Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İn

İnşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin benim nu ay ufak kasık ağrıları dışında hicbir şikayetim yok akintimda yok ama gecen ay ilk ovitrellemdi herhalde ondan ağrı sancı şişkinlik hepsi vardi

CANIM BENİM AKINTIM VAR AMA OYLE BASKALARININ YAZDIGI GIBI BOZA KIVAMINDA DEGIL. NORMAL SU SEKLİNDE. SADECE BIRAZ DAHA FAZLALASTI SANKİ DAHA ONCESINE GÖRE

HER ZAMAN IKI YANIMDA AGRIM OLURDU BUGUN VE DUN GECE SADECE SAG TARAFIMDA AGRI VAR ACABA NORMALMİ YKSA HAMİLELİK BELİRTISIMIDIRR Kİ...

HER ZAMAN IKI YANIMDA AGRIM OLURDU BUGUN VE DUN GECE SADECE SAG TARAFIMDA AGRI VAR ACABA NORMALMİ YKSA HAMİLELİK BELİRTISIMIDIRR Kİ...

kızlar benim ne ağrım ne sızım var sadece midem bulanıyor akıntımda 2.3 santim uzunluğunda ip gibi biey oldu leke falan kalmadı hayırdır inşallah

ARTIK COK SABIRSIZLANIYORUM SUBATIN 7 SINDE KAN TAHLİLİ YAPTIRCAM.HEMDE DOGUM GUNUME DENK GELMİŞ OLUCAK İNSALLAH BANA BU ZAMANA KADARKİ ALDIGIM EN GUZEL VE BUYUK HEDİYE OLUR ALACAGIM HABER.. BİR YAPTIRAYIM HMEN PAYLASICAM SIZLERLEDE BURDAN
bende 2sinde yada 4 dünde olmam gerek
:D

U
Hic belli olmuyor canim adetle hamilelik belirtileri ayni gibi

kızlar benim ne ağrım ne sızım var sadece midem bulanıyor akıntımda 2.3 santim uzunluğunda ip gibi biey oldu leke falan kalmadı hayırdır inşallah

Benimde 3 gündür bas agrım bugünde mide bulantım var zor ayakta duruyorum üşütmüşde olabilirim anlamadım gitti :110:geri sayım basladı hayırlısı bakalım :D:KK24:

Benimde 3 gündür bas agrım bugünde mide bulantım var zor ayakta duruyorum üşütmüşde olabilirim anlamadım gitti :110:geri sayım basladı hayırlısı bakalım :D:KK24:
hayırlısı ben bazen 26 bazende 28 günde adet oluyom yarın adet olmam gerek olmazsam 28 günde olanı bekliycem oda çarşamba günü hayırlısı allahtan artık canım

Kızlar kimse yazmıyor nerelerdesiniz :) yarin igneden sonra 9. Günüm belim agriyor kasıklarımda batmalar oluyor ben meraktan çatlıycam kızmayın bana ignenin etkisi gecmemistir demeyin ben yarın kanda baktırıcam ;) sonucu yazarim hem igneden sonra 9. Gun çıkan sonuç dogrumu ögrenmis oluruz :) hepimize bol şans

merhaba arkadaşlar bende 25 'inde ovitrelle oldum bugün 9. gün pek umutlu değilim dr umuzun verdiği ilişki günleri 25 27 29 idi 25 ve 27 ye uyabildik eşimin işi dolayısıyla:( , bir de benim 3. iğnem bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi bu iğne kaç kez yapılıyor ?

Günaydn canlar.bugun igneden sonraki 15.günüm.adet agrısına benzer agrılarm var 2 gündür ama hala adet olmadm direniyorum hala umudum var yani hayırlısı bakalm test yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum​

Ca
Günaydn canlar.bugun igneden sonraki 15.günüm.adet agrısına benzer agrılarm var 2 gündür ama hala adet olmadm direniyorum hala umudum var yani hayırlısı bakalm test yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum​
Canım neden test yapmiyorsun sabrına hayran kaldım yap canım bizide bilgilendir güzel haberlerini bekliyoruz :;

Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum iki aydır çocuk için tedavi görüyordum bu ay adet günümden erken oldum ve çok sancılı kanamalı bi şekildeyim dün ceviz büyüklüğünde bi Parça geldi korktum normal bişey midir

Günaydın kızlar.. Herkese iyi haftalar.. Mutlu, güzel haberlerle dolu bir ay dilerim :KK68: Yeni arkadaşlar da hoşgelmişler :KK28:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK54:bende ayın 19 da ignemi oldum hamileligin tüm belirtilerini yaşıyorum ve psikolojik oldugunuda biliyorum.ayın 7 si adet günüm bekleyeceğim bakalım nasip ha bu arada birşey ögrendim adete 3 gün kala bile hamile kalınıyormuş... çalışmalara devam o_O:KK69:
Canım yumurta takibi yapılınca yumurtanın ne zaman çatladığını falan bildiğin için, çatladıktan sonra o ay adete kadar hamile kalınamaz. Ama bazı durumlarda yumurta geç olgunlaşabilir, geç çatlayabilir, yumurtlama günü adete yaklaşır o zaman.. O zaman tabi adete yakın da hamile kalınabilir. Ama işte doktor kontrolünde olunca öyle bir sürpriz olmuyor. Gününü biliyorsun. Kontrolde değilsen her daim devam :KK6::p:KK48:

Günaydın kızlar.ovitrelleden sonraki 13.günüm ama hiç belirtim yok :KK43: hayırlısı olsun hepimiz hakkında
Belirtilere takılma canım. Hiç belirtisiz de hamile kaalan çok. Hayırlısı olsun inşallah..

benim yarın iğneden sonra 14. günüm oluyor dün test yaptım yine kocam dayanamamış almış gelmiş 2. çizgi hafif silik çıkmış kızlar ve pazartesinden beri şiddetli bel ağrım var. bu sabah yataktan kalkarken bi başım döndü düşüyodum az daha yarın test yaptırıcam inşaAllah kan testi.
CAnım o zaman hamilesin sanki yaa :KK33::KK71: Hadi inşallah.. Kan testi sıonucunu bekliyoruuzzz:rolleyes:

Az önce yine yaptım ikinci çizgi silikte olsa beni terk etmiyor :) testim bitti eczaneden bir kac tane daha alayim :)
Hahahha :KK48: Çok tatlısın :KK45:

Selamlarr, Bugün doktora gittim yine, 2 gün önce hepsi küçüktü gelişmemişti bugün 1 tane 10 mm var dedi haftaya yine çağırdı.. Pek umutlu değil bu aydan. Bir dahaki ay iğneyle aşılama yapmaya karat verdik çok heyecanlı ve stresliyim şimdideno_O hatta korkuyorum sanırım:KK43:
Hayırlısı olsun canıımm.. Ben de korkuyorum doğrusu aşılamadan ya.. İnşallah sonucu güzel oluuur:KK68:
:KK46::nazar:

Kızlar merhaba :)

Çatlatma iğnesi oldum Yarın bu gün test yapmaya korkarken 13. gün yani bu gün böyle pembe renkli yoğun olmayan bişey geldi.. Anlayamadım ne olduğunu buradan okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması deniliyormuş. Bu akıntı tarzı bişey çok mu sürecek yoksa test yapsam mı acaba ?
Bir kaç güne kesilirse kan testi yaptır canım.. İnşallah hamilesindir.

Beklenen gün geldi adet oluyorm zaten testte negatif gördükten sonra umudum yoktu..leke geldi her zamanki adet öncesi.bir dahaki aya inşallah ne diyeyim Rabbim dualarımızı kabul etsin
Amin canımm.. Üzüldüm... Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bu ay kavuşursun bebeğine sağlıkla..

UMUDUNU KAYBETME .. UMUT OLMADAN OLMAZ.KENDİNİ UZERSİN.HERSEYIN HAYIRLISI DEMEN LAZIM CANIM BENİM. ALLAH SU ZAMAN DA HEMEN VERMEDIYSE BİLE BİR SEBEBİ ILLAKİ VARDIR ..BÖLE DUSUN VE OLUMLU OL. NEGATİF DUSUNCELER SENİ VE DUYGULARINI DOLAYISIYLADA TUM HORMONLARINI ETKİLİYOR BİRDE BÖLE DUSUN. ISTIYOSAN BOOL BOOL DUA ET BENDE ÖLE YAPIYORUM. ALLAHIN IZNİYLE BİR BİR HEPİMİZİN BEBİŞİ OLUCAK BAK GÖRÜRSÜN.
Amin canım.. Haklısın, umut çok önemli.. Hep umutlu olabilelim inşallah :KK68: Çok beklemeden sağlıklı bebeklerimize kavuşalım :KK68:

Canım adet öncesi 2-3 gün kahveremgi lekelenmem geliyor benim önce. Eskiden hiç olmazdı ama bebek istediğimiz aydan beri oluyor. Sen yine de devam ederse kan testi yaptır mutlaka. Bu bir kaç gün böyle geçer de ardından normal adet olmazsa hamile olma ihtimalin yüksek canım.. Hadi hayırlısıyla vardır bebişin inşallah:KK68:

Kızlar kimse yazmıyor nerelerdesiniz :) yarin igneden sonra 9. Günüm belim agriyor kasıklarımda batmalar oluyor ben meraktan çatlıycam kızmayın bana ignenin etkisi gecmemistir demeyin ben yarın kanda baktırıcam :KK66: sonucu yazarim hem igneden sonra 9. Gun çıkan sonuç dogrumu ögrenmis oluruz :) hepimize bol şans
Sonucu bekliyoruuuzz ;) Heyecaaannnn :rolleyes::confused:

merhaba arkadaşlar bende 25 'inde ovitrelle oldum bugün 9. gün pek umutlu değilim dr umuzun verdiği ilişki günleri 25 27 29 idi 25 ve 27 ye uyabildik eşimin işi dolayısıyla:KK43: , bir de benim 3. iğnem bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi bu iğne kaç kez yapılıyor ?
Canım 27 si ideal gün. Ne olur ne olmaz diye 29 da demiştir doktor. yumurta geç çatlarsa diye. Ama yüksek ihtimalle 29'una kalmaz. İnşallah hamilesindir :KK68: Ben ne akdar kullanışıyor bilmiyorum, doktoruna sorsan daha iyi ama bir arkadaş 6 ay demişti galiba.

Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum iki aydır çocuk için tedavi görüyordum bu ay adet günümden erken oldum ve çok sancılı kanamalı bi şekildeyim dün ceviz büyüklüğünde bi Parça geldi korktum normal bişey midir
Canım doktor ilaç vermiş miydi? Hormon ilacı ya da rahim duvarı kalınlaştırmak için falan.. Ben bu ilaçları kullandığım ay neredeyse hiç tam kırmızı kanamam olmadı. Kahverengi ve hatta siyah pelte pelte dökülmeler olmuştu bir sürü bir sürü. O da rahim duvarı çok kalınlaştığı için atmaya çalışıyor tabi vücut, ondan.. Doktor sorun yok demişti.

günaydın kızlar son günler beklerkn çok heyecanlı oluyor haklısınız insan bir yandan yoktur ya bu ay derken öbür yandan var mıdır acaba hamilemiyim diye umudu da umutsuzluğu da aynı anda yaşıyor eğer kırmızılar görünürse o günlerde hayatın en mutsuz günlerinden biri oluyor sonra adet bitiyor yeni bir umut çalışmalar felan başlıyor alıştım artık bende bu sürece ama dileğim hepimiz bir an önce teker teker sağlıklı hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah amin :)

günaydın kızlar son günler beklerkn çok heyecanlı oluyor haklısınız insan bir yandan yoktur ya bu ay derken öbür yandan var mıdır acaba hamilemiyim diye umudu da umutsuzluğu da aynı anda yaşıyor eğer kırmızılar görünürse o günlerde hayatın en mutsuz günlerinden biri oluyor sonra adet bitiyor yeni bir umut çalışmalar felan başlıyor alıştım artık bende bu sürece ama dileğim hepimiz bir an önce teker teker sağlıklı hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah amin :)
nasılsın canım :KK36::KK36::KK36:

Evet canım, öyle oluyor.. Yumurtalama günü, adet günü derken, böyle böyle geçiyor günler. Amiiinnn!! İnşallah daha fazla uzamadan hayırlısıyla bizlerin de sağlıklı evlatları olur :KK68: Benim de cuma adet günüm. Aynen, yoktur diyorum. Adet ağrılarım var. Ama %1 de olsa bir ihtimal var. Bekliyorum bakalım. Hiç birimiz adet olmayalım bu aayyy:rolleyes:

Hayırlı günler arkadaslar az önce test yaptım negatif cıktı.ayın 7 si adet günüm benimde hiç ümidim yok ama hayırlısı bakalımm.:KK12:

Back
X