Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba canımm.. Saol.. Hoşbuldum. Hamile arkadaşlara çok sevindimm :KK68::KK68:
Ben adet oldum maalesef.. Yazdım yukarıya zaten.. Pek moralim yok.. Bu ay ilaç falan kullanmıcam zaten.. Şubat ayına kaldı umutlar.. Aşılama da tutmazsa diye çok korkuyorum.. Bakalım.. Kısmet..
rahim filminden de hiç korkma ben geçen sene çekilmiştim

Bende bayadir okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım bu hafta :KK33: doktoruna cumartesi gittim 19 mm 4 yum var dedi 3 sagda 1 solda bu sefer :KK9: dün akşam 5 buçukta catlatmak igne mi oldum bugün hafif hafif sancılarım var sadece yılbaşına kadar sizlere güzel haberler vermeyi umuyorum :confused: inş öyle de olur :KK71:

İnşallah güzel haberler verirsin canım.. Yeni yıla bebişinle girersin inşallah :KK37::KK36:

rahim filminden de hiç korkma ben geçen sene çekilmiştim
Biraz korkuyorum ama acımıyor diyenler de var.. Aslında canım kıymetlidir, çok korkarım ama muayenelerden falan alıştım.. Baktım, çok da mız mız değilmişim.. Sadece korkuyorum ama dayanıyorum.. Umarım çok çok acımaz..

Bende bayadir okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım bu hafta :KK33: doktoruna cumartesi gittim 19 mm 4 yum var dedi 3 sagda 1 solda bu sefer :KK9: dün akşam 5 buçukta catlatmak igne mi oldum bugün hafif hafif sancılarım var sadece yılbaşına kadar sizlere güzel haberler vermeyi umuyorum :confused: inş öyle de olur :KK71:
maşallah canım ne çok yumurtan olmuş tedavin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz :KK36::KK36::KK36:

Allah razı olsun canım iki tane ameliyat oldu şimdi evde yarın kontrolumuz var bakalım sen testi biraz erken yapmışsın bence ama inş. vardır güzel haberler verirsin :KK36::KK36::KK36:
tekrar geçmiş olsun canım kontroldende hayırlı haberlerle dönersiniz inş. ,Bu sefer dayanamadım işte erkenden yaptım testi boşu boşuna biraz evvelde tekrarladım meraktan ama bugün 12.gün hiç bişey çıkmadı :KK43:iğnenin etkiside geçmiş artık 3-4 güne gelir artık kırmızılar

AMim canım ikinci ayımda ovitrelle ile hamile kaldım
ne güzel çok sevindim senin adına , benimde 2.ovitrelle ama 12.gün negatif:KK43: olsaydı çıkardı heralde sende 13 te belli olmuş .36 saat sonramı denedin ilk peki sonrası nasıl oldu gün aşırımı ?

tekrar geçmiş olsun canım kontroldende hayırlı haberlerle dönersiniz inş. ,Bu sefer dayanamadım işte erkenden yaptım testi boşu boşuna biraz evvelde tekrarladım meraktan ama bugün 12.gün hiç bişey çıkmadı :KK43:iğnenin etkiside geçmiş artık 3-4 güne gelir artık kırmızılar
sağolasın cnm inş. erken yapınca yanıltıcı sonuçlar oluyo malesef yine seninle aynı bartlarımız benimde 19 veya 20 sinde gelir :KK14::KK14:

canım sana bişe sorcam eşin sperm testi yaptırdımı hiç ben ikna edemiyorum benim çocuğum var gerek yok diyo o_Oo_O

canım sana bişe sorcam eşin sperm testi yaptırdımı hiç ben ikna edemiyorum benim çocuğum var gerek yok diyo o_Oo_O
benimkide aynı kanıda maalesef ama bazen gaza geliyo gidip yaptırcam getircem sana raporu hiç haberin bile olmadan diyo:KK70:gerçi benim geçen şubat ayında bir kürtajım var o yüzden doktora sordum 8 yaşında kızım var yakın zamanda da gerçekleşen bi hamilelik olduğu için eşinle ilgili teste şu an için gerek yok dedi

dely
ben iki defa rahim filmi çektirdim korkma canım uzun süreli bi işlem değil.kendini kasma yoksasonuçta kasılmalardan dolayı kötü çıkabiliyor bir de anne olamayacağım diye sakın düşünme olmasaydım ben olamazdım bende tam öyle düşünürken bir yıl arayla iki çocuk annesi oldum darısı sizlerin de başına

Merhaba kızlar..
Ben de maalesef adet oldum dün. Bekliyordum zaten ama insan üzülüyor tabi yine de ... Hiç bebeğim olmazsa diye çok korkuyorum :KK43: Bu haftasonu rahim filmi çektiricem sanırım.. Sonraki ay da aşılama @taydin senin aşılaman tutmadı mı canımm? Tutsun inşallah hayırlısıyla..

Ben hep olumsuz düşünüyorum.. Böyle nasıl olsun zaten.. Hep bir sorun varmış gibi geliyor, doktor yok diyor.. Sorun yoksa neden olmasın ki :KK43: Rahim filminde görücez bakalım.. O kadar korkuyordum.. Korka korka rahim filmine, aşılamaya kadar geldim işte.. Ya şöyle olursa, ya böyle olursa diye düşüne düşüne, düşündüklerim başıma geliyor hep ama kötü düşündüklerim :KK43: Şimdi de ya aşılama tutmazsa, ya tüp bebek tutmazsa diye düşünüyorum.. Allah'ım hayırlısını versin ne diyim..

CAnim Olumsuz düşünme. Sen elinden geleni yapıyorsun. Gerisi Allahın takdiri. Vardır onun da bir zamanı. Umutsuz olma lütfen
Benim bir yakınım 15 seneden sonra bebek sahibi oldu. Ins. Senin ki de en kisa zamanda gelicek tir. Umudunu yitireme.

Bende biraz sonra rahim filmi için gidicem. Gelince yaşadıklarımı paylaşırım sizinle. Sizde bana dua edin nolur korkuyorum biraz

CAnim Olumsuz düşünme. Sen elinden geleni yapıyorsun. Gerisi Allahın takdiri. Vardır onun da bir zamanı. Umutsuz olma lütfen
Benim bir yakınım 15 seneden sonra bebek sahibi oldu. Ins. Senin ki de en kisa zamanda gelicek tir. Umudunu yitireme.

Bende biraz sonra rahim filmi için gidicem. Gelince yaşadıklarımı paylaşırım sizinle. Sizde bana dua edin nolur korkuyorum biraz
korkma canım güzel sonuçlarla gelirsin inş.:KK37::KK37::KK37:

Ya Papatyam ablam sana Bişey sorucam. Sende çocuk sahibi iken filim çektirmiştim herlade. Filmi Dr neden istedi senden. Bide sonuç ne çıktı.

Ya Papatyam ablam sana Bişey sorucam. Sende çocuk sahibi iken filim çektirmiştim herlade. Filmi Dr neden istedi senden. Bide sonuç ne çıktı.
evet canım bende çekildim çünki benim çok seneler geçti ya doktor iltihap bile tüpleri tıkayabilr dedi ama benimki temiz çıktı yinede bişe yok eşimde yaptırmıyo belki onda sorun vardır sigara içiyo ondna olabilir spermleri etkliyo ya

Canım.. Çok teşekkür ederim :KK68::KK15: Amiinn... İnşallah o kadar beklemeyiz, kimbilir ne kadar zordur.. Allah evladını bağışlasın ona.. Tabi ki hayırlısı neyse o ama insan üzülmeden de edemiyor. Allah sağlık versin de bize, sağlıklı bebekler versin de.. Ne zamansa artık, beklicez.. Biraz daha umutlu olsam..
İnşallah senin de filmin ağrısız sızısız rahat geçer.. Sonuç da iyi çıkar inşallah.. Bekliyorum.

Allah bize de en kısa zamanda mutlu haberler, hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah..

dely
ben iki defa rahim filmi çektirdim korkma canım uzun süreli bi işlem değil.kendini kasma yoksasonuçta kasılmalardan dolayı kötü çıkabiliyor bir de anne olamayacağım diye sakın düşünme olmasaydım ben olamazdım bende tam öyle düşünürken bir yıl arayla iki çocuk annesi oldum darısı sizlerin de başına
Canııımm :KK37::KK68: Çok teşekkür ederim sana da.. Evet kasmamak gerekiyormuş. İnşallah acısız ağrısız atlatırım ben de. İnşallah biz de olabiliriz.. Çok istediğim için çok korkuyorum.. Eşime de ya olmazsa diyorum. O da korkuyor, konuyu kapatıyor.. düşünme bunları diyor.. ama tabi ki sağlıkla olsun, hayırlısıysa olsun yeter ki.. Zamanını bekliyoruz.. Allah evlatlarınızı size bağışlasın. Bana da 2 evlat nasip etsin hayırlısıyla inşallah..

Ah canıımm.. Çok sevindiimmm..:KK68::KK73: Darısı isteyen herkesin başına inşallah.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Ay yaa!! Sana da çook sevindimm... Allah tamamına erdirsin.. Kucağına almayı nasip etsin inşallahhh :KK68::KK68::D:rolleyes:

Ne güzel haberler bunlar :KK37::KK68: Allah size de bebğinize de sağlık evrsin inşallah.. Sağlıkla alın kucağınızaa :KK46::nazar:
Amin İnşallah Allah ım isteyen herkese nasip eder inş

ne güzel çok sevindim senin adına , benimde 2.ovitrelle ama 12.gün negatif:KK43: olsaydı çıkardı heralde sende 13 te belli olmuş .36 saat sonramı denedin ilk peki sonrası nasıl oldu gün aşırımı ?
Teşekkür ederim evet ben ilk 36 saat sonra denedim ve ertesi gün daha sonrada ilişki olmadı doktorum gerisi size kalmış dedi

Back
X