Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Cok geçmiş olsun canım neyi var babanın... bekleee hemen yaptırmaa tut kendini. :KK19:
Kontrol amacli anjiyo yapildi canim... tutuyorum kendimi persembe doktor kontrolum var zaten[/QUOTE]
geçmiş olsun canım o_Oo_O

Vitamin değeri, kan sayımı falan da önemli miymiş? Ben baktırmadım onlara.. amaann.. test test test...
B12 ve demir vitamini kadın için önemli, adet düzenini bile etkileyen şeyler, adet düzenini etkiliyorsa yumurta kalitesini de etkiler diye düz mantık kurdum. :KK64:Bir ara saçlarım çok dökülmüştü, adetlerim zaten düzensizdir, b12 ve demir eksikliğinde oluyormuş bunlar. Kan sayımının ne olduğundansa hiç haberim yok ama hamilelik için önemliymiş, doktorum ona da baktıralım dedi, baktıracağım işte. Onu araştır, bunu araştır, hasta mıyım, doktor muyum belli değil. :KK53: Bir süre hiçbir şey araştırmak istemiyorum. En azından bu ay. :KK51:

B12 ve demir vitamini kadın için önemli, adet düzenini bile etkileyen şeyler, adet düzenini etkiliyorsa yumurta kalitesini de etkiler diye düz mantık kurdum. :KK64:Bir ara saçlarım çok dökülmüştü, adetlerim zaten düzensizdir, b12 ve demir eksikliğinde oluyormuş bunlar. Kan sayımının ne olduğundansa hiç haberim yok ama hamilelik için önemliymiş, doktorum ona da baktıralım dedi, baktıracağım işte. Onu araştır, bunu araştır, hasta mıyım, doktor muyum belli değil. :KK53: Bir süre hiçbir şey araştırmak istemiyorum. En azından bu ay. :KK51:
Benim adetlerim düzenlidir genelde.. Kan sayımı da işte kan değerleri. Kanlı mısın kansız mı nesin diye :KK45: Demir eksikliği ve B12 vitamini eksikliği olanlarda genelde kansızlık da olur. Birbiriyle bağlantılı onların hepsi. Benim kanım yerinde maşallah :nazar::confused:Baktırmıştım. Hepimiz doktor yamağı olduk :confused: Baktır bakalım canım. Kanlı canlı ol da nur topu gibi bebişler doğur :KK39::KK46::nazar:

Benim adetlerim düzenlidir genelde.. Kan sayımı da işte kan değerleri. Kanlı mısın kansız mı nesin diye :KK45: Demir eksikliği ve B12 vitamini eksikliği olanlarda genelde kansızlık da olur. Birbiriyle bağlantılı bunların hepsi. Hepimiz doktor yamağı olduk :confused: Baktır bakalım canım. Kanlı canlı ol da nur topu gibi bebişler doğur :KK39::KK46::nazar:
Hep birlikte doğuruyor, sonra KK'da tanışan yeni anneler olarak, çocuklarımızı bir araya getirip, oyun grubu kuruyoruz. Anlaşma tamam, çalışmalara devam. :KK53:

Selam kizlar, malesef ignemin 17. Gunu regl oldum:( cok uzgunum hic bir daha doktora gitmek istemiyorum gitmem lazim ama..
hic bebegim olmucak gibi geliyor bazen:KK61:

Selam kizlar, malesef ignemin 17. Gunu regl oldum:KK43: cok uzgunum hic bir daha doktora gitmek istemiyorum gitmem lazim ama..
Ne kadar zamandır uğraşıyorsun ki canım? Üzülmek doğal, ben de arada umutsuzluğa kapılıyorum ama kendimizi salmak yok. Doktora gitmeyi ihmal etme ki neticeye daha çabuk ulaş.
Umudunu kaybetme, elbette bir gün olacak bebeğin. Aşı işe yaramıyorsa, başvurulacak bir sürü çare daha var.

Selam kizlar, malesef ignemin 17. Gunu regl oldum:KK43: cok uzgunum hic bir daha doktora gitmek istemiyorum gitmem lazim ama..
Üzülme canım.. en güzel zamanda gelecek bebişin inşallah.. Hepimizin inşallah.. Her şey insan için.. Ne akdar üzülüyoruz her ay, ama her şeyin hayırlısı.. Biz bilmiyoruz ki hayırlısını.. Allah hepimize güç versin inşallah, elbet bir gün gelecek bebişlerimiz.. Sağlıkla olsun yeter ki..

Kızlar merhabaaa :KK54:
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim :KK36: Dün giremedim foruma. Allah' a şükür bir sorun görünmedi. Tüplerim açıkmış :KK6: Ama hiç acımadı diyemeyeceğim :KK43: Bir kere o aleti yerlestirirken acıdı baya. Benim doktorum da smear testi için takmıştı onu ama hiç böyle acimamisti. Doktordan doktora fark ediyor sanırım. Sonra o ilaç verilirken falan da daha önce yaptiranlarin dediği gibi adet sancisindan biraz daha şiddetli bir ağrı oldu. Bir kaç kere aaa falan diye sesim çıktı, ama ha bitti ha bitecek diye sabrettim. Yapan kişi şimdi şunu yapıyorum, şimdi şöyle yapiyorum, az kaldı falan diye anlatıyor. Neyse ki kısa sürüyor. Sonrasında ara ara akıntı gibi kanama oldu hafif, Ama geçti. Çıktıktan sonra da hala adet şişkinliği gibi bir ağrı devam etti bir süre. Bir de kasilmisim, baş ağrısı başladı. Benden önce çıkanlar çok rahattı. Belki de benim acı esigim düşüktür, bilmiyorum. Ama sonuçta kısa sürdüğü için bitti gitti işte :KK9: Sorun da yokmuş çok şükür. Ben;normal doğum yapamam bence, büyük konusmiyim ama :confused:Bu arada işlem bittikten sonra gözlerimden yaşlar akmaya başladı. Tutamadım, anlamadım neden. Ağlamaya başladım. Hem biraz ağridigindan hem de kastım kendimi bitince de psikolojik oldu heralde. Dygusalim da biraz.. Kız da şaşırdı ne oldu diyor. Yok bir şey diyorum silmeye çalışıyorum. Kalkiyim dedim, durun biraz daha diyor. Neyse kalktım. Bu da boyle geçti gitti istee :KK5: Doktora sonuclarimi gostericem. Bu ay ilaç vermicekti. Bu ay da olmazsa gelecek ay aşılama. Şimdi onun da acisindan korkmaya başladım. İnşallah gerek kalmadan olsa bu ay.. Filmden sonra hamile kalanlar varmış. Hadi inşallah.. Hepinize kocaman öpücükler sevgileeerrrr :KK15::KK15::KK15::KK68::KK68::KK68:

Geçmiş olsun cnm allah en kısa zamanda nasip etsin bebiş inşallah :)

İnşallah canıımmm.. Hepimize nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallahh... :KK68:

İnşallah cnm yarın iğne günüm pıhıtılaşma problemim var cnımı öyle yakıyorki 1 gün çocuk aspirini 1 gün iğne resmen ağlıyorum (hibor lanetin adı) varmı acaba kullananlar allah emeklerimizi zai etmesin inşallah :)

İnşallah cnm yarın iğne günüm pıhıtılaşma problemim var cnımı öyle yakıyorki 1 gün çocuk aspirini 1 gün iğne resmen ağlıyorum (hibor lanetin adı) varmı acaba kullananlar allah emeklerimizi zai etmesin inşallah :)
Çok geçmiş olsun canım.. Pıhtılaşma sorunundan bahsedenler vardı.. Nasıl anlaşılıyor bu durum?

ay çok özürdilerim
Evet canım, göbekten yapılıyor. Bir kutuda 450 mg var, günlük dozunu doktor belirliyor. Benimki 75 mg mesela. 6 gün kullanıyorum, üstüne muayene oluyorum, yumurtalar istenen boyuttaysa çatlatma iğnesi oluyorum, istenen boyutta değilse biraz daha Gonal F. :)
Hepimize kolay gelsin, 2015 anneleri olacağız biz, bak görürsün. :)
Bu ay son çatlatma iğnemi kullanacağım, bu da olmazsa bir daha ki ay tüp bebeğe geçiyoruz.
aynılarını ben 4 kere oldum canım buayda çatlatma iğnesi oldum, olmazsa aşılamaya geçilecek ama aşılamadada aynı göbekten iğne yine o zaten bitiriyor beni acısından değide nebilim

geçmiş olsun canım bendede varmış pıhtılaşma gün aşırı iğne vurunuyorum bide hergün korasprin folbiol ve progestan içiyorum

Ne kadar zamandır uğraşıyorsun ki canım? Üzülmek doğal, ben de arada umutsuzluğa kapılıyorum ama kendimizi salmak yok. Doktora gitmeyi ihmal etme ki neticeye daha çabuk ulaş.
Umudunu kaybetme, elbette bir gün olacak bebeğin. Aşı işe yaramıyorsa, başvurulacak bir sürü çare daha var.

Nerdeyse 2.5 yıldır evliyim canim ilk ay korunduk sadece.. esimde varikosel vardi ameliyat oldu bir gebeligim var düşükle sonuclandi:( simdi tekrar denemedeyiz ama umudum azaliyor olmayinca :(
Insallah canim saol :(

Üzülme canım.. en güzel zamanda gelecek bebişin inşallah.. Hepimizin inşallah.. Her şey insan için.. Ne akdar üzülüyoruz her ay, ama her şeyin hayırlısı.. Biz bilmiyoruz ki hayırlısını.. Allah hepimize güç versin inşallah, elbet bir gün gelecek bebişlerimiz.. Sağlıkla olsun yeter ki..

Aminn canim insallah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin Allah.. bazen umutsuzluga dusuyorum boyle iste :(

Back
X