ama doktorum daha belli olmaz iğnenin etkisi olabilir bekleyelim dedi 29 Kasım bât bekliyorum...Gunaydin arkadaslar...
Asli vardi.cumartesi netlesecek.demisti ne yapti acaba yazmadi bidaha yada ben mi kacirdim.. Nil dungittimiki hastaneye duamdasim insAllah kese.bos degildir merak ettim sizleri
Geçmiş olsun papatyam Allahım evladını sana bağışlamışAllah razı olsun canım hoşgeldin sende aramıza
ben bir süre hiç birşey kullanmayacağım akışına bırakmak istiyorum biz stres yaptıkça hiç olmuyor çünkü ben ve eşim de çok aceleci ve sabırsızız ama elimizden birşey gelmiyor
off keşke elimde olsa bi iki farklı doktora gittm benm adetlerim düzenli,hormonlarıma kanıma filn baktı bi tanesi normal dedi bi tanesi bi sene boyunca ne bana gel ne baska doktora git dedi yani bi problem yok bi sene boyunca olmazsa gel dedi.ama yine de içim rahat etmedi aceleci davranyrm biraz 5 aydr deniyoruz son gittiğim doktor serephone verdi yumurtalarını destekleyelm dedi cok istedgm için.gecen ay 5 bu ay 6 yumurtam oldu geçen ay bi sey olmadı bu ayda işte bekliyorm 2 gün kaldı adetime
kızlar var a kendime karşı nasıl direniyorum nasıl ! kan testini adet gecikince yapacam diye. bugün iğnenin 14. günü. kendimde belirti aramaktan her dakika kendimi dinlemekten yoruldummmm.
Merhaba çatlatma iğnesi olalı 14 gün oldu . İğne olduktan 8 gün sonra pembe bir akıntı oldu. Adet oldum diye çok ağladım ama devamı gelmedi. Çok korkuyorum.32 yaşındayım ve bir bebeğim olmama ihtimali. .. Allah ım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?