Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
senin 11.günde mi silik çıktı.Ben 10.günde yaptım biliyordum sonucu ama negatifti o zaman.Böyle erke çıkabiliyor mu ?
yok canım 9.gün maalesef idrarda o kadar erken çıkması imakansız aslında ama ne bilim insan yinede bi hoş oluyo işte:110:kan testiyle netleştir sonucu bencede ondan sonra haber ver şimdililk erken:KK39:

inş.canım çok sağol stresi gel bana sor yaa dün akşam silik çizgiyi 8 yaşındaki kızıma göstermeye çalışıyorum sen burda bişey görüyomusun diye yavrumun da bişeyden haberi yok bu neki diye soruyo :KK56:
ayy kuzum benim.Çocukcağızda demiştir bu ne diye :D Ben inanıyorum iyi haberler alacağız inşaallah.

amin canım inşallah en çokta kızım sevinecek çok istiyo bi kardeşi olsun .Senin ilk olacak galiba kaç yaşındasın ?
hadi hayırlı olsun canım o zaman.26 yaşındayım nasipse ilk olacak.

Oncelikle hosgeldin. Okurken sanki ben yaşamış gibi oldum. Cok güzel özetemişsin. Zor bir süreçten gecsende hamd olsun ki 2 tane evladın olmuş. Rabbim 3. Içinde Hayırlısını versin. Bu arada yaşin kaç?

Bende 2. Icin tedavi görüyorum. 16 aydır olmuyor. 4 aydır da düzenli bir şekilde ilaç tedavisi görüyorum. Bu ay Dr rahim filmi istedi.
İlk oğlumu 32 yaşımda kucağıma aldım ikinci oğlumuda 33 yaşımda kucağıma aldım.iki tane ve aralarında bir yaş olan çocuklar çalışma hayatı üçüncüyü o dönemlerde düşünemezdim şimdi 37 yaşındayım hatta iki üç ay sonra 38 olacağım aslında sadece ilerde keşke deneseydim dememek için doktora gittim sen kaç yaşındasın canım

herkese iyi haftasonları selam arkadaşlar
bende bu ay 2.iğneyi oldum doktor vermicekti aslında ama ben çok istedim en azından 3 kez peş peşe denemek istiyorum
velhasıl ayın 3 ünde ovitrelle vuruldum geçen ay dayanıp 15.güne kadar hiç test yapmamıştım ama dün nedense dayanamayıp sonucun yanıltıcı olacağını bile bile yaptım testi :KK16:tabii 2.çizgi hafif silikte olsa çıktı bu da benim heycanlanmama sebep oldu haliyle ne diyosunuz olumlu olumsuz fikir belirtirseniz sevinirim :KK66:
Benden iki gün önce olmuşsun iğneyi ben de 5 aralık da oldum çok erken değilmi ilaçların etkisi de olabiliyor bazen ama inşallah hamilesindir git bi kan testi yaptır pazartesi derim

İlk oğlumu 32 yaşımda kucağıma aldım ikinci oğlumuda 33 yaşımda kucağıma aldım.iki tane ve aralarında bir yaş olan çocuklar çalışma hayatı üçüncüyü o dönemlerde düşünemezdim şimdi 37 yaşındayım hatta iki üç ay sonra 38 olacağım aslında sadece ilerde keşke deneseydim dememek için doktora gittim sen kaç yaşındasın canım
Ben 30 yaşındayım. 5 yaşında bir kızım var. O da kardeşi olsun çok istiyor. Allah dan hayırlısı artık bekliyoruz.

Ben 30 yaşındayım. 5 yaşında bir kızım var. O da kardeşi olsun çok istiyor. Allah dan hayırlısı artık bekliyoruz.
Senin kızın tek kardeş istemesi doğal da benim sıpalar iki kardeşler bi se bi yaş var aralarında onlar bile etrafta bebek gördükçe bebek istiyorlar aslında ikisi birlikte büyüdüler bebek hallerini bilmediklerinden küçük bebeğe hevesleniyorlar şimdi ikisi de anaokulunda bende lisede öğretmenim tam rahat etme zamanı işte girdik bi deliliğe bende ni kızım olsun isterim benim ikiside erkek olunca ama önce sağlık tabii

Bende bayadir okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım bu hafta :KK33: doktoruna cumartesi gittim 19 mm 4 yum var dedi 3 sagda 1 solda bu sefer :KK9: dün akşam 5 buçukta catlatmak igne mi oldum bugün hafif hafif sancılarım var sadece yılbaşına kadar sizlere güzel haberler vermeyi umuyorum :confused: inş öyle de olur :KK71:

Back
X