Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ay canııımmm :rolleyes: Süpppeerrr!! Ay hadi inşallah vardır yaa!! Artabilir bence de, 4 gün geçmiş sonuçta.. Hem geç çatlamıştır yumurtan, geç döllenme olmuştur falan.. İğnenin gününe bakma sen, adet tarihi önemliii :KK9:Adet günün geçti mi? İnşallahh vardır bebişiiiiinn :KK68::KK68:
İNŞ CNM İNŞŞŞ :) 4 UYDU ADETIM AMA İNŞ DEDİN GİBİ OLMUSTUR

Ayni durumdayız canım bende 25inde iğne oldum crs baktiriyim diyorum adet olmazsan hayırlısı allahtan
Yalnız benim anlamadigim
amin canım :) dediğin gibi hayırlısı olsun. ben de heyecanla bekliyorum :) hissettiğin birşey var mı peki? ben pek bişey hissetmiyorum şuanda gördüğüm bir kaç rüya var o kadar :)
Ben rüya görmüyorum hic ama hic belirtim yok ilginc

Yalnız benim anlamadigim

Ben rüya görmüyorum hic ama hic belirtim yok ilginc
canını sıkma ben de niyetlenip yattığımda görmüştüm. burnumun aktığını peçeteyle sildiğimi gördüm, evlada delalettir diyor. bakalım hayırlısı olsun canım hepimiz için :) hissettiğim bişey de yok dün gece eşim de sordu ne hissediyorsun diye ama bişey yok işte...

Tebrik ediyorum çok sevindim benim adet sancım var sanki heran adet olacakmışım gibi geliyor , sabah idrar testini tekrarladım bu arada negatif, sanırım bu ay da olmadı benim:KK43:
Canim umudunu yitirme 17. Gunde pozitifi gormus deniz,en erken cumartesi belli olur varmi yokmu 12. Gunumuz bugun moralini bozma

kızlar bugün doktora gittim adetimin 2 günü iyi güzel dedi tekrar iğneye devam edelim dedi ben kabul etmedim bu ay iğne falan istemiyom dedim olursa olur sonraki aya düşünüyom dedim ama rahim filmi istedi ya çok korkuyom :KK17::KK17:aranızda çektiren varmı

kızlar bugün doktora gittim adetimin 2 günü iyi güzel dedi tekrar iğneye devam edelim dedi ben kabul etmedim bu ay iğne falan istemiyom dedim olursa olur sonraki aya düşünüyom dedim ama rahim filmi istedi ya çok korkuyom :KK17::KK17:aranızda çektiren varmı
Adetliyken de alltan bakıyor di mi canım? Ben hiç adetliyken gitmedim de, sanki ne biliyim bi tuhaf geliyo düşününce öyle alttan baktığını :/ Pazartesi gidicem de, adetli olucam muhtemelen.
Ben çektirdim canım. Çoook kişi var çektiren. Şimdi ağrısız çeken yerler var, korkma hiç. 5 dakika bile sürmüyor. İlacı verme kısmı hatta 1 dakika falan sürüyor. Ben bir aaa dedim geçti. Hiiçç hissetmeyenler bile var. Korkulacak bir şey değil merak etme.

Adetliyken de alltan bakıyor di mi canım? Ben hiç adetliyken gitmedim de, sanki ne biliyim bi tuhaf geliyo düşününce öyle alttan baktığını :/ Pazartesi gidicem de, adetli olucam muhtemelen.
Ben çektirdim canım. Çoook kişi var çektiren. Şimdi ağrısız çeken yerler var, korkma hiç. 5 dakika bile sürmüyor. İlacı verme kısmı hatta 1 dakika falan sürüyor. Ben bir aaa dedim geçti. Hiiçç hissetmeyenler bile var. Korkulacak bir şey değil merak etme.
evet doktor adetliyken bakıyor yani benim ağrım oluyor o anda normal gittiğimde olmuyor ama adetli iken 2inci muayenem ikisindede ağrım oldu illaki adetli olunca ister istemez oluyor zaten birazda adet ağrım vardı ama dayanılmayacak kadar değil

evet doktor adetliyken bakıyor yani benim ağrım oluyor o anda normal gittiğimde olmuyor ama adetli iken 2inci muayenem ikisindede ağrım oldu illaki adetli olunca ister istemez oluyor zaten birazda adet ağrım vardı ama dayanılmayacak kadar değil
Saol canım.. Dayanırım o kadar.

ben dayandıktan sonra herkes dayanır yani biraz nazlıyımda:KK68:ama bazıları üsttende bakabiliyormuş benim doktorum bayan rahatım yani doktor bile diyor çok nazlısın sen nasıl doğum yapcan diyor:KK24:

ben dayandıktan sonra herkes dayanır yani biraz nazlıyımda:KK68:ama bazıları üsttende bakabiliyormuş benim doktorum bayan rahatım yani doktor bile diyor çok nazlısın sen nasıl doğum yapcan diyor:KK24:
Yok canım.. Zaten normalde baktırıyorum, ağrımıyor da adetli olunca tuhaf geldi. Ağrısından değil yani.

İnşallah ruyan çıkar canım insanin ortak sıkıntılarını paylaşması güç veriyi tanımıyorum ama çok opuyorum seni ve diğer kızları da tabi hakkımızda hayırlısı olsun eğer bu ay da olmazsa güç versin allah bize
sevilcim çok teşekkürler güzel dileklerin için :) sıkıntıların paylaşılması birbirimizi anlamamız çok güzel gerçekten deediğin gibi. ben de çok öpüyorum seni canım benim ...

Back
X