• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende 4kasımda oldum ama ne zaman çatladı bilmiyorum sen nasıl anladın canım çatladığı günden sonrası mı sayılıyor
Klomen kulandıktan sonra yumurta takibi yapılıyor ya doktor iğneden bir gün sonra yine çağırıyor ultrasonda bakıyor çatladığını söylüyor canım bakmadımo sana

Klomen kulandıktan sonra yumurta takibi yapılıyor ya doktor iğneden bir gün sonra yine çağırıyor ultrasonda bakıyor çatladığını söylüyor canım bakmadımo sana
Hayır buradaki doktorlar o kadar ilgisiz ki özel olmasına rağmen bi herşeyi biz araştırıp söylüyoruz yaptırıyoruz benim yumurta ve çatlama sorunum yok neden bu ilaçları kullanıyorum bilmiyorum tüplerim mi kapalı başka bir sorun mu var bilmiyoruz

Hayır buradaki doktorlar o kadar ilgisiz ki özel olmasına rağmen bi herşeyi biz araştırıp söylüyoruz yaptırıyoruz benim yumurta ve çatlama sorunum yok neden bu ilaçları kullanıyorum bilmiyorum tüplerim mi kapalı başka bir sorun mu var bilmiyoruz
Canım benimde yok öyle büyük bir problemim ama 1den fazla yumurta oluşturup ihtümali arttırsın diye klomen kullanılıyor ve çatlatma iğnesi de bu birden fazla yumurtaların kiste dönüşmesi ihtimaline bırakmamak için vuruluyor diye biliyorum ben canım

Bu a
Hayır buradaki doktorlar o kadar ilgisiz ki özel olmasına rağmen bi herşeyi biz araştırıp söylüyoruz yaptırıyoruz benim yumurta ve çatlama sorunum yok neden bu ilaçları kullanıyorum bilmiyorum tüplerim mi kapalı başka bir sorun mu var bilmiyoruz[/QUOTE bu arada nerede oturuyorsunuz ☺️

O gunlerde catladigini nerden biliyorsun anim ? Hadi hayirlisi asli belkide ikizzz :)))
12 şinde doktor kontrolüm vardı o söyledi 1 tanesi bugün çatlıyo 20mm olmuş dedi canım diğer 3 tane 15mm onlarıda 2 gün sonra iğneyle çatlattık 14 ünde iğne oldum
Cumartesi herşey netleşicek asıl 2. Testi yaptırınca;)

12 şinde doktor kontrolüm vardı o söyledi 1 tanesi bugün çatlıyo 20mm olmuş dedi canım diğer 3 tane 15mm onlarıda 2 gün sonra iğneyle çatlattık 14 ünde iğne oldum
Cumartesi herşey netleşicek asıl 2. Testi yaptırınca;)
Hadi hayirlisi bakalim insAllah .. Cumartesi.kan testi mi yaptiracaksin yine

kızlar test yaptım bende negatif çok üzüldüm ya insan bu üzüntüyü kimseye yaşatmasın ilaç felan kullanmayacağım artık neden olmuyor inanın anlamıyorum her ay bu ay olacak ümidiyle hevesleniyorum ve tek çizgiyi görüyorum sonunda ne diyeceğimi bile bilmiyorum şu an çok mutsuzum
ilk öğrendiğimde çok üzülüyorum ya elimde değil 6 . ayım benimde çok sıkıldım artık aslına bakarsanız benim yumurtlama problemim de çatlama problemim de yok sanki boşuna klomen ve ovitrella kullanıyormuşum gibi geliyor zaten anlam veremiyorum dr lar hiç ilgili değil asıl problemim ne bilmiyorum
aynen öyle rabbim büyük inşallah en kısa zamanda isteyen herkese verir ben daha önce hiç hamile kalmadım o yüzden bilmiyorum kalabilecek miyim diye korkuyorum en büyük üzüntüm ondan

Seninle nerdeyse aynı durumdaymışız :( Benim de bu ay 9. ayım. İlk defa geçen ay iğne denedik, olmadı. Haftaya 2. iğnde denemesi var. Ne eşimde ne bende sorun var. Yumurtalarım kendi kendine de gelişiyor ama ben de ilaç ve iğne kullanıyorum.. Ne kadar çok olursa yumurtalar, ihtimal o kadar artıyor. Bir de çatlama gününü aşağı yukarı bildiğin için iğneyle, şans artıyor bunları kullanınca.. Ama demek o da yetmiyor işte :( Normalde adetlerim düzenliydi hep. 28 günde 1 olurdum. Bilemedin 30. Bu 9 ayda ne zaman ciddi ciddi günlere dikkat etsek, o ay adetim en az 5 gün gecikiyordu. O yüzden tetkikleri yaptık.. Ama yok.. sorun yok.. Hepsi stresten stresten :( Nasıl bir psikolojim var benim yaa... Bir de gecikince umutlanıyorsun, bir bakıyorsun yok :( Nasıl her şeyi etkiliyor bu stres...
Ben de hamile kalmadım hiç ve hatta yaşım senden büyük olabilir. 32 yaşındayım. Doktora yine olmazsa napıcaz dedim. Aşılama mı dedim. Konuşarak karar veririz, bu şekilde de devam edebiliriz dedi, ama ben aşılama isticem.. Aşılamadan önce rahim filmi de çekinmek gerekiyor. Ben de şüpheleniyorum artık tüplerden :( Ya kendimi geçtim millet başladı bık bık bebek sormaya.. Şu çevre olmasa şimdiye bebeğim kucağımdaydı belki de.. İyice strese sokuyorlar beni.. Yok yaşın geçmesinmiş yok bilmem ne.. Yoksa ben 35'e kadar bu kadar stres olmazdım.. Elbet olur derdim.. Artık gerekirse hemen tüp müp bişey yapalım, uğraşmak istemiyorum demeye başladım.. Öyle ki o bile tutmayacak diye korkuyorum şimdiden.. Allah hayırlısını versin hepimize.. Bu ay hayırlısıyla kavuşssak sağlıkla bebişlerimizee...

Benimde bu ay ikinci iğne denemem mi 2 yıllık evliyim ama sanırım bu ayda olmadı :KK43: regl ağrılarım var ve reglme 1 gün kaldı kısmet sanırım olucam herkese gönlüne göre verin rabbım aminnnn
Canım.. İnşallah reglden değildirrr... Allah'ım gönlüne göre versin..

Acayip bi uyku bastirdi ovitrelle sen olabilir mi acaba?
Kızlar noolur dua edin yarin Esim huysuzlanmadan bi aksilik cikmadan olsun bitsin inşallah asilama. Zaten gerilmeye musaitim durduk yerde endişe başladi simdi :KK43:

Canımm.. Herhalde hastaneye gidiyorsun ya da hastanedesindir.. Allah inşallah dileklerinizi kabul eder, size bir melek verir bu ay.. Strese girme.. Elbet olacak canım.. Allah yardımcın olsun.. Hayırlı haberler olsun bu ay inşallah.. :KK68:
:KK31:Arkadaşlar bugün sonunda kan tahlili yaptırdım 8,62 çıktı umarım değer yükselir daha 7 gün var kırmızıları inş görmem nolur dua edin benim için
Tebrik ederiimm :KK73: İnşallah yükselir canım.. Daha 7 gün varsa bu değer gayet iyi değil mi zaten? İnşallah bebişin seninledir.

Seninle nerdeyse aynı durumdaymışız :KK43: Benim de bu ay 9. ayım. İlk defa geçen ay iğne denedik, olmadı. Haftaya 2. iğnde denemesi var. Ne eşimde ne bende sorun var. Yumurtalarım kendi kendine de gelişiyor ama ben de ilaç ve iğne kullanıyorum.. Ne kadar çok olursa yumurtalar, ihtimal o kadar artıyor. Bir de çatlama gününü aşağı yukarı bildiğin için iğneyle, şans artıyor bunları kullanınca.. Ama demek o da yetmiyor işte :KK43: Normalde adetlerim düzenliydi hep. 28 günde 1 olurdum. Bilemedin 30. Bu 9 ayda ne zaman ciddi ciddi günlere dikkat etsek, o ay adetim en az 5 gün gecikiyordu. O yüzden tetkikleri yaptık.. Ama yok.. sorun yok.. Hepsi stresten stresten :KK43: Nasıl bir psikolojim var benim yaa... Bir de gecikince umutlanıyorsun, bir bakıyorsun yok :KK43: Nasıl her şeyi etkiliyor bu stres...
Ben de hamile kalmadım hiç ve hatta yaşım senden büyük olabilir. 32 yaşındayım. Doktora yine olmazsa napıcaz dedim. Aşılama mı dedim. Konuşarak karar veririz, bu şekilde de devam edebiliriz dedi, ama ben aşılama isticem.. Aşılamadan önce rahim filmi de çekinmek gerekiyor. Ben de şüpheleniyorum artık tüplerden :KK43: Ya kendimi geçtim millet başladı bık bık bebek sormaya.. Şu çevre olmasa şimdiye bebeğim kucağımdaydı belki de.. İyice strese sokuyorlar beni.. Yok yaşın geçmesinmiş yok bilmem ne.. Yoksa ben 35'e kadar bu kadar stres olmazdım.. Elbet olur derdim.. Artık gerekirse hemen tüp müp bişey yapalım, uğraşmak istemiyorum demeye başladım.. Öyle ki o bile tutmayacak diye korkuyorum şimdiden.. Allah hayırlısını versin hepimize.. Bu ay hayırlısıyla kavuşssak sağlıkla bebişlerimizee...
Aynı duyguları yaşıyoruz gerçekten evet benim yaşım 25 ama eşim o kadar istiyor ki her gün arkadaşlarından birinin çocuk haberini alıyor üzülüyor ben ondan çok üzülüyorum insan kendini suçlu gibi hissediyor olmayınca bende rahim filmi çektirmedim ama dediğin gibi artık. Boş yere uğraşmak istemiyorum sorunum ne tam olarak bulunsun ona göre bir yol izlemek istiyorum bizimde çevreden baskılar başladı ama biz şu an düşünmüyoruz diye söyledik herkese

Canım benimde yok öyle büyük bir problemim ama 1den fazla yumurta oluşturup ihtümali arttırsın diye klomen kullanılıyor ve çatlatma iğnesi de bu birden fazla yumurtaların kiste dönüşmesi ihtimaline bırakmamak için vuruluyor diye biliyorum ben canım
Evet öyle benim iki tane oldu bu ay ama demek ki o da yetmiyor başka bir nedenden mi olmuyor bilmiyorum kan hormon testi felan yapılıyormuş onlarda yapılmadı bana eşimin işi dolayısıyla Muş ta yaşıyoruz canım

kılzr dun gunumdu olmadım kıstmı oldu acep yada ıgneden dolayımı gecıktı allahım ya

Aynı duyguları yaşıyoruz gerçekten evet benim yaşım 25 ama eşim o kadar istiyor ki her gün arkadaşlarından birinin çocuk haberini alıyor üzülüyor ben ondan çok üzülüyorum insan kendini suçlu gibi hissediyor olmayınca bende rahim filmi çektirmedim ama dediğin gibi artık. Boş yere uğraşmak istemiyorum sorunum ne tam olarak bulunsun ona göre bir yol izlemek istiyorum bizimde çevreden baskılar başladı ama biz şu an düşünmüyoruz diye söyledik herkese
Biz de öyle söylüyoruz. Bu sefer de artık düşünün geç olmadan diyorlar :( Size ne yaa :(( İnsnaın içini bilmeden konuşuyorlar..
İş değiştirmek istiyordum çünkü şu andaki iş yerim çok çok stresli.. Belki de değiştirsem ve bu iş stresim azalsa, bebeğe bile faydası olacak... Bebek düşüncesi olunca iş değiştirme planımı erteledim. O zaman değiştirseydim, neredeyse 1 sene geçmiş olacakmış bile.. Ne biliyim böyle olacağını.. Şimdi de iyi bir yerden teklif geldi, ha deyince gidemiyorum :( Kabul etsem bile 2 ay ihbar sürem var. Bu arada çocuk olursa, beni almazlar ki o işe.. İşe girdim hemen hamile kaldım da olmaz.. Off.. İyice karıştı benim durumlar.. Bu ay hayırlısıyla bebiş olsa da , hiç bunları düşünmek zorunda kalmasam... Sadece bebişime odaklansam.. Allah'ım dualarımızı kabul etsin..

Benim de geçen ay 3 gün gecikmişti iğneden sonra. Progesteron hormonu falan kalıyor musun? O da geciktiriyormuş.
evet canım kullandım 10 gun pogesteron hayırlısı artık allah hayırlısını versın ınsallah

Biz de öyle söylüyoruz. Bu sefer de artık düşünün geç olmadan diyorlar :KK43: Size ne yaa :KK43:( İnsnaın içini bilmeden konuşuyorlar..
İş değiştirmek istiyordum çünkü şu andaki iş yerim çok çok stresli.. Belki de değiştirsem ve bu iş stresim azalsa, bebeğe bile faydası olacak... Bebek düşüncesi olunca iş değiştirme planımı erteledim. O zaman değiştirseydim, neredeyse 1 sene geçmiş olacakmış bile.. Ne biliyim böyle olacağını.. Şimdi de iyi bir yerden teklif geldi, ha deyince gidemiyorum :KK43: Kabul etsem bile 2 ay ihbar sürem var. Bu arada çocuk olursa, beni almazlar ki o işe.. İşe girdim hemen hamile kaldım da olmaz.. Off.. İyice karıştı benim durumlar.. Bu ay hayırlısıyla bebiş olsa da , hiç bunları düşünmek zorunda kalmasam... Sadece bebişime odaklansam.. Allah'ım dualarımızı kabul etsin..
amin canım ben de hiç böyle birşey yaşayacağımı düşünmezdim 28 günde bir adet olurdum hiç sorun yok zannederdim ama 6 ay oldu her ay tek çizgiyi görmekten nefret eder oldum aslında ben adet olduktan sonra tekrar moralimi topluyorum streste yapmıyorum tekrar edet günüme yakın başlıyor yine merak stres ama allahım ol deyince olurmuş onu getiriyorum aklıma ama allahım kimseyi uzun zaman bekletmesin iş konusunda da en iyi kararı vermeye çalış acele etme istersen

kılzr dun gunumdu olmadım kıstmı oldu acep yada ıgneden dolayımı gecıktı allahım ya
hiç korkma canım bende geçen ay kist mi oldu diye korktum 4 gün çünkü hiç gecikmezdi gecikme mutlaka oluyor merak etme kist bile olsa adetle atılabiliyormuş basit bir kistmiş boşuna strese girme yani ama 2 gün sonra olursun bence

Back
X