• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ben dün yaptım silik çıktı iğnenin etkisi halen devam ediyor...ara ara yaparım ben test canım rahat duramam çünkü sen ne zaman yapacaksın benim bu ay da hiç umutlu değilim çünkü...bizdede hareketlilikte sıokıntı vadı 3 ay proxeed kullandık geçen ay iyi çıktı sonucumuz bakalım rabbim ol dediğinde olacak sizin morfoloji kaç bizim o da sınırda %4
Bizde morfoloji 1 canım ben gecen ay 14 yaptım negatif inanmadım :-) bir hafta geçti tekrar yaptım yine yok kan testi yaptırdım koca bir sıfır :110:ben 14un de yapıcam canım benim eczacı da artık test almayın yeter diyecek diye korkuyorum:KK68::KK68:

Bizde morfoloji 1 canım ben gecen ay 14 yaptım negatif inanmadım :-) bir hafta geçti tekrar yaptım yine yok kan testi yaptırdım koca bir sıfır :110:ben 14un de yapıcam canım benim eczacı da artık test almayın yeter diyecek diye korkuyorum:KK68::KK68:
benimde eşim bana kızıyor yapma diye de amannn diyorum yapıyorum kocaman negatif :( bu ay da öle olacak sanırım zaten içimde hiç bir kıpırtı heyecan yok sanırım tükenmişlik sendromuna girdim...hiçbirşey tat vermiyor artık nedense....

benimde eşim bana kızıyor yapma diye de amannn diyorum yapıyorum kocaman negatif :KK43: bu ay da öle olacak sanırım zaten içimde hiç bir kıpırtı heyecan yok sanırım tükenmişlik sendromuna girdim...hiçbirşey tat vermiyor artık nedense....
Ben de aynı canım 16 aydır hayal kırıklığı sanırım beni bu hale getirdi ben de bu ay hiç mi hiç ümitli değilim niyeyse tüp bebekten bile ümitli değilim böyle hissettiğim için üzülüyorum da

Ben de aynı canım 16 aydır hayal kırıklığı sanırım beni bu hale getirdi ben de bu ay hiç mi hiç ümitli değilim niyeyse tüp bebekten bile ümitli değilim böyle hissettiğim için üzülüyorum da
aynısı bende de var canım ama hep hayırlısını diledim rabbimden bunun da hayırlısını diliyorum...

Canım benim tek sen değilsin inanki hepimizde farklı sorunlar var inş tez zamanda sıkıntıların geçer ama hareketlilik çözülebilen bir sorun üzülme bizde de morfoloji sorunu var
Bizde morfoloji %30 ama ileri hareket %0 :KK43: nasıl çözülüyor eşim bu ay keçiboynuzu pekmezi yemeye başladı...o bitince de keçiboynuzu kürü uygulayalım diyoruz... Birde araştırdığıma göre proxeed diye bir hap erkek için ve preseed diye bir jel n için varmış şuana kadar bulduklarım bunlar...Senin bildiğin başka şeyler var mı ? birde eşim pharmaton vitamin iyi geliyor diye okumuş...

aynısı bende de var canım ama hep hayırlısını diledim rabbimden bunun da hayırlısını diliyorum...
Amin canım hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur inş içime kurt düştü ben de test yapsam mi :KK24:

Bizde morfoloji %30 ama ileri hareket %0 :KK43: nasıl çözülüyor eşim bu ay keçiboynuzu pekmezi yemeye başladı...o bitince de keçiboynuzu kürü uygulayalım diyoruz... Birde araştırdığıma göre proxeed diye bir hap erkek için ve preseed diye bir jel n için varmış şuana kadar bulduklarım bunlar...Senin bildiğin başka şeyler var mı ? birde eşim pharmaton vitamin iyi geliyor diye okumuş...
Canım saraçoğlu keçi boynuzu kürü yapın diyor ki başlamışsınız siz inş iyi gelecektir vitamin takviyesi yap bence ceviz fındık hatta incir okumuştum o ilacıda çok iyi diyorlar inş bu çözülür merak etme ama morfoloji düzelmiyormuş ki senin böyle sorunun yok şükür

moralin bozulmayacaksan yap daha erken çıkmaz çünkü bende alışkanlık oldu ya o yüzden bana koymuyor artık negatif olması :) :)
Ben de alıştım canım artık birde bu ay olmayacak diye şartlandırdımya pazartesi yapayım 13.gün sonuçta öyle değil mi

Canım saraçoğlu keçi boynuzu kürü yapın diyor ki başlamışsınız siz inş iyi gelecektir vitamin takviyesi yap bence ceviz fındık hatta incir okumuştum o ilacıda çok iyi diyorlar inş bu çözülür merak etme ama morfoloji düzelmiyormuş ki senin böyle sorunun yok şükür
Saol canım evet hepsini deniycez... :cry:Önümüzdeki ay yada 3 ay sonra artık birdaha test yaptırıcaz... Eğer olmazsa da hazirandan sonra varikosel ameliyatını gündeme alıcaz...Bakalım uzunn ve zorlu bir süreç bizi bekliyo...Yüce Rabbim hepimize bu uzun yolda sabır ihsan eylesin...Zor çok zor...

Saol canım evet hepsini deniycez... :cry:Önümüzdeki ay yada 3 ay sonra artık birdaha test yaptırıcaz... Eğer olmazsa da hazirandan sonra varikosel ameliyatını gündeme alıcaz...Bakalım uzunn ve zorlu bir süreç bizi bekliyo...Yüce Rabbim hepimize bu uzun yolda sabır ihsan eylesin...Zor çok zor...
Amin canım hepimiz için hayırla sonuçlanır inş

Günaydın herkeseee :KK3:

Hayırlısı olsun inşallah canım.. Bakalım ne diyecek doktor.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın :anneadayı: Hayırlı olsun..

Bu kaçıncı iğne denemeniz canım? Benim 2. Bu olmazsa, bundan sonra aşılama olacak. Konuştuk, vakit kaybetmek istemedik. Tabi yaş şu bu da etkiliyor bu kararda. Hayırlısı olsun inşallah senin için :KK68:

Canıımm :KK68:Daha önce hiç bu testleri yaptırmamış mıydınız peki? Üzülme amaa :KK15: Artık her şeyin çaresi var merak etme.. İlaçlarla her şey normale dönüyor. Hem bak, sorunu anlamış oldunuz. Bu büyük bir adım. Şimdi çözüme geçeceksiniz artık. Doktorun en doğru kararı almanızı sağlar. Nasıl devam edeceğinizi söyler.. Hiç moral bozmak yok.. Stres üzüntü her şeyi etkiler. Sen güçlü olmaya çalış.. İyi şeyler düşün.. Allah'ım inşallah sağlıklı bebişler verecek bize de :KK37: Bunun için çabalamamız gerekiyorsa, çabalıcaz biz de.. napalım.. Yeter ki sen iyi ol :KK5::KK15:

canım benim klomen 2. iğne ilk denemeydi. bugün gittim dr a . klomen+iğne bu ay da dedi. olmazsa gelecek ay aşılamayı düşünelim dedi. yarın klomene başlayacam sabah akşam 1 tane. benim yaş 30.

Herkese mrb..daha önce yazmıştım 5 aydr Korunmuyordm yumurtlama ya da adetimde problem yoktu olmuyor diye kendinde sorun arıyordum cok istiyorm diye 2 aydr serephone+ovitrle kullandm 5-6 kalite yumurta olmştu ama sonuc negatifti artık oluruna bırakallm erken dedk eşimle ve onun da spermlerine baktrp akışına bıraklm dedik ama malesef hiç ummadığımız bi sey oldu eşimin morfoloji sonucu %2 çıktı sperm sayısı iyiymiş ama morfolojinin 4ün altında olması normal gebelik için ihtimali düşürüyor dedi doktor hep kendimde sorun aramıştım oysa :( 28 yaşındayz doktor yaşınz müsait biraz deneyin olmazsa aşılamayı deneriz dedi cok tuhaf hissediyrm bu durumda olup hamile olan var mı

Back
X