Ben de anlamadım ne kadar büyümesini bekliyodu acaba ölçüm bile yapmadı küçük hepsi diye.. Bakalım cumartesi ne diyecek?Tabi canım.. Devam edicez
Benim doktorum 3. günü başlatıp 5 gün sabah akşam kullandırıp, ilaç da bittikten de 5 gün sonra çağırıyordu. Yani sen ilacın bittiği gün gittiysen, daha küçük olması normal. Yumurtalamana daha 5-6 gün var. O arada büyür canım ya. Niye öyle hemen çağırmış ki anlamadım. Cumartesi de biraz küçük olabilir. Adetin 28 gün sürüyorsa 13. ya da 14. gün falan 20 mm civarı olmalı. Daha da uzun sürüyorsa daha geç olgunlaşır hatta. Yoktur bir problem ya. Çok mu küçük kalmış ki?
Aşılama yaptıracaksanız önümüzdeki ay beraber beklicez demekama inşallah bu ay olur sizin.
Aşılama fiyatları hastanelere göre değişiyor. 600 liraya da var, 2000 liraya da, 4000 liraya da. Kullanacağın ilaçlara göre de değişiyor tabi. Hastane adına çok takılmıyorsan, 1000-1500 arası iyi bir yer bulabilirsin. Çok uçuk fiyatlar, uçuk hastanelerin fiyatları![]()
Olmadı 4ünde tekrar giderim ne durumdayım diye..
Ama bu ay aşılama olmaz bence, rahim duvarı ince biraz dedi. Sanırım bir dahaki ay beraber aşılama yaptırıcaz