• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
En doğrusunu yapmışsın canım.. Siz daha çok gençsiniz, hem daha 5 ay olmuş.. Hemen vücuda hormon yüklemek hiç doğru değil.. Onun yan etkilerini gidermek için bir de başka ilaçlar veriyor benim doktorum. İlaç üstüne ilaç.. Üstelik de eşinin değerlerine bakılmadan.. Benim ablam doktor. Ben 30 yaşını geçmiş olmama ve 9 aydır deniyor olmamıza rağmen "neden ilaç kullanıyorsun, olacak elbet" diyor. İlaçların da zararı var.. Bir süre daha oluruna bırakın dediğin gibi, inşallah kendiliğinden olacak hiçbir şeye gerek kalmadan

tşk ederim :) evet inş doğru zamanda gelir bebeğim ve isteyen herkesnki

Ay canıım.. emin misin yaa gelir mi devamı :KK43: Kaç gün kaldı adetine normalde? Dur bakalım tam olmadan umudunu yitirme canım.. Hayırlısı inşallah..

canım adet gününmüydü bugün belki yerleşmedir

canım ilk aşılamandı dimi senin yanlış hatırlamıyorsam her ay bende görüyorum o kırmızıları malesef ama inanıyorum ki birgün bizde burdan hamile olduğumuzun müjdesini vereceğiz inşallah

Ins. Gelmez canım tamamen dökülen kadar kötü düşünme bence. Ben adet günümde gelen lekelere bile açana hamilemiyim diyorum. Neden dersen bir akrabam adet olduğunu sanıyorken Dr gitme ihtiyacı duyuyor ve öğreniyor ki hamile. O yüzden kırmızılar gelse bile ben acaba hamile miyim demekten kendimi alamıyorum.

Bat cuma ggünü normalde. Gecen ay da bat dan 1 gün önce gelmişti. Aksama kadar Birsey gelmedi. Az önce lavaboda silinince epey bi kirmizi geldi. İlk asilamamdi evet. Tam sokulene kadar bekleyeceğim tabii ki. Her ay tecrubemiz artiyor :) hep birlikte göreceğiz bakalim desteğiniz için sonsuz teşekkürler. Sonuç büyük olasilikla negatif ama uzulmek yok. Ya nasip dedik, hayirlisiyla dedik, dualar ettik.. Olmadiysa demek ki nasip ve hayir değilmis.

Bu arada iğnenin 13, asilamanin 12. Günüydü bugün.
Anam burada 14. Günden öncetest yapmayin diyip duruyonuz benimki 13 ggün su koyveriyo :) :) nasil is bu anlamadim ki. Benim bünye nasil bi makine :P

Bat cuma ggünü normalde. Gecen ay da bat dan 1 gün önce gelmişti. Aksama kadar Birsey gelmedi. Az önce lavaboda silinince epey bi kirmizi geldi. İlk asilamamdi evet. Tam sokulene kadar bekleyeceğim tabii ki. Her ay tecrubemiz artiyor :) hep birlikte göreceğiz bakalim desteğiniz için sonsuz teşekkürler. Sonuç büyük olasilikla negatif ama uzulmek yok. Ya nasip dedik, hayirlisiyla dedik, dualar ettik.. Olmadiysa demek ki nasip ve hayir değilmis.
Bu arada iğnenin 13, asilamanin 12. Günüydü bugün.
Anam burada 14. Günden öncetest yapmayin diyip duruyonuz benimki 13 ggün su koyveriyo :) :) nasil is bu anlamadim ki. Benim bünye nasil bi makine :p
Her şey nasip canım . Daha yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş bu dünyada demek ki.

Bünye ye gelince hepimiz her ay bir tecrübe ediniyoruz. :)

Hayırlısı olsun canım.. yine de inşallah vardır ama :KK68: hayırlısıyla

Benim de adetime 7 gün kaldı ve dün hafiften karın ağrısı oldu yine. Bende de yok bence.. ama napalım.. demek nasip böyleymiş. Önümüzdeki aylara bakıcaz olmazsa..

Aradım canım Dr u. Bişey demedi lekelenmeler için. . Sadece 21. Gün hcg değeri için erken dedi. Cumartesi test yapmamı soyledi. Ona göre geldiğinde konuşuruz dedi.
Ben senden umutluyum canım Allah'ın izniyle.. cumartesiyi bekliyoruuzzz :KK37:

Hayırlısı olsun canım.. yine de inşallah vardır ama :KK68: hayırlısıyla

Benim de adetime 7 gün kaldı ve dün hafiften karın ağrısı oldu yine. Bende de yok bence.. ama napalım.. demek nasip böyleymiş. Önümüzdeki aylara bakıcaz olmazsa..

Ben senden umutluyum canım Allah'ın izniyle.. cumartesiyi bekliyoruuzzz :KK37:
günaydın canım hoşgeldin :KK36::KK36:

oğlum daha iyi cnm ya ağrıları baya azaldı yarında diğer bacağından olacak herhalde haber bekliyoruz sen nasılsın
Aman iyi olsun da.. İnşallah yarınki de güzel geçer canım..

Benim adetime 7 gün var. Yumurtlama 1-2 gün geç olmuştu. Belki de 9 gün falan vardır ama dün akşam adet ağrısı gibi sızlamalar başladı karnımda :( Normalde de 1 hafta önceden ara ara başlar.. Sanırım bu ay da olmadı yaa.. Umudum vardı ama karnım ağrıyınca umut kalmıyor pek.. yine de kısmet, napalım.. Oysa ikizlerim olacak gibi geliyordu :KK68: Ne minnoş olurlar yaaa:KK37: Oyyy :KK74: Yerim ben onlarıı :KK19::confused:Sağlıkla olsun da... ne olursa hiç farketmez..

Sen tabi oğlunu düşünüyorsundur, bu işlerle uğraşamıyorsundur şimdi ama, ne yapacaksın.. Devam edecek misin? 2 çocuğun vardı di mi senin? Diğeri kaç yaşında? Allah bağışlasın. Ne güzel..:nazar:

amin canım inş. iyi geçer de kurtulur biran önce ağrılara pek takılma bence çünki hamile kalanlardada oluyo hemen moral bozmak yok :KK36::KK36::KK36: ben artık saldım çayıra olursa iyi olur olmazsada ya nasip çok şükür iki tane var Rabbim onlara sağlık , sıhhat uzun ömürler versin inş. kızımda 18 yaşında üniversitede okuyo ilk senesi :KK39::KK39::KK39:hepiniz için dua ediyorum inş. tez zamanda anne olursunuz :KK37::KK37::KK37:

amin canım inş. iyi geçer de kurtulur biran önce ağrılara pek takılma bence çünki hamile kalanlardada oluyo hemen moral bozmak yok :KK36::KK36::KK36: ben artık saldım çayıra olursa iyi olur olmazsada ya nasip çok şükür iki tane var Rabbim onlara sağlık , sıhhat uzun ömürler versin inş. kızımda 18 yaşında üniversitede okuyo ilk senesi :KK39::KK39::KK39:hepiniz için dua ediyorum inş. tez zamanda anne olursunuz :KK37::KK37::KK37:
Amin canım amiinnn...:KK36::KK36: Çok saol.. Ne biliyim.. İnsanın morali bozuluyor bu ağrılara.. İnşallah adet yüzünden değildir.. Hayırlısı..

Maşallah ne güzel kocaman olmuş seninkiler de :KK37:Hayırlı olsun okulu. Allah zihin açıklığı versin.. Bakarsın bir sürpriz daha gelir :KK66: Allah sağlıklı sıhhatli hep beraber uzun ömürler versin canım sizlere :nazar: Bize de nasip etsin inşallah o güzel duyguları.. Çok saol.. Eksik olma :KK15: Amiinnn

Amin canım amiinnn...:KK36::KK36: Çok saol.. Ne biliyim.. İnsanın morali bozuluyor bu ağrılara.. İnşallah adet yüzünden değildir.. Hayırlısı..

Maşallah ne güzel kocaman olmuş seninkiler de :KK37:Hayırlı olsun okulu. Allah zihin açıklığı versin.. Bakarsın bir sürpriz daha gelir :KK66: Allah sağlıklı sıhhatli hep beraber uzun ömürler versin canım sizlere :nazar: Bize de nasip etsin inşallah o güzel duyguları.. Çok saol.. Eksik olma :KK15: Amiinnn
amin canım benim Allah razı olsun :KK60::KK60:

Canimm damla damla geliyo ama tam sökülmesi daha. Ne agri ne sizi.. Patlamayi bekliyorum bakalim ne zamana tam gelecek. Tam döküldükten sonra 3 . gün gidicem yine Dr.a. bakalim tekrar asilama yapalim diyecek mi yoksa tüp bebeğe mi yönlendirecek?
himm insAllah damlalarda kesilirde bebek vardir canim kismet belli olmaz.habersar et beni ;).. hayirliai olsun hakkinda benimde bir gunum kaldi adete...

Merhaba herkese:110:İyi haberlerle dönerim dedim ama maalesef dönemedim:cry: Bu ay doktora gittim hem eşimden spremiyogram hemde benim tüm hormon tahlillerimi istedi... Önce benim testlerim çıktı sonuçlar şöyle: E2 21 23-139 arası olması lazım...FSH 14,72 1.09-22.50 arası olması lazım ama burda okuduklarımdan 15 sınır diye okudum tam sınırdayım..
LH 5.07 2.12-10.90 olması lazım bu normal bitek galiba... Prolaktin 49.41 3.34-26.72 arası olması lazım maalesef süt hormonum beni koruyomuş hamile kalmıyım diye... :cry:TSH 1.92 0.34-5.60 arası olması lazım...moralim bozuldu önce sonra ilaçlarla hormonlarımın dengeye girebileceğini öğrendim... Bu arada eşimin sperm sonuçları çıktı ne olsa beğenirsiniz... Sayısı 195 milyon çok iyi ml deki sayı 65 milyon oda iyi normal morfoloji %30 onda da iyiyiz ama ileri hareketli %0 kocaman bir sıfır doğrusal olmayan hareketlimiz %25 :mad: doktorum haftaya cumartesi çağırdı ama ben yarına randevu aldım kontrol randevusu tahlillerimi göstermek için...Klomen kullanıyorum eğer olamıycaksa bu ayda boşuna hormon yüklenmek istemiyorum:cry::cry::cry::cry: Çok kötüyüm çok

Back
X