Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımDüzenli bir düzensizliğim var olmam gereken normali 32 günde bir benimde. Ama en son 22 kasımda adet gördüm. Geç yumurtuluyorum zaten.. İğnenin bu gün 11. günü adet olmazsan 1 şubatta test yap dedi doktorum bakalım kısmet. İnşallah en kısa zamanda Rabbim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin. Derdimizin dermanı varda çokda aratmasın inşallah.
İnşallah canım.. inşallahGünaydın kızlar bakalım bugün 3 gibi Dr a gideceğim ilaç kullanmadan yumurta gelişimine bakacak bugün de 13. Günüm kafadan atmak mümkün değil dediğiniz gibi illa ki düşünüyor insan inşallah bu günlerde bebisim bana tutunur
Ne güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim :) Şu an için bir akıntım vs. yok umutlanmakda istemiyorum pek.İnşallah canımdoktorun dediği güne uy sen. Düzenli adet olanlar normalde iğneden 14-20 gün sonra adet oluyorlar. Çünkü iğne yumurtayı çatlattığı için ve çatlayan yumurta da döllenmemişse 14 gün sonra regl ile atılıyor vücuttan. İnşallah olmazsın da hamilesindir
![]()
igne olalı 10 gün oldu.gün ve bu gün dayanamayıp idrardan baktım. sonuç negatif14. gün kandan baktıracagım.klomen bendede çok büyük yan etkiler yapmıştı.iki aydır femara kullanıyorum. minikedim16 istyerseniz bu ilacı bi dr sorun.belki sizede iyi gelecek.bu ay bende iki tane istenen boyutta yumurta gelişti.yanlız endimetrium biraz inceydi.onun içinde başka bi ilaç başladı dr um.hormonlu domateslere döndüm
bende yoruldum bunaldım. Allah yardımcımız oldun
(
çatlatma ignesi hcg hormonunu yükek göstriyomuş.o yüzden negatifse erkende yapılsa negatif cıkabiliyormuş.pozitifse negatif olma ihtimali yine varmış.nette epey araştırdım.bi umut dayanamayıp yaptım.inşallah dedigin gibidir.biraz daha sbır bakalım10 gün idrar testi için cok erken canım..iğneden en az 14 gün sonra kan testi yaptırn diyorlar yani istisnalar vaar 12.günde cıkan filn ama idrar testi içn adetin geçmesi en sağlıklısı
bugün tekrar test yaptım tek çizgi canım galiba iğne etkisiymişCanım teşekkürler.. Tabi keşke seninle kalsalarmış ama kısmet böyleymiş.. Hayırlısı diyeceğiz. Allah korusun ileride daha geç bir dönemde daha kötü sorunlar da çıkabilirdi. Tabi acını dindirmez hiçbir şey ama.. Allah en iyisini biliyor.. İnşallah tekrar nasip eder bir an önce, sağlıkla canım
Ya herkes unutunca oldu, tatile gittik oldu falan diyor. Bak sen de tatile gitmişsin. Tatile mi çıksak ne yapsakYine de unutmak nasıl mümkün oluyor ki..? Adet günlerini yumurtlama günlerini takip ediyoruz. Ne kadar takip etmemeye çalışsam, bu ay bakmıcam desem biliyoruumm.. Tatile de gitsem bilicem, rahatlasam da bilicem.. Yani bu unutmanın rahatlamanın bir formülü olsa..
Ama inşallah aşılama tutacak diye düşünüyorum. Çünkü afedersiniz ama yumurtlama günleri 'çocuk yapalım' moduna girince işte o zaman stres oluyor insan. Ne olacak, olacak mı acaba diye daha en baştan düşünmeye başlıyorsun falan.. Duyduğum kadarıyla stres kadınla bir hormon salgılıyormuş ve bu hormon da spermleri öldürebiliyormuş. Zaten stres başıyım![]()
Aşılama daha rahat, daha az stres yaratır gibime geliyor. İnşallah doğru geliyordur
Evet canım stres çok fena. Olmamasının da en önemli sebebi zaten.
Bazı hastanelerde aşılama bile 4000-5000 miş. Onu yapana kadar 7000-10000 arası tüp bebek yaparsın diyorlar. Ama ben o 4binlik hastaneye gidemem yani. Birden bire tüp bebek için de 7000 veremem maalesef. Daha uygun bir yerde önce aşılamayı denicem. İnşallah olur. Olmazsa sonrasını düşünücez artık..
Bundan 1 sene önce ilk kontrolüme gittiğimde bende de iltihap çıkmıştı ama çok hafif demişti doktor. 3 gün kullanmam gereken bir fitil verdi. Direk o bölgeye etki ettiği için antibiyotikten daha iyi oluyor fitiller canım. Daha hızlı bir çözüm. Hala bazen akıntım oluyor. Şüphelendim ben de geçen gittiğim doktora sordum. Yok, temiz dedi. Fitil yeterlidir ve ilaçtan daha etkilidir canım.
Ne kadar kalmıştııHadi hayırlısı
![]()
Ne güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim :) Şu an için bir akıntım vs. yok umutlanmakda istemiyorum pek.
Hayırlısı ile olsa tüm isteyenlerin hepimizin. İnşallaah gebeyimdir dediğiniz gibi :)
Canim benim hepimiz yorulduk emin ol kim istemez ki hemen bu ay kalayım ama nasip değilmiş demek bende birazdan gideceğim Dr a bakalım benim yumurta ne alemdeMerhaba kızlar, doktordan geliyorum moralim sıfırben aşılama yapmayı kabul etsem mi diye düşünürken yumurtalarım büyümemiş
çok yumurta var ama boyutları küçük dedi klomene direnç göstermeye başlamış demekki dedi.. Cumartesi bir daha çağırdı.. Olmazsa bir dahaki ay iğneye başlarız dedi.
Yoruldum demek istemiyorum ama yoruldumm![]()
Canim benim hepimiz yorulduk emin ol kim istemez ki hemen bu ay kalayım ama nasip değilmiş demek bende birazdan gideceğim Dr a bakalım benim yumurta ne alemde
Rica ederim canıımmNe güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim :) Şu an için bir akıntım vs. yok umutlanmakda istemiyorum pek.
Hayırlısı ile olsa tüm isteyenlerin hepimizin. İnşallaah gebeyimdir dediğiniz gibi :)
Bu kaçıncı klomen kullanışın canım? Alla alaa.. demek öyle bir şey de olabiliyormuş.. Dur bakalım belki geç yumurtlayacaksın. Cumartesi tekrar gidersin, emin olursunuz durumdan. Bir daha ki ay eğer iğne ile başlayacaksanız benim fikrim imkanın varsa aşılama yaptır. Kararsızdın ya o yüzde diyorum. Belki vesile olur bu durum. Yumurtaların iğneyle daha güzel büyürse, aşının tutma ihtimali de artar. Hayırlısı olsun canım.. İnşallah büyürler. Yorulduk ama yılmak yoookkkMerhaba kızlar, doktordan geliyorum moralim sıfırben aşılama yapmayı kabul etsem mi diye düşünürken yumurtalarım büyümemiş
çok yumurta var ama boyutları küçük dedi klomene direnç göstermeye başlamış demekki dedi.. Cumartesi bir daha çağırdı.. Olmazsa bir dahaki ay iğneye başlarız dedi.
Yoruldum demek istemiyorum ama yoruldumm![]()
10 gün erken canım. Varsa bile idrarda çıkmaz. Senin vücudun ilacı atmıştır ama gebelik varsa bile daha idrara geçecek kadar gün geçmemiş. Bekle bakalım. İnşallah vardır.. Ben de 2 ay hem rahim duvarı kalınlaştırmak için, hem de progesteron takviyesi için ilaç kullanmıştım.. Napalım.. Zor tabi ama ne derlerse yapıyoruz.. Amin. Allah yardımcımız olsun..igne olalı 10 gün oldu.gün ve bu gün dayanamayıp idrardan baktım. sonuç negatif14. gün kandan baktıracagım.klomen bendede çok büyük yan etkiler yapmıştı.iki aydır femara kullanıyorum. minikedim16 istyerseniz bu ilacı bi dr sorun.belki sizede iyi gelecek.bu ay bende iki tane istenen boyutta yumurta gelişti.yanlız endimetrium biraz inceydi.onun içinde başka bi ilaç başladı dr um.hormonlu domateslere döndüm
bende yoruldum bunaldım. Allah yardımcımız oldun
(
Bugün kaçıncı gününki?bugün tekrar test yaptım tek çizgi canım galiba iğne etkisiymiş
Ya kızlar bir tane test vardı evde dayanamadım yaptm tek çizgi bile çıkmadı test bozuk anlayacağınız bir fazla giyinmdm kan verdm şimdi sonucu almaya geldm saka gibi hormon testine bakan cihaz bozulms sonucu öğrenemedm bu bana bir Msj heralde sabredip adetimi beklicem
ben 19 çatlatma iğnesi oldum 20.21.23 ilişki dedi ama iğneden bir gün öncede ilişki dedi yani bugün iğne vurulalı 11 günRica ederim canıımmAmin inşallah...
Bu kaçıncı klomen kullanışın canım? Alla alaa.. demek öyle bir şey de olabiliyormuş.. Dur bakalım belki geç yumurtlayacaksın. Cumartesi tekrar gidersin, emin olursunuz durumdan. Bir daha ki ay eğer iğne ile başlayacaksanız benim fikrim imkanın varsa aşılama yaptır. Kararsızdın ya o yüzde diyorum. Belki vesile olur bu durum. Yumurtaların iğneyle daha güzel büyürse, aşının tutma ihtimali de artar. Hayırlısı olsun canım.. İnşallah büyürler. Yorulduk ama yılmak yoookkk
10 gün erken canım. Varsa bile idrarda çıkmaz. Senin vücudun ilacı atmıştır ama gebelik varsa bile daha idrara geçecek kadar gün geçmemiş. Bekle bakalım. İnşallah vardır.. Ben de 2 ay hem rahim duvarı kalınlaştırmak için, hem de progesteron takviyesi için ilaç kullanmıştım.. Napalım.. Zor tabi ama ne derlerse yapıyoruz.. Amin. Allah yardımcımız olsun..
Bugün kaçıncı gününki?
Bekle bakalım canıımm.. Daha erken ya.. Evren seni boşuna umutsuluğa düşürmek istemiyor
Hadi biraz daha sabır.. Pozitiftir inşallah bu sefer..
Bu kaçıncı klomen kullanışın canım? Alla alaa.. demek öyle bir şey de olabiliyormuş.. Dur bakalım belki geç yumurtlayacaksın. Cumartesi tekrar gidersin, emin olursunuz durumdan. Bir daha ki ay eğer iğne ile başlayacaksanız benim fikrim imkanın varsa aşılama yaptır. Kararsızdın ya o yüzde diyorum. Belki vesile olur bu durum. Yumurtaların iğneyle daha güzel büyürse, aşının tutma ihtimali de artar. Hayırlısı olsun canım.. İnşallah büyürler. Yorulduk ama yılmak yoookkk![]()
aşılama fiyatı ne kadar bilen varmı
Rica ederim canıımmAmin inşallah...
Bu kaçıncı klomen kullanışın canım? Alla alaa.. demek öyle bir şey de olabiliyormuş.. Dur bakalım belki geç yumurtlayacaksın. Cumartesi tekrar gidersin, emin olursunuz durumdan. Bir daha ki ay eğer iğne ile başlayacaksanız benim fikrim imkanın varsa aşılama yaptır. Kararsızdın ya o yüzde diyorum. Belki vesile olur bu durum. Yumurtaların iğneyle daha güzel büyürse, aşının tutma ihtimali de artar. Hayırlısı olsun canım.. İnşallah büyürler. Yorulduk ama yılmak yoookkk
10 gün erken canım. Varsa bile idrarda çıkmaz. Senin vücudun ilacı atmıştır ama gebelik varsa bile daha idrara geçecek kadar gün geçmemiş. Bekle bakalım. İnşallah vardır.. Ben de 2 ay hem rahim duvarı kalınlaştırmak için, hem de progesteron takviyesi için ilaç kullanmıştım.. Napalım.. Zor tabi ama ne derlerse yapıyoruz.. Amin. Allah yardımcımız olsun..
Bugün kaçıncı gününki?
Bekle bakalım canıımm.. Daha erken ya.. Evren seni boşuna umutsuluğa düşürmek istyemiyor
Hadi biraz daha sabır.. Pozitiftir inşallah bu sefer..
Tabi canım.. Devam edicezBu 3 oldu canım. aslında bugün adetimin 8.günü bu ay ilaca adetin 3. Günü başlattı ondan mı acaba dedim ama sonuçta 5 gün ilaç kullandım büyüse büyürdü
Çok saol doğru söylüyorsun belki vesile olur, karar verdim önümüzdeki ay iğneyle aşılama yaptırcameşim de daha önce nasıl oldu olmucak diye düşünüyorduk stres yapmıyorduk oldu, gitme bence doktora artık dedi sonra o da kararsız kaldı bana bıraktı..
Toparlanıp devam edicez napalım![]()
Aşılama fiyatları hastanelere göre değişiyor. 600 liraya da var, 2000 liraya da, 4000 liraya da. Kullanacağın ilaçlara göre de değişiyor tabi. Hastane adına çok takılmıyorsan, 1000-1500 arası iyi bir yer bulabilirsin. Çok uçuk fiyatlar, uçuk hastanelerin fiyatlarıaşılama fiyatı ne kadar bilen varmı
ben 2 gün önce idrar testi yağtım ikinci çizgi çıktı bugün yaptım negatif hayırlısı inşallah2milyarı buluyor canım senle aynı gün çatlama ignesi olmuşuz iyi haberler alırız cümlesiyle beraber.