Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Cnm gcn ay ilk defa kullandim adetime 10 gunden faLa vardo gogus ucum agriyordu

bende klomende 3. gunum bugun ama göğsum agrıo sadece adet gunume yakın olurdu...acaba adetmı olcm dıe korktum :(

Arkadaşlar hepinize merhaba..
Size bir sorum olucak bu klomeni en fazla kaç defa kullanabiliriz bilen varsa cevaplayan olursa şimdiden Allah razı olsun..

klomen serephone gibi yumurta geliştirmye yarayan ilaçlar 6 ay kullanılıyor ara veriliyor bildgm kadaryla

Yarın sabah kontrolüm var adetin15.günü inşallah yumurtam çatlayıp boşu boşuna ilaç almamışımdır adetin üçüncü günü klomen yazıp adetin 15. günü çağırdı geç geldi bana geçen ay 12. gün iğne olmuştum 15 geç değilmi son üç gündür ilişki de olmadı of kaygılar kaygılar.....

Yarın sabah kontrolüm var adetin15.günü inşallah yumurtam çatlayıp boşu boşuna ilaç almamışımdır adetin üçüncü günü klomen yazıp adetin 15. günü çağırdı geç geldi bana geçen ay 12. gün iğne olmuştum 15 geç değilmi son üç gündür ilişki de olmadı of kaygılar kaygılar.....
Muhtemelen değildir durumuna gore cagirmistir. Ben 16. Günümde olmuştum iğneyi.

merhabaa günaydın arkadaşlar.. maalesef bugün az önce kırmıızıları gördüm bende bu ayda tutmadı.... iyi miyim.. bilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum:KK42:.. sanırım yoruldum artık.. geldiğine bile şaşıramaz oldum.. allahım naaaasip edeceğin günü bekliyorum sen görüyorsun ol de olsun bitsin bu yıkılmalarım..:cry:

merhabaa günaydın arkadaşlar.. maalesef bugün az önce kırmıızıları gördüm bende bu ayda tutmadı.... iyi miyim.. bilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum:KK42:.. sanırım yoruldum artık.. geldiğine bile şaşıramaz oldum.. allahım naaaasip edeceğin günü bekliyorum sen görüyorsun ol de olsun bitsin bu yıkılmalarım..:cry:
günaydın canım ne desem üzüntünü azaltmaz biliyorum ama sabretmek lazım elimizden dua etmekten başka bişe gelmiyo
bide dün çok üzücü bi haber aldım çok sevdiğim bi arkadaşımın eşi aniden çalışırken kalp krizi geçirmiş ölmüş ona gittim akşam perişan haldeydi o_Oo_Oo_O

günaydın canım ne desem üzüntünü azaltmaz biliyorum ama sabretmek lazım elimizden dua etmekten başka bişe gelmiyo
bide dün çok üzücü bi haber aldım çok sevdiğim bi arkadaşımın eşi aniden çalışırken kalp krizi geçirmiş ölmüş ona gittim akşam perişan haldeydi o_Oo_Oo_O
allah rahmet eylesin neler var dünyada evet.. bizim başımızdaki bize büyük geliyor.. kaldıramıyoruz.. allahım beterin beterinden saklasın.... :cry:

Merhaba kızlar :KK3:
İyi günler, iyi haftalar herkese.. Tembellik yaptım. 4 gün tatil yaptım :KK45: Böyle tatilden sonra da işe gelmek ne zor oluyor yaa! Okudum şöyle bir.. güzel haberler gelmemiş ama gelecek inşallah.. Benim adet tarihi 11 Ocak. Keşke olmasam ama.. Karın ağrılarım da başladı az az.. Yine olmadı bence. Dün adetimin 21. günüydü. Progesteron baktırdım. 21. gün baktırınca sonuca göre yumurta çatlamış mı çatlamamış mı anlaşılıyormuş. 6,5'tan büyük çıkarsa çatlamış demekmiş. Benim 28 çıktı. Oldukça iyiymiş bu sonuç, maşallah. Kaliteli bir ovulasyon oldu demekmiş. Yani ilaçsız falan da oluyor. Çatlamış yumurtam ama döllendi mi bakalım..? Umudum yok ama; inşallah.. B hcg de baktırsam mı diye düşündüm ama, tam laboratuvarda karnıma adet sancısı vurdu.. Dedim boşverrr.. Kısmet artık..

Sana da sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar ve tabi ki bebekli. :)
Ben iğneden sonraki günü 1. gün olarak saymıştım. Doktorun hesaplarına göre de doğru saymışım. Yani buna göre senin iğneden sonraki 7. günün. Doktorum 14 gün sonra ya regl olacaksın ya hamile kalmış olacaksın demişti. Herkeste böyle oluyormuş. Daha erken test yapmak doğru sonuç vermeyebiliyor. Bence 7 Ocak'ı bekle.
Bana da öyle demişti. 14 gün sonra adet olmazsan hamilesin demişti. Ben 17. gün adet olmuştum hem de o kadar umutlanmışken. Eşim de özellikle sormuştu, ya gecikirse diye. Yok gecikmez demişti doktor. Sonra da eşim bu doktoru değiştirelim dedi. Ama bakalım.. Biraz daha bekliyoruz. Bu ay da olmazsa başka bir doktora daha görünücem.

bu ay aşılama yapacağız. klomende 5. günüm. içimde hiç heyecan yok. monoton bir şekilde doktorun dediklerini uyguluyorum.:KK14:
Hayırlı olsun inşallah.. Olsun.. Böyle hiç beklemezken tutma ihtimali daha yüksek.. Allah gönlüne göre versin.. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Bilmiyorum canm ya benm eşim o konuda anlayıslı gidiyor doktora özellikle sperm testnde morfoloji ve ileri hızda düşüklük çıkınca cok kötü oldu kendi istiyor Keçiboynuzu filn yemeyi.önceleri bu kadar önemsemiyordu kızıyordu bana olur bebek stres yapıyorsun diye ama 6 aydr deniyorz sandığı kadar kolay olmadiginı gördü:) hsg çekelim eşin ilaç içerken dedi doktor bi problem olup olmadıgını anlamış oluruz bu arada dedi.6 ay bitti korunmayı bırakalı erken mi yaptrmam bilmiyorum korkuyorum biraz da. Ucuz bi sey de değilmiş
Rahim filmi çok zor bir şey değil canım.. Hafifi acısı var ama dayanılıyor, geçiyor gidiyor zaten. Çok kısa sürüyor. Ucuz değil maalesef, 400 lira verdik yeni.. Ben denemeye başladıktan 9 ay sonra çektirdim. Normalde 1 sene bekleyin diyor doktorlar, ama herkesin şartları yaşı falan farklı olduğu için, doktorun çekelim dediyse çekin canım. Aklında kalmasın bir şey.

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun...bütün dualarımız kabul olur inşallah ben sizi unutmayacağım sizde beni unutmayın dualarinızda rabbim gönlümüze göre verir inşallah
amin canımm inşallahh Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınn en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimizi en geç bu 2015 yıl sonu kucağımıza almış olalımm
amin canım bende hepinizi katıcam dualarıma :KK36::KK36::KK36:
Ben de hepimiz için dua ettiimm :KK68: Allah hayırlısını versin inşallaahh...!!
bende klomene yenı başladım bugun 2. gunum 5 gun ıcıcem cuma gunude kontrole gıdecegım..usg yapılacak demıs kagıda nedır..eger bu ay tutmazsa rahım fılmı cekılecek
Hayırlı olsun tedavin inşallah..

Offf migrenim tuttu ama gebelik suphem var ilaç alamiyoru de hemen test yapıyorlar. Sonra oradan uzaklasip doktoru arıyor sonuç ne diye çok super oluyor. Ben bu aksam öyle yapmadım ondan postalandim :KK6::KK6::KK6:
:KK45:Alemsiniz kızlar.. Ay bende gerçekten migren var ve ölmek istiyorum yani başım tutunca.. Allah korusuuunn!! Çok fena çookk!! Ama taktik iyiymiş :confused:

bende klomende 3. gunum bugun ama göğsum agrıo sadece adet gunume yakın olurdu...acaba adetmı olcm dıe korktum :KK43:
İlacın öyle etkisi olabilir. Stres yapma canım..

İnşallah dilediğin gibi olur. Hadi hayırlısı..

Amin canımm.. Olacak inşallah.. Bir gün olacak.. Biraz daha sabır.. Allah dualarımızı kabul etsin..

Canım yaaa :( çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin, Allah arkadaşına sabır versin..

:KK45:Alemsiniz kızlar.. Ay bende gerçekten migren var ve ölmek istiyorum yani başım tutunca.. Allah korusuuunn!! Çok fena çookk!! Ama taktik iyiymiş :confused:

Amin canımm.. Olacak inşallah.. Bir gün olacak.. Biraz daha sabır.. Allah dualarımızı kabul etsin..

Canım yaaa :KK43: çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin, Allah arkadaşına sabır versin..
inşallah... elden bişi gelmiyor beklemekten başkaa

Canım yaaa :KK43: çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin, Allah arkadaşına sabır versin..
amin canım sağol daha çok gençti 42 yaşındaymış çok zor Rabbim sabırlar versin arkadaşıma :KK14::KK14::KK14:

Back
X