uzun süre olmuş ben 6 ayda moralmen çöktüm allah sabrını vermiş inşallah en kısa zamanda anne olursun canımCa
canım benim doktor aşılamaya yönlendirdi ben evlendiğimden beri hiç korunmadım 2 buçuk yıl oldu
maşallah çok yumurtan olmuş inşallah tutmuştur bana da öyle dedi işte dr bir sene olmaması normal kafana takma dedi marta kadar olur inşallah ya hsg çektirmek istemiyorum hiçsende benim gibi acelecisin bir de hemen kötü düşünüyoruz ya hiç olmazsa diye onu kafamızdan atmamız lazım
Amin canım Rabbime bıraktım hep etrafımda benden sonra evlenenler hepsi anne oldu eşimin arkadaşları hepsi baba oldular bizden sonra evlenenler...uzun süre olmuş ben 6 ayda moralmen çöktüm allah sabrını vermiş inşallah en kısa zamanda anne olursun canım
üzülmemek elde değilki canım ben her testte ağlayacak gibi oluyorum adet olduktan sonra toparlıyorum kendimi zaten sonra ovulasyon günleri geliyor yeniden çalışmalar felan derken zaman hızla geçiyor sadece son bir hafta geçmek bilmiyor adet öncesiBu sabah tekrar test yaptm 16.gun ve net tek çizgi( artik eminim bu ayda olmadi üzülmicem diyorm ama icim acıdı resmen artk adet olmayı bekliyorum yarin öbür gun olur herhalde (
canım iğnenin kaçıncı gün olduğundan ziyade adetine kaç gün var o önemli çünkü ben 19. günü oldum adetine 3 gün felan varsa yapabilirsin bencekızlar iğnenin 15. günü. ebe arkadaşm var ona test yapsam mı artık dedim de yapma adetinin geçmesini bekle geçerse yaptır dio.
aynen bizimde öyle oldu ilk evlendiği ay hamile kaldı bir çok arkadaşım ve etrafımızda ki herkes hamile onlarla bebek eşyası bakmaya gidiyoruz düşünün artık ne zor olduğunu eşim içinde benim içimde sessizce içimizden üzülmekten başka birşey yapamıyoruzAmin canım Rabbime bıraktım hep etrafımda benden sonra evlenenler hepsi anne oldu eşimin arkadaşları hepsi baba oldular bizden sonra evlenenler...
canım iğnenin kaçıncı gün olduğundan ziyade adetine kaç gün var o önemli çünkü ben 19. günü oldum adetine 3 gün felan varsa yapabilirsin bence
sat 31 ekim canım nette hesapladığımda bat 28 kasım. pko luyum hçççç şu kadar günde olurum diyemiyorm ama klomen+iğneden 28 günde bi olmam gerekir herhalde[/
hım anladım canım o zaman bişey diyemem bilmiyorum yani
canım çok sevindim senin adına allah iyi insanlar çıkarsın hep böyle karşımıza bende dr umu değiştirdim bana da çok iyi geldi moral oldu inşallah en yakın zamanda uğraşlarımızın sonucunu alırız aminkızlar kendımden bahsedım bu ayda negatıf hasta oldum 2 gun önce...bos durmım dedım tub bebek tedavısıne baslamadan once onlemımı alım dedım ve tıbbı genetık bölümunden randevu aldım bugun gıttık durumu anllatım doktorda cok ıyıydı ailede hasta cocuk veye bebek kaybı olup olmadıgını kalp kırızı olup olmadıgını sordu esımle bana genetık testlerımız yazzdı ama laborotuar daha acılmamış haftaya acılacakmıs arayıp bılgı almamı ona gore gelmemı ve bugune kadar yapılan butun testlerımız getırmemızı ona gore gereken yapılmamş gereklı butun testlerı yaptıracagını soyledı allaha sukur boyle bı doktora gıttıgım ıcın cok mutluyum cok ıyı ılgılıydı....
Evet çok şükür ki bir evladım var. Allah onun canına sağlık versin önce. Sonrada hayırlı si ile bir kardes nasip etsin.Sen şanslısın o zaman en azından bir tane çocucuğun varmış annelik duygusunu tatmışssın darısı başımıza inşallah bu arada yaşın bence çok normal
Bugun gttim canım son adet tarıhıme göre 6 hafta 4 günlük ama bn adetımden snra iğne vuruldugum için ultrasonda 5 hafta 3 gunlük gösterdi kese var ama cok ufak bebek ve kalp atışı için erkn dedi doktorum 2 hafta sonra gdıcm suanlık normal gözüküyorİnşallah bebeğin seninledir canım.. Ben de 32 yaşındayım ve korkuyorumAllah sağlıklı bebişler versin inşallah en kısa zamanda.. Zamanını bekliyor minikler..
İnşallah iğnenin etkisidir canım.. Güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla..
Pazartesi doktora gitmeyecek miydin? Hiç sesin çıkmadı.. Ne oldu canım, merak ettim.. Kötü bir şey yoktur umarım
Kndı doktorumun ultrasonunda 5 hafta 3 gnlk gösterdı keseyı suanda cok erkn dedi klp atsı ve bbk için. Ikı hafta snra tkrar gdıcm canımcanım doktora göründün mü son durum ne inşallah kesen boş değildir
çok sevindim canım bak hemen üzme kendini demiştik sana çok şükür bebeğin seninleymişKndı doktorumun ultrasonunda 5 hafta 3 gnlk gösterdı keseyı suanda cok erkn dedi klp atsı ve bbk için. Ikı hafta snra tkrar gdıcm canım
Çok teşekkürler canımGelmiştir inşallah hayırlı haberlerle bekliyoruz canım seni ...hiç stres yapma:)
Canım tekrar geçmiş olsun.. Protokol işleri ne fena yaa.. Bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah..sağol canım hala bekliyoruz ameliyat olmadı yer yokmuş acil hastaları alıyomuşlar ilk önce bir sürü saçmalık
İnsan çok üzülüyor önce.. ama yapacak bir şey yok.. Hayırlısı değilmiş demek lazım, napalım.. Önümüzdeki ay inşallah güzel haberler alırsın canım.Bu sabah tekrar test yaptm 16.gun ve net tek çizgi( artik eminim bu ayda olmadi üzülmicem diyorm ama icim acıdı resmen artk adet olmayı bekliyorum yarin öbür gun olur herhalde (
eğer idrar testi yapacaksan, bence adet tarihini bekle canım. Çünkü yanıtabiliyor adetten önce yapılınca. Kan testi ise, yaptırabilirsin. Kesin sonuç verir. Hadi hayırlısı inşallah...kızlar iğnenin 15. günü. ebe arkadaşm var ona test yapsam mı artık dedim de yapma adetinin geçmesini bekle geçerse yaptır dio.
Amin canım, aminn..Allahım tez zamanda cümlemize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?