• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
tebrik ederim canım. sağlıkla al kucağna haberlerini alalım burda.

malesef benim krımızılar gelmek üzere önden pembeleri gönderdi.
Canim umudunu yitirme allahim nasip edecek insallah
38092261, member: 372631"]tebrik ederim canım. sağlıkla al kucağna haberlerini alalım burda.

malesef benim krımızılar gelmek üzere önden pembeleri gönderdi.[/QUOTE]
Canim umudunu yitirme ic

Kizlar cookk sukurr hamileyimm ya.. Allahim inşallah sizlere de nasip eder hep dua edecem sizin için

Ayy bugün duyduğum 2. Hamiş haberi. :anneadayı:Tuba yi da bugün öğrendim ben haftasonu yogunluktan girmemiştim siteye. Çok sevindim ikimizde canım. Bize de dua edin son Dualarınıza ihtiyacimiz var.

aynısı bende de var canım ya geçen salı vuruldum iğneyi karnımda batmalar var acaba tekrar mı yumurta çatlıyor diye düşünüyorum bende
Ben de çarşamba yaptırdım canım haklısın çünkü doktor bana büyüyen yumurtaların var demişti acaba onlar mı çatladı akıntım olmadı ama şuan yok o batmalar fakat tabiri caizse karnımda bir huzursuzluk var senin kaç gündür var devam ediyormu canım

kızlarrrrr çok üzgünüm ya adetim geciktkçe umutlanmıştım ama adet olmak üzereyim. bi saat önce tuvalette küçük küçük pembe bi şeyler geldi. olacak gibi de hissediyorum zaten. çok üzgünm yaaa. ilk çatlatma iğnesi denememdi. bugün iğnenin 21. günüydü. gece ya da sabaha olurum.
Üzülme canım hayırlısı geçen ay bende öyle olmuştum insan kötü oluyor ama dua dan başka yapacak bişey yok ki elimizde olan birsey değil ki bu :110:

kızlarrrrr çok üzgünüm ya adetim geciktkçe umutlanmıştım ama adet olmak üzereyim. bi saat önce tuvalette küçük küçük pembe bi şeyler geldi. olacak gibi de hissediyorum zaten. çok üzgünm yaaa. ilk çatlatma iğnesi denememdi. bugün iğnenin 21. günüydü. gece ya da sabaha olurum.
Üzülme canım eminim en uygun zamanda gelicek bebislerimiz. Rabbim büyüktür, tevekkül edip takdiri ona birakmaliyiz.

Üzülme canım eminim en uygun zamanda gelicek bebislerimiz. Rabbim büyüktür, tevekkül edip takdiri ona birakmaliyiz.
Üzülme canım hayırlısı geçen ay bende öyle olmuştum insan kötü oluyor ama dua dan başka yapacak bişey yok ki elimizde olan birsey değil ki bu :110:

öyle kızlar elden bi şey gelmio ama ne bileyim offf ya. bekleyecez başka çare yok. işteyim ama bi saattir değil gibiyim. eve de gidesim gelmio şu an. eşim bugün evde şimdi beni beklio moralimin bozuk olduğunu bilio. beni rahatlacak biliyorum aslında gidip ona sığınayım en iyisi.

Yok canım daha 5 gun var adetime. Bugün adetimin 25. Günü oluyo
Kesin umut yok mu o zaman. Daha da erkenmiş sanki...

Bana da bu ay olacak gibi geliyordu ama sanki yine adet ağrılarım başlayacak :/ Daha da 10 gün falan var ama.. sanki hafif başladı ne biliyim.. hemen başlıyor adet ağrılarım hafif hafif, sonra da umut falan kalmıyor zaten. Olmazsa önümüzdeki ay dinlenirsiniz, sonraki ay aşılama yaparız dedi doktor. Hiçbir sorun da yokmuş ama olmuyor işte... :( Heralde tüplerde bir problem var, artık onu düşünüyorum. Olmazsa zaten rahim filmi çekilir artık.. görürüz bakalım.. Korkuyorum zaten ondan da.. Her şey stres.. Hiçbir şeye gerek kalmadan bebiş sağlıcakla gelseydi.. :KK51: Puufff..

Kizlar cookk sukurr hamileyimm ya.. Allahim inşallah sizlere de nasip eder hep dua edecem sizin için

Canıımmmm... Tam "kan verdim" mesajına cevap verecektim bir baktım sonuç bile gelmiş. Hem de süper sonuuuçç :KK73::D Çok sevindim yaaa.. Moralim bozuk benim de valla iyi geldi, çok duygulandım.. Allah'ım inşallah sağlıkla ve kolaylıkla doğmasını nasip etsin.. Bereketiyle gelsin inşallah minik meleekk :KK37: :KK71:

:( oofff!! Hiç sevmiyorum o pembeleri kırmızılarıı :( Hem baya da geçmişti di mi adet günün.. Napalım.. Hayırlısı dicez, yapacak bir şey yok.. Allah tez zamanda kısmet etsin inşallah.. Sağlıkla gelsinler inşallah miniklerimiz...

Kesin umut yok mu o zaman. Daha da erkenmiş sanki...

Bana da bu ay olacak gibi geliyordu ama sanki yine adet ağrılarım başlayacak :/ Daha da 10 gün falan var ama.. sanki hafif başladı ne biliyim.. hemen başlıyor adet ağrılarım hafif hafif, sonra da umut falan kalmıyor zaten. Olmazsa önümüzdeki ay dinlenirsiniz, sonraki ay aşılama yaparız dedi doktor. Hiçbir sorun da yokmuş ama olmuyor işte... :KK43: Heralde tüplerde bir problem var, artık onu düşünüyorum. Olmazsa zaten rahim filmi çekilir artık.. görürüz bakalım.. Korkuyorum zaten ondan da.. Her şey stres.. Hiçbir şeye gerek kalmadan bebiş sağlıcakla gelseydi.. :KK51: Puufff..

21. Gün çok erken tabiki. Ben progesteron a baktıracaktın o arada hcg de istemiştim.
Şuan adetimin en gec 5 gün içinde gelmesi lazım adetimin. Beklemedeyim.

Sanada 10 gün varmış. Ins. Gelmez kırmızılar.

21. Gün çok erken tabiki. Ben progesteron a baktıracaktın o arada hcg de istemiştim.
Şuan adetimin en gec 5 gün içinde gelmesi lazım adetimin. Beklemedeyim.

Sanada 10 gün varmış. Ins. Gelmez kırmızılar.
İnşallah canım.. Ben de sen "adet gününü bekliyorum" deyince, "hamile değilim, kesin adet olucam, bekliyorum" gibi dedin sandım. Hcg de sıfır çıktı demişsin ya.. ama daha erkenmiş, ne güzel.. Zaten senin o lekelenmeni ben bebişe yormuştum :KK46::KK68: İnşallah hamilesindir yaaa, inşallah...

merhablar..benmle aynı drumda olan arkadslarm vardı. 5 aydr korunmuodm adetlerim düzenliydi yumurtalıklarmda ultrasonda görünen bir problem yoktu ve hormon testlerm de normaldi acele ettiğm için özel hastanede gittiğm doktor 2 aydr serephone+ovtrelle vermişti bana ilknde 5 ikincisinde 6 yumurtam olgunlastı ama gebelk olmamstı adetin 3.günü gel olmazsa demişti o gün randevu alamadgm için baska bi kadın dogum doktoruna gtiim o da ultrasonla muayene etti kan alıp hormonlarıma baktı her sey cok normal ben size o ilaçları yazmam dedi 5 aydr korunmayan brne ksnlkle uygun değil dedi cok sasırdm ve akışına bırakmaya karar verdim eşimn spermlerine bakılmadı buna cok sasırdı doktor eşinze bakılmadan nasıl sze o ilacı verir sonucta yan etkileri var ekstra hormon alıyoyrsn ve ikiz üçüz olabilir dedi 1 sene geçmeden yumurtlma sorunu yoksa o ilacı ben yazmam dedi.aslında mantıklı geldi özelkkle iğne vurulunca birden cok yumurta oldugu için beklentm yüksekti ve sonucunda üzüntm de yüksek oldu.inş kendiliğnden güzel haber alırm :)

ikra hayirli olsun.. klomen mi kullanmistin sende ne kadarlik evlisin ve ne kadardir istiyordunuz ? bide adet oncesi agrin olurmuydu o agrilar oldu mu yine belirtilerin adet belirtisi gibimiydi ? 17. gun hcg kac cikti !

Tüm mesajlari okudum ama ayri ayri yazamiyorum su anda. Yeni bebisimiz hayirli olsun inşallah. Pembeler geldi diyen arkadasim tam dökülmeden umudu yitirmek yok.

Benim bugün ara ara sancim oldu adet olacak gibi. Akinti ne çok kuru ne fazla. Beklemeye devam. :)

Ben de çarşamba yaptırdım canım haklısın çünkü doktor bana büyüyen yumurtaların var demişti acaba onlar mı çatladı akıntım olmadı ama şuan yok o batmalar fakat tabiri caizse karnımda bir huzursuzluk var senin kaç gündür var devam ediyormu canım
benim bugün oldu canım ama akıntım çok var benim su gibi akıntı geliyor bugün 3. değiştirdim...benim bu 3.çatlatma iğnesi hiç böyle olmamıştı anlam veremedim ... belirtilerede takılmak istemiyorum aslında

C
ikra hayirli olsun.. klomen mi kullanmistin sende ne kadarlik evlisin ve ne kadardir istiyordunuz ? bide adet oncesi agrin olurmuydu o agrilar oldu mu yine belirtilerin adet belirtisi gibimiydi ? 17. gun hcg kac cikti !
Canim hepinize cok tesekkur ederim. Ben pscoluyum 1 bucuk yillik evliyiz 8 aydir korunmuyoduk ilk 4 ay duphaston ve inofolic kulandim gebelik olmadi sonra 3 ay dogal halinde ama sadece inefolic kulandim olmadi son olarakta klomen kullandim ve ovitrelle catlatma ignesi ilk ignem tuttu cok sukur. Aama ben hep dedimki allah ostediginde olur bebegimiz ben capaliyim ama rabbim ne zaman isterse versin hep bima inandim ve cok dua ettim. Ayrica benim esimin sperm degerleri 80 milyondu ama morfoloji yuzde 1 ileri hreketlilik yuzde 2 ydi. Belirtilere gelince benim adet olmadan once goguslerim vw kasiklarim agirirdi. Bundada oyle oldu. Farkli olarak cok fazla akintim var ve yedigim hic borseyden tad alamiyorum oncekilerde kasik agrim normaldi bunda biraz daha fazla ve batmalar oluyo ara ara.

[QUOTEç
Canıımmmm... Tam "kan verdim" mesajına cevap verecektim bir baktım sonuç bile gelmiş. Hem de süper sonuuuçç :KK73::D Çok sevindim yaaa.. Moralim bozuk benim de valla iyi geldi, çok duygulandım.. Allah'ım inşallah sağlıkla ve kolaylıkla doğmasını nasip etsin.. Bereketiyle gelsin inşallah minik meleekk :KK37: :KK71:
C
ely, post: 38094034, member: 370543"]Canıımmmm... Tam "kan verdim" mesajına cevap verecektim bir baktım sonuç bile gelmiş. Hem de süper sonuuuçç :KK73::D Çok sevindim yaaa.. Moralim bozuk benim de valla iyi geldi, çok duygulandım.. Allah'ım inşallah sağlıkla ve kolaylıkla doğmasını nasip etsin.. Bereketiyle gelsin inşallah minik meleekk :KK37: :KK71:[/QUOTE]
Canim cok

merhablar..benmle aynı drumda olan arkadslarm vardı. 5 aydr korunmuodm adetlerim düzenliydi yumurtalıklarmda ultrasonda görünen bir problem yoktu ve hormon testlerm de normaldi acele ettiğm için özel hastanede gittiğm doktor 2 aydr serephone+ovtrelle vermişti bana ilknde 5 ikincisinde 6 yumurtam olgunlastı ama gebelk olmamstı adetin 3.günü gel olmazsa demişti o gün randevu alamadgm için baska bi kadın dogum doktoruna gtiim o da ultrasonla muayene etti kan alıp hormonlarıma baktı her sey cok normal ben size o ilaçları yazmam dedi 5 aydr korunmayan brne ksnlkle uygun değil dedi cok sasırdm ve akışına bırakmaya karar verdim eşimn spermlerine bakılmadı buna cok sasırdı doktor eşinze bakılmadan nasıl sze o ilacı verir sonucta yan etkileri var ekstra hormon alıyoyrsn ve ikiz üçüz olabilir dedi 1 sene geçmeden yumurtlma sorunu yoksa o ilacı ben yazmam dedi.aslında mantıklı geldi özelkkle iğne vurulunca birden cok yumurta oldugu için beklentm yüksekti ve sonucunda üzüntm de yüksek oldu.inş kendiliğnden güzel haber alırm :)
Canım aynı şeyi bende bu ay yaşadım başka bir Dr a gittim 5 ay çok erken genç çiftlere bir yıl öncesinde tedavi uygulamiyoruz dedi bende bu ay hiç birşey kullanmıyorum o yüzden martta kadar böyle devam edeceğim olmazsa martta rahim filmi çektiririm belki izne gidince aynen öyle insan o ilaclari kullanınca daha umutlaniyör olmayınca da çok üzülüyor erken tedaviye başladık erken yıprandik biz öyle düşünüyorum ben

Back
X