• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ay canıımmm:KK68: İnşallaahhh..
Benimkinin içine doğmuyor bişey :p Bi doğaydı iyiydi:KK48:
İnş canımm:KK37: benimki bu ay hem keçiboynuzu hem vitamin kullanınca:-) bu ayda olmazsa zaten artık diye dolaşıyo ortalıkta:KK9:dün akşam çalışmalara başladık artık bakalım 8. gündü ama dedik erken başlayalım böyle gün aşırı deneyelim bakalım bu ayda:KK70::oops:

İnş canımm:KK37: benimki bu ay hem keçiboynuzu hem vitamin kullanınca:-) bu ayda olmazsa zaten artık diye dolaşıyo ortalıkta:KK9:dün akşam çalışmalara başladık artık bakalım 8. gündü ama dedik erken başlayalım böyle gün aşırı deneyelim bakalım bu ayda:KK70::oops:
Kehkehkeh :KK8:Deneyin deneyinn.. Aman neler denemedik :KK45::KK48: Bana da bu ay ikizimiz olacak gibi geliyordu ama.. Ah keşkee.. 1 haftam var bakalım..
Keçiboynuzunu nasıl yapıyorsun canım? Saraçoğlu'nun bir tarifi vardı, öyle mi?

Kehkehkeh :KK8:Deneyin deneyinn.. Aman neler denemedik :KK45::KK48: Bana da bu ay ikizimiz olacak gibi geliyordu ama.. Ah keşkee.. 1 haftam var bakalım..
Keçiboynuzunu nasıl yapıyorsun canım? Saraçoğlu'nun bir tarifi vardı, öyle mi?
Eşim 1 haftadır keçiboynuzu pekmezi yiyo...O araştırmış netten 2 yemek kaşığı pekmezi suyla sulandırıp içiyo aç karnına daha çabuk kana karışıyomuş... bende videolarını izledim saraçoğlu'nun pekmez de işinizi görür dedi...Pekmez bitmek üzere o bitince 15 gün de keçiboynuzu kürü yapıcam her ihtimale karşı:-)

Eşim 1 haftadır keçiboynuzu pekmezi yiyo...O araştırmış netten 2 yemek kaşığı pekmezi suyla sulandırıp içiyo aç karnına daha çabuk kana karışıyomuş... bende videolarını izledim saraçoğlu'nun pekmez de işinizi görür dedi...Pekmez bitmek üzere o bitince 15 gün de keçiboynuzu kürü yapıcam her ihtimale karşı:-)
Ben de gerçek keçi boynuzuyla biliyordum evet.. Ay onu aktardan almaya da utanırım ben hehehe :-) Çok ifşa oldu bu iş, herkes onun için kullanıyor :KK22: ama napalım.. bebişler için denicez :KK46::KK53: Pekmez de oluyorsa o da iyimiş :KK66: Sen de hepsini yap, garanti olsun :KK3::KK66::cool:

İğnemin 14.Günü test yapmadım çünkü geçen ay kullandığım ilaçlar bir hafta geciktirmişti ama tüm adet belirtilerim var karın kasık ve göğüs ağrısı yaşıyorum umudum yok zaten tüp bebek merkezini aradım adetin 2.Günü gel dedi rabbim in mucizesiyle hamile kalmış olsam

İğnemin 14.Günü test yapmadım çünkü geçen ay kullandığım ilaçlar bir hafta geciktirmişti ama tüm adet belirtilerim var karın kasık ve göğüs ağrısı yaşıyorum umudum yok zaten tüp bebek merkezini aradım adetin 2.Günü gel dedi rabbim in mucizesiyle hamile kalmış olsam
2 gün varmış aramızda canım.. Benim de 12. gün. Bende de adet belirtileri var. Geçen ay 3 gün gecikmişti. Ben de bu ay 19. günü görmeden test yapmayacağım ama pek umudum da yok..
İnşallah hamilesindir canım.. Tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğine kavuşursun inşallah.. Allah hayırlısıyla nasip etsin..

2 gün varmış aramızda canım.. Benim de 12. gün. Bende de adet belirtileri var. Geçen ay 3 gün gecikmişti. Ben de bu ay 19. günü görmeden test yapmayacağım ama pek umudum da yok..
İnşallah hamilesindir canım.. Tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğine kavuşursun inşallah.. Allah hayırlısıyla nasip etsin..
Amin canım inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Kızlar bende bugün vuruncam iğneyi (ovitrelle) doktor hergün ilişki dedi:KK39: bugünden itibarenmi sayacak yoksa yarın mı iğnenin 1 ci günü doktora sormayı unuttum

Kızlar bende bugün vuruncam iğneyi (ovitrelle) doktor hergün ilişki dedi:KK39: bugünden itibarenmi sayacak yoksa yarın mı iğnenin 1 ci günü doktora sormayı unuttum
İğneden sonra yumurta 24-36 saat arası çatlıyormuş. Genelde doktorlar iğne vurulduktan sonraki birkaç gün ilişki istiyor ama bazısı da aynı günden başlıyor canım. Tam net değilim valla. Biz ilk denemede sonraki gün başladık sonuç almadık. Bu sefer iğne günü başladık, sonucu bilmiyorum henüz. Telefonu falan yok mu, sorsan.. ama bugünden başlasan da zararı olmaz bence ;)

Doktorum bana iğneden 36 saat sonra ilişki verdi. Sonucu henüz bilmiyoruz, bekliyoruz. Ama bu konu benim de kafamı karıştırıyor, bazı doktorlar hemen ya da 36 saat içinde ilişki veriyor, bazıları benim doktorum gibi ısrarla 36 saat sonra diyor. Hastaya göre değişiyor sanırım. Henüz anlamadım.
Umarım neticeler güzel olur da, biran önce bebekler yola çıkar. Hoppa

İğneden sonra yumurta 24-36 saat arası çatlıyormuş. Genelde doktorlar iğne vurulduktan sonraki birkaç gün ilişki istiyor ama bazısı da aynı günden başlıyor canım. Tam net değilim valla. Biz ilk denemede sonraki gün başladık sonuç almadık. Bu sefer iğne günü başladık, sonucu bilmiyorum henüz. Telefonu falan yok mu, sorsan.. ama bugünden başlasan da zararı olmaz bence :KK66:
Ilişkiyi söyledi bügünde ,yarında, ertesi günüüde ,:KK22: cuma günü progrsterone kullancam 15 gün boyunca sonrasında 1 hafta boyunca adet olmazsa test hapın dedi hayırlısı normalde adet tarihim 25 i zaten

E="lehrerinnn, post: 38202344, member: 639361"]Canim benim esiminde

Benimde esinim morfoloji yuze 1 ileri hareketlilik yuzde 2 ama hamileyim canim bozma moralini hayirlisiyal olacak insallah[/QUOTE]
Canim benim esiminde

Benimde esinim morfoloji yuze 1 ileri hareketlilik yuzde 2 ama hamileyim canim bozma moralini hayirlisiyal olacak insallah

yaa gerçekten mi içime su serptin canm yaa benm eşimn test sonucu söyle:
sperm sayısı 68 ml,sperm sayısı PHSS:36 ml, hareketlilik toplam : 71ml hareketlilik ileri 64ml, morfoloji:%2
sen hangi yolla hamile kaldn tedavisi var mı bunun napmalıyız kadn doğm uzmanm keçiboynuzu kürü verdi ürolojiye gidicez bir de.[/QUOTE]
Esime 3 ilac verdi neofortil evicap ve redoxil 1 ay kullandi bende yumurtlama problemi vardi klomen ve catlatma ignesiyle ilk denemedw hamile kaldim canim. Stres cok onmeli ama ben hic kafama takmadim bunu allah ne zaman uygun gorurse o zaman olacak dedim hep allahima sukur cok beklemedim insallah senin icinde hayirlisi olur rahat olmaya calis elinde degildir biliyorum ama strestw cok etkiliyo gercekten

yaa gerçekten mi içime su serptin canm yaa benm eşimn test sonucu söyle:
sperm sayısı 68 ml,sperm sayısı PHSS:36 ml, hareketlilik toplam : 71ml hareketlilik ileri 64ml, morfoloji:%2
sen hangi yolla hamile kaldn tedavisi var mı bunun napmalıyız kadn doğm uzmanm keçiboynuzu kürü verdi ürolojiye gidicez bir de.[/QUOTE]
Esime

canım bana doktorum iğneyi vurunduğum günün akşamı kesin ilişki sonraki günler ne zaman isterseniz dedi bizde 3 gün denedik sonra ara verdik testim pozitif çıktı adetimde 3 gün geçti yarın kan sonucumla doktora gidicem bakalım hayırlısı inş..bu arada her doktor farklı söylüyo ilişki zamanını sanırım yumurtaların durumuna göre karar veriyolar hemen çatlayacak duruma gelmişlerse hemen zamanı varsa saat falan veriyolar bence

canım bana doktorum iğneyi vurunduğum günün akşamı kesin ilişki sonraki günler ne zaman isterseniz dedi bizde 3 gün denedik sonra ara verdik testim pozitif çıktı adetimde 3 gün geçti yarın kan sonucumla doktora gidicem bakalım hayırlısı inş..bu arada her doktor farklı söylüyo ilişki zamanını sanırım yumurtaların durumuna göre karar veriyolar hemen çatlayacak duruma gelmişlerse hemen zamanı varsa saat falan veriyolar bence
Ayy gerçekmii ben de vurundum bugün bugün kesin ilişki dedi yarında birgün de

Bana yaz cnm sonucu alınca

Ilişkiyi söyledi bügünde ,yarında, ertesi günüüde ,:KK22: cuma günü progrsterone kullancam 15 gün boyunca sonrasında 1 hafta boyunca adet olmazsa test hapın dedi hayırlısı normalde adet tarihim 25 i zaten
Sen iğneden sonraki günleri saymak için soruyorsan, iğneden sonraki güne 1 diyorum ben.

Benim moralim çok bozuk.. Çok sinirliyim, mutsuzum. Karın ağrılarım oluyor ara ara.. Tam adet öncesi durumdayım yani. Bunları hissedince de adet olucam diye daha çok mutsuz oluyorum. Böyle devam edip gidiyor. Sonra yine doktor, yok rahim filmi yok aşılama.. Evden çıkmak bile zor geliyor, bir de bunlarla uğraşmak.. Bütün gün sıcak yatağımda yatabilsem keşke.. Hatta günler boyunca..

Benim moralim çok bozuk.. Çok sinirliyim, mutsuzum. Karın ağrılarım oluyor ara ara.. Tam adet öncesi durumdayım yani. Bunları hissedince de adet olucam diye daha çok mutsuz oluyorum. Böyle devam edip gidiyor. Sonra yine doktor, yok rahim filmi yok aşılama.. Evden çıkmak bile zor geliyor, bir de bunlarla uğraşmak.. Bütün gün sıcak yatağımda yatabilsem keşke.. Hatta günler boyunca..
Benim de doktora günde iki kere gittiğim oluyor. Sabah kan veriyorum, öğleden sonra sonuçlarla doktora muayene oluyorum, hem de bir gün arayla, bir kaç gün. İlaç kullanıyorum, yumurta takibi yapıyoruz. Zor süreçlerden geçiyoruz ama sonucu güzel olacak diye düşün, kendini sık sık ödüllendir, şımart, kafanı dağıt. Öyle moral bozmak yok.
Çatlatma iğnemin üstünden beş gün geçti. 19'unda regl olmam gerekiyor, Birkaç gündür göğüs şişkinliği ve ağrısı var. Adet emareleri yani. Bir yandan kalbim kırılıyor, bu ay da olmadı diyorum ama diğer yandan son ana kadar umut etmekten kendimi alamıyorum. Ama sonra pes etmek yok diyorum, çareler tükenmedi ya.

Benim de doktora günde iki kere gittiğim oluyor. Sabah kan veriyorum, öğleden sonra sonuçlarla doktora muayene oluyorum, hem de bir gün arayla, bir kaç gün. İlaç kullanıyorum, yumurta takibi yapıyoruz. Zor süreçlerden geçiyoruz ama sonucu güzel olacak diye düşün, kendini sık sık ödüllendir, şımart, kafanı dağıt. Öyle moral bozmak yok.
Çatlatma iğnemin üstünden beş gün geçti. 19'unda regl olmam gerekiyor, Birkaç gündür göğüs şişkinliği ve ağrısı var. Adet emareleri yani. Bir yandan kalbim kırılıyor, bu ay da olmadı diyorum ama diğer yandan son ana kadar umut etmekten kendimi alamıyorum. Ama sonra pes etmek yok diyorum, çareler tükenmedi ya.
İş yerinde de çok mutsuzum ben :KK61: Keşke işten ayrılabilme imkanım olsa., maalesef yok.. Sık sık izin de alamıyorum doktor için. Bebeğim gelseydi de sabredecek gücüm olasaydı, ama olmuyor işte.. Kısmet böyleymiş.. Benim de ilaçlı iğneli 2. ayım. Yumurta takibi yapılıyor, sadece 14. gün doktora gidebiliyorum. İzin alamıyorum. Zaten yumurtlama problemi de yok ama yine de olmuyor işte.. Bir yandan rejim yapıyorum, zaten bu yeterince mutsuz bir şey.. Kış mevsimini hiiç sevmiyorum. Hava kapalı oluyor, içim de kapalı oluyor.. Offf :KK42: Zaten bu işlere başladığımızdan beri olmayacak gibi geliyor.. Bu aydan umutluydum, yine bir şey değişmedi.. Hep stresliyim, bir rahat olamadım ki.. Böyle de ihtimal iyice azalıyor.. Belki de hiç olmayacak, kısmet böyle belki de.. Hayırlısı değilse olmasın tabi, napalım :KK43:
Adet öncesi olduğum için böyle duygusal, iyice umutsuz oldum sanırım.. Olursam geçer.. Çok teşekkürler canım :KK15:

Back
X