Seninle nerdeyse aynı durumdaymışız

Benim de bu ay 9. ayım. İlk defa geçen ay iğne denedik, olmadı. Haftaya 2. iğnde denemesi var. Ne eşimde ne bende sorun var. Yumurtalarım kendi kendine de gelişiyor ama ben de ilaç ve iğne kullanıyorum.. Ne kadar çok olursa yumurtalar, ihtimal o kadar artıyor. Bir de çatlama gününü aşağı yukarı bildiğin için iğneyle, şans artıyor bunları kullanınca.. Ama demek o da yetmiyor işte

Normalde adetlerim düzenliydi hep. 28 günde 1 olurdum. Bilemedin 30. Bu 9 ayda ne zaman ciddi ciddi günlere dikkat etsek, o ay adetim en az 5 gün gecikiyordu. O yüzden tetkikleri yaptık.. Ama yok.. sorun yok.. Hepsi stresten stresten

Nasıl bir psikolojim var benim yaa... Bir de gecikince umutlanıyorsun, bir bakıyorsun yok

Nasıl her şeyi etkiliyor bu stres...
Ben de hamile kalmadım hiç ve hatta yaşım senden büyük olabilir. 32 yaşındayım. Doktora yine olmazsa napıcaz dedim. Aşılama mı dedim. Konuşarak karar veririz, bu şekilde de devam edebiliriz dedi, ama ben aşılama isticem.. Aşılamadan önce rahim filmi de çekinmek gerekiyor. Ben de şüpheleniyorum artık tüplerden

Ya kendimi geçtim millet başladı bık bık bebek sormaya.. Şu çevre olmasa şimdiye bebeğim kucağımdaydı belki de.. İyice strese sokuyorlar beni.. Yok yaşın geçmesinmiş yok bilmem ne.. Yoksa ben 35'e kadar bu kadar stres olmazdım.. Elbet olur derdim.. Artık gerekirse hemen tüp müp bişey yapalım, uğraşmak istemiyorum demeye başladım.. Öyle ki o bile tutmayacak diye korkuyorum şimdiden.. Allah hayırlısını versin hepimize.. Bu ay hayırlısıyla kavuşssak sağlıkla bebişlerimizee...