Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım bilmiyorum ki valla.. ama adetine de hala varmış. Bence silik çıkabilir. Senin değerin maşallah baya yüksek.. Çoğul gebelik mi yoksa, ay Allah'ım sağlık versin inşallah.. Önemli olan kan değeri hem canım. Bugün tekrar baktıracak mısın?
Evet 3 gbi gtcem ins.cogul degl ama 2 yumurtam vardı dr baktı biri catlamams kuculmus bile dedi.biri patlamis ama.ins hayırlı haber ler veririm aksam

bugün 13. günüm ben şimdi kan verdim beta için , akşam adet ağrım oldu çok pek umudum yok ama yinede baktırayım dedim .. 1-2 saate çıkar sonuç ..yazarım sizede , dua edin bana lütfeen :KK43:
İns hamilesndr canım

Hayırlı cumalar esmacım hiç sormadınmı ne yaptın diye sorsanda bizde yapsak belki bizede yarar ne dersin :KK66: ben bu ay iltahap için tedavi görecegim... birde adetim azaldı sanki minik minik parcalar geliyor ne oldugunu çözemedim artık dr da gitmek istemiyorum. Dün anasaglıga gittim orada yazdırdım ilacları özele para yatırmayacagım artık :21: buay ayaş içmecelerine gidecegin oranında faydası varmış deneyecegim hayırlısı bakalım.:KK30:
tam adet olmadıysan bence doktora git derim ben dün gittim doktora adetli iken iğneye devam edlim dedi iğnemde var ama ben istemedim bu ay tedavi istemiyom dedim hareketleri söyledi ama tam anlamadım dizleriyin üstüne oturup arkaya doğru uzanıp iycene kendini geriyormuşun galiba her saat 5 dakika yapıyormuş canım ama tam emin değilim (bu arada hayırlı cumalar canım)

Gunaydn kzlar ovitrellenin 17.gunu idrar testim silik ckmstı.o gun aksam beta hcgm 160.dı.bugun 19.gun idrar testi yaptm yine silik cktı.koyulasması gerekmez miydi.adetime 1 gun var bu arada
Benimki adetime 3 gün kala yani iğnenin 11. Günü 47 çıktı. Adete 1 gün kala da 160 çıktı. Dr tebrikler, 15 gün onra gel keseye bakalım dedi, beklemedeyim ben de

Benimki adetime 3 gün kala yani iğnenin 11. Günü 47 çıktı. Adete 1 gün kala da 160 çıktı. Dr tebrikler, 15 gün onra gel keseye bakalım dedi, beklemedeyim ben de
Tebrikler allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

bugün 13. günüm ben şimdi kan verdim beta için , akşam adet ağrım oldu çok pek umudum yok ama yinede baktırayım dedim .. 1-2 saate çıkar sonuç ..yazarım sizede , dua edin bana lütfeen :KK43:
İnşallah güzel haberler alırsın canım

Evet 3 gbi gtcem ins.cogul degl ama 2 yumurtam vardı dr baktı biri catlamams kuculmus bile dedi.biri patlamis ama.ins hayırlı haber ler veririm aksam

Biri patlams yazmsm haha
Patlamıışş :KK48: İnşallah sağlıklıdır canım.. Endişe etme. Gönlünü ferah tut :KK68: Test yaptıracak mısın bugün?

Sen de mi hamilesin.. ay ne güzeelll :KK68::KK68::KK9: Allah sağlıkla kucağına aldırsın canıımmm :KK68:

ya kızlar bişey diycemde çok negatifsiniz ya biraz olumlu düşünün sürekli vücüda negatif enerji giderse o vucüd napar allah aşkına bakın bugün cuma allah bütün hayırlı kapılarıbizler için açsın kimsenin kucağı hayırlısı ile dolsun
Bence de yaa!! Olumlu olmak her şeyin başı. Vücut olumsuz şeyler duyunca kendini kapatıyor zaten, olmaz kii...
Amiinn canıımm... Olacak inşallah hayırlısıyla.. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin bize deee :KK68:

üzgünüm kızlar 1,1 çıktı :KK43:
Ah canıım.. Hayırlısı olsun ya.. Zamanı değilmiş demek. Çok üzülme lütfen. Olumsuz şeyler de düşünme. Elbet olacak Allah'ın izni ile.. İnşallah önümüzdeki ay olur.. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.

Patlamıışş :KK48: İnşallah sağlıklıdır canım.. Endişe etme. Gönlünü ferah tut :KK68: Test yaptıracak mısın bugün?

Sen de mi hamilesin.. ay ne güzeelll :KK68::KK68::KK9: Allah sağlıkla kucağına aldırsın canıımmm :KK68:

Bence de yaa!! Olumlu olmak her şeyin başı. Vücut olumsuz şeyler duyunca kendini kapatıyor zaten, olmaz kii...
Amiinn canıımm... Olacak inşallah hayırlısıyla.. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin bize deee :KK68:
Amin canım. Darısı isteyen herkese..

Kızlar günaydıın :) herkes için güzel birgün olsun... Size danışmak istediğim bir konu var. ben 13 ocakta adet oldum sonra klomen kullanarak 3 adet yumurta elde edildi. 26 ocakta çatlatma iğnemi oldum. crinone jel kullanıyorum.çalıştığım yere her salı günü özel laboratuvar geliyor. 15 şubat da eşimin doğumgünü. elbette gönlümden geçen doğumgününde ona baba olacağı haberini vermek. şimdi ben bu testi haftaya salı yaptırsam çıkar mı kanda? lütfen fikirlerinizi paylaşın çok teşekkürler :) sevgiler...
hoşgeldin canım bence çıkar salı günü yaptır sen tahlilini

Back
X