- 29 Ocak 2015
- 129
- 82
- 38
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım iltihap oldugunu nerden anladın sen belirtileri ne? Benim yumurtlamadan sonra Yeşilimsi bir akıntım oluyo adet olana kdar. Acaba bende de mi iltihap var diyorum. Ama Dr hiç bişey demedi. Bide sende iltihap oldugunu de nasıl anladı muayene sırasında mi test falan mı yaptı.Kızlar birşey söyleyecegim sizde eşinizde sorun yok diyorlar hamile kalırsın diyorlar ama kalamıyoruz ben doktoruma dedimki bende iltahap var ondan kalamıyorum dedim gel bakalım dedi baktı evet haklısın dedi ilac verdi bence sizlerde baktırın iltahap spermi öldürüyormuş dikkat edin lütfen...
Bence yap canım 16. Gunde herkes ögrenmis oluyor sonucu bekliyoruz :)Merhaba canım iltihap oldugunu nerden anladın sen belirtileri ne? Benim yumurtlamadan sonra Yeşilimsi bir akıntım oluyo adet olana kdar. Acaba bende de mi iltihap var diyorum. Ama Dr hiç bişey demedi. Bide sende iltihap oldugunu de nasıl anladı muayene sırasında mi test falan mı yaptı.
Benimde 5. Klomen tedavim. 13. Gün test negatif çıktı. Bugün iğneden sonraki 16.gun. daha destek yapmadım ama adetime de 4 gün var test yapsam mi yapmadan mi?
Yaptım csnim yok negatifBence yap canım 16. Gunde herkes ögrenmis oluyor sonucu bekliyoruz :)
oluyor canım kasıklarım belim sırtım çok ağrıyordu mide bulantısı karnım sanki 3 aylık gibi olmuştu yani oluyor birde 8 günü test yaptım pozitif 11 gün yaptım negatif çıktıCanım benimde belim anormal ağrıyor doğrulamıyorum kasıklarım ağrıyor
inşallah canım seninle aynı gün iğne olduk dünden beri 2 .3 damla akıntım oldu karnım ağrıyor ama adet olmadım daha sanki rahmim dolu heran boşalcak gibi bekliyoz bakalımHayırlı günler benimde 13.gün bende sadece akşamdan beri baş agrısı var adetime 7 gün var nasip bekliyorum inşaallah hepimiz hamileyiz diye yazarız.![]()
hadi inşallahbenim yarın iğneden sonra 14. günüm oluyor dün test yaptım yine kocam dayanamamış almış gelmiş 2. çizgi hafif silik çıkmış kızlar ve pazartesinden beri şiddetli bel ağrım var. bu sabah yataktan kalkarken bi başım döndü düşüyodum az daha yarın test yaptırıcam inşaAllah kan testi.
iğnen kaçıncı günde yapılmıştı canımYaptım csnim yok negatif![]()
Ezgi aynı gün iğne olmuşuz batma bende olmuyor ama gebelik belirtilerinde batma yasayanlar var birde göz seyirmesi gibi oluyormus gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim inşallah güzel haberler verırızBU ARADA BU AY İKİNCİ DENEMEM VE TEDİRGİNİM BENDE ACIKCASI. AYIN 25 INDE IGNEMI OLDUM VE İKİ GUN SNRA DR A GİTTIGIMDE CATLAMIS OLDUGUNU SOYLEDI. YALNIZ PROLAKTIN DEGERİM YUKSEK OLDUGU İCİN KAN TAHLİLİ YAPTIRACAGIM GUNE KADAR DOSTINEX KULLANMAYA DEVAM ET SONRA BIRAK DEDI. CUNKU DOSTINEX GEBEYKEN KULLANILMIYRMS.HERKES SAG YADA SOL KASIKTA BATMA VAR DEMIS AMA BENIM İKİ YANIMDADA BATMALAR VAR AMA OYLE COKK FAZLA DEGIL..YANI RAHATSIZ EDICI BOYUTTA DEGIL BU NORMALMI ACABA.. BU BATMALAR KONUSUNDA BİLGİSI OLAN VARSA PAYLASABİLİRMI ..?
:) canım göbeğin alt kısmına genital bölgeye yakın kısımda oluyormuş göz seyirmesi gibi pıt pıt atıyormuş onu dedim :)İNSALLAH CANIM .. GÖZ SEYİRMEM YOK AMA GÖZÜMDE UFAK BİR ARPACIK GİBİ BİR SEY CIKTI AMA ONUNLA ALAKALIMI BİLMİYORUM.
canım bence 12. gün belli olur iğneyi vurulduktan 5 gün sonra evde yapılan idrar testinden yaptım ikinci çizgi belirgin şekilde cıktı bugun 7. gün tekrar yaptım ikinci çizgi gene var ama silik 2 gün sonra tamamen kaycolacak galiba yani iğnenin etkisi geçecek kan testinde 12. gün çıkar gibime geliyor.DR BANA 12 GUN SONRA KAN TAHLİLİNDE CIKAR DEDİ .. AMA BURDAN OKUDUGUM KADARIYLA BAZILARI 14. GUN BELLI OLUYOR DİYE YAZMIS BİLEMİYRM Kİ BENDE ARADA KALDIM ACABA 12. GUN BELLİ OLURMU Kİ.. SENİN DR UN NE DEDI SANA . NE KADAR BEKLİYECEKMISSIN..
seyirme varsa belirti diyebiliriz canım bir arkadasım iki gebeliğinide seyirmeden anlamış...HEE :))) ANLADIM .. KASIK BÖLGEMDE COK AZICIK BİR SEYIRME VAR DIYEBİLİRİM AMA HER ZAMAN OLMUYO SABAHTAN AKSAMA KADAR ARA ARA OLUYOR. O ZMN GEBELİK BELİRTSİ DİYEBİLİRMİYİZKİ BUNA.. AY İNSALLAH OLUR COK SABIRSIZLANIYRM ARTIK BEKLERKEN BİLE ZOR..