• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
hiç korkma canım bende geçen ay kist mi oldu diye korktum 4 gün çünkü hiç gecikmezdi gecikme mutlaka oluyor merak etme kist bile olsa adetle atılabiliyormuş basit bir kistmiş boşuna strese girme yani ama 2 gün sonra olursun bence
sagol canım adetın gecıkmesıde ınsanı gerıyor sıtrese sokuyor kasıklarımda agrıyo baya hele dun akşam cok agrıdı oyuzden kıst oldugunu dusundum ama haklısın kıstte olsa adetle atılıcak nasıl olsa hayırlısı artık

Canımm.. Herhalde hastaneye gidiyorsun ya da hastanedesindir.. Allah inşallah dileklerinizi kabul eder, size bir melek verir bu ay.. Strese girme.. Elbet olacak canım.. Allah yardımcın olsun.. Hayırlı haberler olsun bu ay inşallah.. :KK68:

Tebrik ederiimm :KK73: İnşallah yükselir canım.. Daha 7 gün varsa bu değer gayet iyi değil mi zaten? İnşallah bebişin seninledir.
Çok saol canım umarım öyledir...Zor duruyoruz eşimle:KK17: yarın test yaptırır yaptırmaz yine yazıcam... Burda okuduklarım bana öyle destek olduki anlatamam... Umarım iyi haberlerle gelirim sizede umut olur.:KK73:

sagol canım adetın gecıkmesıde ınsanı gerıyor sıtrese sokuyor kasıklarımda agrıyo baya hele dun akşam cok agrıdı oyuzden kıst oldugunu dusundum ama haklısın kıstte olsa adetle atılıcak nasıl olsa hayırlısı artık
benimde kasıklarım ağrıyor çok geçen ay hatta hamilelik belirtisi zannetmiştim ilk tedavim olduğu için hamile olmadığımı testte görünce bu sefer kist ağrısı diye yorumladım ama hiç biri değilmiş klomen kasık ağrısı yapıyor en sonunda bu sonuca vardım hiç stres olma gerçekten

dely .!.:
Canımm.. Herhalde hastaneye gidiyorsun ya da hastanedesindir.. Allah inşallah dileklerinizi kabul eder, size bir melek verir bu ay.. Strese girme.. Elbet olacak canım.. Allah yardımcın olsun.. Hayırlı haberler olsun bu ay inşallah.. :KK68:

Tebrik ederiimm :KK73: İnşallah yükselir canım.. Daha 7 gün varsa bu değer gayet iyi değil mi zaten? İnşallah bebişin seninledir.
Hastanedeyim bekliyorum canim.. henuz yapilmadi. Hakkimizda hayirli ise gelsin artik minigimiz.

cnm 13 gunu yaptım pozıtıf sonra tekrar 3 tane yaptım negatıf analamdım gıttı normal adet gunum pazar gunu
ilk yaptığın iğnenin etkisi mi acaba silikte olsa çıkmıyor mu bence pazartesiye kadar olmazsan kanda baktır ilk iğnen miydi benimde ilk iğnem ne zman adet olacağım bilmiyorum gecikme olur mu günün de mi olur geçen ay iğnesiz klomen kullandım 3 gün gecikmem oldu ama iğne vurulunca ne olur bilmiyorum

ilk yaptığın iğnenin etkisi mi acaba silikte olsa çıkmıyor mu bence pazartesiye kadar olmazsan kanda baktır ilk iğnen miydi benimde ilk iğnem ne zman adet olacağım bilmiyorum gecikme olur mu günün de mi olur geçen ay iğnesiz klomen kullandım 3 gün gecikmem oldu ama iğne vurulunca ne olur bilmiyorum
cnm normal adet gunum pazar gunu zaten pazartesı gıdıp kan tahlılı vercegım ama cıkmaz yoktur yani

bu benım 4 cu tedavım hıc gecıkme olmamaıstı ben btek seyden supelenıyorum ıgnenın 5 cı gunu gıttıgımde catlamıs yumurtalarım vardı bıtanede hala gelısmekte olan bı yumurtam vardı catladımı acep veya gec dollenmemı oldu umutlanmakta ıstemıyorum

bu benım 4 cu tedavım hıc gecıkme olmamaıstı ben btek seyden supelenıyorum ıgnenın 5 cı gunu gıttıgımde catlamıs yumurtalarım vardı bıtanede hala gelısmekte olan bı yumurtam vardı catladımı acep veya gec dollenmemı oldu umutlanmakta ıstemıyorum
valla cnm benm bır taneydı catlamıstı ama kalmadım bılıyoum neden adet olmuyorum n ıyısı ılac mılac kullanmamak vucutta mahvoluyor ya

valla cnm benm bır taneydı catlamıstı ama kalmadım bılıyoum neden adet olmuyorum n ıyısı ılac mılac kullanmamak vucutta mahvoluyor ya
ılaclar maf ettı hormon ılacları nasıl olsa yan etkılerıde var canım kılom yok göbegım 4 aylık heryerde karnıma bakıyolar masallah hamılesın heralde dıyorlar tanımadıgım ınsanlar markette magzada her yerde bıde mınyon tıplıyım yasımı gostermıyorum oyuzden daha cok dıkkat cekıyor gulsemmı aglasammı bılmıyorum

Merhaba kizlar benm carsamba 5.3 cikmisti degerim bugun 1.1 cikti hamis diilim ilk deneme basarisiz adetimde 2 gun gecti kimyasal olabilir dr hayirlisi onumuzdeki maclara bakicaz artik :)

Back
X