• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız benim oğlum dün bi bacağından ve kolundan ameliyat oldu çok şükür iyi geçti tabi çok ağrıları vardı bu gece şimdi daha iyi diğer bacağının şişi inmemiş ondanda daha sonra olcak

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız benim oğlum dün bi bacağından ve kolundan ameliyat oldu çok şükür iyi geçti tabi çok ağrıları vardı bu gece şimdi daha iyi diğer bacağının şişi inmemiş ondanda daha sonra olcak

CAni sağ olsun da ablacim gerisi önemli değil. Herşey yoluna girer.
Allah kimseyi korktuğunu ugratmasin. Iyi olduğuna sevindim inş. Daha da iyi olur. Geçmiş olsun.

evet ya beklemek çok zor . canım sürekli belirti arıyormuşum gibi hissediyorum zaten :) sabahları ağzımda kötü bi tat oluo bi kaçgündür. kasıklarım ve belim bacaklarım iğneden beri ağrıo zaten. bilemiyorum psikolojik mi yukumvar sürekli ve halsizim. duygusallık yok sinir var bi haftadır :) adet olacakmışım gibi gelio niye yalan söyleyeyim. progestan kullandım bu ay bi ktu sabah akşam. dr o geciktirebilir dedi. bitsin 4-5 gn bekle olmazsan gel dedi. haftaya perşembe cumayı bekleyecem. progestan yarın bitio.
Bende kasık ağrısı çok az oldu. Normalde de yumurtlama zamanları ağrır. O kadar oldu..
Doktora sordum ilaçlar geciktirir mi diye, yok dedi bana, ama ben de duymuştum progestan geciktirebiliyormuş. Neden öyle dedi ki bilmem. İnşallah adet olmazsın canım, inşallah... Benim daha çok var.. yine de heyecanla beklemeye başlıyor insan..
Adetin 21. Günü progesteron yumurtlamanın olup olmadığı hakkında bilgi veriyor. Değer 10 un üzerinde ise yumurtlama olmuş demektir.

Fsh da genelde adeti 3. Gunu bakılıyor ve yumurta kalitesi ölçülür. Türkçesi folikul uyarıcı hormonu oluyor. Ben fsh istememiştim ama Dr bakabiliriz deyince yok demedim
Teşekkürler canım. Doktor benden fsh testi istemedi hiç. Sadece progestan ve troid baktırmıştım. Ben de baktırsam mı acaba ona. Çok kişiden duydum, ilk iş ona baktırıyor doktorlar sanki.

Eee.. peki ne oldu senin sonuçlaarr.. 3'te çıkacak demiştin.. Heyecanla bekliyorum :rolleyes:

Yok canım ben rahim duvarını kalınlaştırıcı ilaç kullanmıyorum... Bende klomen kullanırken olmuştu birkaç gün iştahsızlık hafif bulantı ama geçti sonra... Dün geceki hiç geçmedi... Benim normal bulantım oldumu bişey dokundumu falan anca istifra ederim bikere rahatlarım sonra bunda öyle olmadı... Ondan şüphelendim...Bugün yarın belli olucak zaten...Sabahtan beri eşimde 2 kez aradı hastalandın mı diye :) Heyecan dorukta:KK73:

İnşallah güzel haberler alırsın canım.. Hepimiz alırız inşallah..
Kızlar benim mide bulantım yine başladı...İşyerindeyim nasıl geçiririm çaktırmadan acaba:KK33:?
Limon geçirebiliyormuş. KK'dan bakmıştım ben de midem bulanınca. Tuzlu kraker bastırabilir demişler. Havuç bastırabilir demişler. Geçmiş olsun canım..

Çok geçmiş olsun canım.. Şükür ki iyiymiş.. Allah şifa versin..

Geçmiş olsun papatyam Allah daha beterinden saklasın:KK43:

Bende kasık ağrısı çok az oldu. Normalde de yumurtlama zamanları ağrır. O kadar oldu..
Doktora sordum ilaçlar geciktirir mi diye, yok dedi bana, ama ben de duymuştum progestan geciktirebiliyormuş. Neden öyle dedi ki bilmem. İnşallah adet olmazsın canım, inşallah... Benim daha çok var.. yine de heyecanla beklemeye başlıyor insan..

Teşekkürler canım. Doktor benden fsh testi istemedi hiç. Sadece progestan ve troid baktırmıştım. Ben de baktırsam mı acaba ona. Çok kişiden duydum, ilk iş ona baktırıyor doktorlar sanki.

Eee.. peki ne oldu senin sonuçlaarr.. 3'te çıkacak demiştin.. Heyecanla bekliyorum :rolleyes:

Evet canım fsh lh e2 bunlara baktım adetimin 3 günü.

Ya ben gittim 3 te çıkmamış. Hormon olduğu için geç çıkabilir mis. Yada pazartesi ne kalacak. 5 te telefonla sorucam.
Ama aklıma kötü şeyler gelmeye başlıyor. Neden derseniz bugün de kahverengi leke geldi. Sanki bu bir süre sonra adete dönecek kis gibime geliyo :KK17:

Evet canım fsh lh e2 bunlara baktım adetimin 3 günü.

Ya ben gittim 3 te çıkmamış. Hormon olduğu için geç çıkabilir mis. Yada pazartesi ne kalacak. 5 te telefonla sorucam.
Ama aklıma kötü şeyler gelmeye başlıyor. Neden derseniz bugün de kahverengi leke geldi. Sanki bu bir süre sonra adete dönecek kis gibime geliyo :KK17:
Bu ay olmazsa ben de baktırayım bari.
Hay Allah yaa!! Kalmasaydı pazartesiyee :( puufff!! Ay inşallah olmazsın :KK17:

İnşallah güzel haberler alırsın canım.. Hepimiz alırız inşallah..

Limon geçirebiliyormuş. KK'dan bakmıştım ben de midem bulanınca. Tuzlu kraker bastırabilir demişler. Havuç bastırabilir demişler. Geçmiş olsun canım..

Çok geçmiş olsun canım.. Şükür ki iyiymiş.. Allah şifa versin..

Geçmiş olsun papatyam Allah daha beterinden saklasın:KK43:

Allah razı olsun kızlar insanın canından bir parçasının acı çekmesi ve elinden bişe gelmemesi kadar zor bişe yokmuş :KK43::KK43:

Kırmızılar bugün itibariyle göründü...Bu ay uzulmeyecegim yeni bir şans doğdu . Rabbim çocuk isteyen kimseyi kucağı boş birakmasin.
Amin canım.. Hakkımızda hayırlısı.. Üzülsek de bir şey değişmiyor.. Demek daha zamanı gelmemiş ama inşallah bir an önce gelir.. Sağlıklı güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız biz de bir an önce inşallah..

Amin canım.. Hakkımızda hayırlısı.. Üzülsek de bir şey değişmiyor.. Demek daha zamanı gelmemiş ama inşallah bir an önce gelir.. Sağlıklı güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız biz de bir an önce inşallah..
İnşallah...

canım gelmeyeceklerrrrrr :)) sen de klomen ve iğne mi yaptın? adetin kaçıncı günü iğne oldun :) dr ne zaman test yap dedi :)
Sat 1 kasım bat 28 kasım... 4-9 Kasım arası klomen kullandım. 14 Kasım iğne vuruldum 4 yum vardı.... Doktorum tarih vermedi test için... Dördüzle gelme bana yeter dedi;) ben pazar akşamı test yapıcak dayanabilirsem:D

Back
X