- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
İnş hamilesindir canım stres yapmayok canım yarın 11.gün dün yaptım testi yani 9.gün erken ya iğnenin etkisi diye sevinemedim yarın bidaha yapayaım inşallah silik milik ondada çıksa offfff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş hamilesindir canım stres yapmayok canım yarın 11.gün dün yaptım testi yani 9.gün erken ya iğnenin etkisi diye sevinemedim yarın bidaha yapayaım inşallah silik milik ondada çıksa offfff
yok canım 9.gün maalesef idrarda o kadar erken çıkması imakansız aslında ama ne bilim insan yinede bi hoş oluyo iştesenin 11.günde mi silik çıktı.Ben 10.günde yaptım biliyordum sonucu ama negatifti o zaman.Böyle erke çıkabiliyor mu ?
inş.canım çok sağol stresi gel bana sor yaa dün akşam silik çizgiyi 8 yaşındaki kızıma göstermeye çalışıyorum sen burda bişey görüyomusun diye yavrumun da bişeyden haberi yok bu neki diye soruyoİnş hamilesindir canım stres yapma
ayy kuzum benim.Çocukcağızda demiştir bu ne diyeinş.canım çok sağol stresi gel bana sor yaa dün akşam silik çizgiyi 8 yaşındaki kızıma göstermeye çalışıyorum sen burda bişey görüyomusun diye yavrumun da bişeyden haberi yok bu neki diye soruyo![]()
amin canım inşallah en çokta kızım sevinecek çok istiyo bi kardeşi olsun .Senin ilk olacak galiba kaç yaşındasın ?ayy kuzum benim.Çocukcağızda demiştir bu ne diyeBen inanıyorum iyi haberler alacağız inşaallah.
hadi hayırlı olsun canım o zaman.26 yaşındayım nasipse ilk olacak.amin canım inşallah en çokta kızım sevinecek çok istiyo bi kardeşi olsun .Senin ilk olacak galiba kaç yaşındasın ?
Gözün aydın canım bu sefer olmuş gözüküyor hamilesin
İlk oğlumu 32 yaşımda kucağıma aldım ikinci oğlumuda 33 yaşımda kucağıma aldım.iki tane ve aralarında bir yaş olan çocuklar çalışma hayatı üçüncüyü o dönemlerde düşünemezdim şimdi 37 yaşındayım hatta iki üç ay sonra 38 olacağım aslında sadece ilerde keşke deneseydim dememek için doktora gittim sen kaç yaşındasın canımOncelikle hosgeldin. Okurken sanki ben yaşamış gibi oldum. Cok güzel özetemişsin. Zor bir süreçten gecsende hamd olsun ki 2 tane evladın olmuş. Rabbim 3. Içinde Hayırlısını versin. Bu arada yaşin kaç?
Bende 2. Icin tedavi görüyorum. 16 aydır olmuyor. 4 aydır da düzenli bir şekilde ilaç tedavisi görüyorum. Bu ay Dr rahim filmi istedi.
Üzülme canım bi gün seninde olur zamanı var bende hiç anne olamıyacağım sanıyordum şimdi bak ili evladım varteşekkrler cnm şmdi regl oldum![]()
Benden iki gün önce olmuşsun iğneyi ben de 5 aralık da oldum çok erken değilmi ilaçların etkisi de olabiliyor bazen ama inşallah hamilesindir git bi kan testi yaptır pazartesi derimherkese iyi haftasonları selam arkadaşlar
bende bu ay 2.iğneyi oldum doktor vermicekti aslında ama ben çok istedim en azından 3 kez peş peşe denemek istiyorum
velhasıl ayın 3 ünde ovitrelle vuruldum geçen ay dayanıp 15.güne kadar hiç test yapmamıştım ama dün nedense dayanamayıp sonucun yanıltıcı olacağını bile bile yaptım testitabii 2.çizgi hafif silikte olsa çıktı bu da benim heycanlanmama sebep oldu haliyle ne diyosunuz olumlu olumsuz fikir belirtirseniz sevinirim
![]()
Ben 30 yaşındayım. 5 yaşında bir kızım var. O da kardeşi olsun çok istiyor. Allah dan hayırlısı artık bekliyoruz.İlk oğlumu 32 yaşımda kucağıma aldım ikinci oğlumuda 33 yaşımda kucağıma aldım.iki tane ve aralarında bir yaş olan çocuklar çalışma hayatı üçüncüyü o dönemlerde düşünemezdim şimdi 37 yaşındayım hatta iki üç ay sonra 38 olacağım aslında sadece ilerde keşke deneseydim dememek için doktora gittim sen kaç yaşındasın canım
Senin kızın tek kardeş istemesi doğal da benim sıpalar iki kardeşler bi se bi yaş var aralarında onlar bile etrafta bebek gördükçe bebek istiyorlar aslında ikisi birlikte büyüdüler bebek hallerini bilmediklerinden küçük bebeğe hevesleniyorlar şimdi ikisi de anaokulunda bende lisede öğretmenim tam rahat etme zamanı işte girdik bi deliliğe bende ni kızım olsun isterim benim ikiside erkek olunca ama önce sağlık tabiiBen 30 yaşındayım. 5 yaşında bir kızım var. O da kardeşi olsun çok istiyor. Allah dan hayırlısı artık bekliyoruz.
Gözünaydın canım ayın kaçında ovitrelli olmuştun allah tamamına erdirsinOvitrelleden sonraki 13.gün idrar testinde çift çizgiyi gördüm hemen doktorumu aradım kanda baktırdım onda da pozitif çıktı![]()
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insOvitrelleden sonraki 13.gün idrar testinde çift çizgiyi gördüm hemen doktorumu aradım kanda baktırdım onda da pozitif çıktı![]()
AMim canım ikinci ayımda ovitrelle ile hamile kaldımGözünaydın canım ayın kaçında ovitrelli olmuştun allah tamamına erdirsin
29 kasımda olmuştum iğnemiGözünaydın canım ayın kaçında ovitrelli olmuştun allah tamamına erdirsin
Amin İnşallah canım rabbim isteyen herkese versinTebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins![]()