Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benim de 13 u ben henüz hiç test yapmadım erken olup negatif çıkınca insan acaba erken diye mi böyle çıktı diye yine ikilemde kalıyor sanki hiç çift çizgiyi goremicem gibi geliyor her ay negatif görmekten alıştım galiba
Erken degl canım.bende adetime 3 gun kala silik cizgyi görmustm..ins.cift cizgyi gorursun bebisin seninledr.test yap bugun bence bizide bilglendr canım.

Kızlar ikilemdeyim şöyle ki yazdan bu yana tam beş kilo aldım acaba bu kiloyu mayısa kadar verip öyle mi hamile kalsam ki o ay tutturmak lazim erkek bebis için yoksa temmuza kalacak bu ay denesemmi yine o kadar emek boşa gitmesin yalniz bu ay cin takvimine gore kiz bioritime gore oğlana yatkın mayısta ikiside tutuyor rus takvimi nerdeyse hepsine kız diyo kafayı yicem bi akil verin bana yaaa
Bence sen seneye yap canım 2016 da dogan bebekler erkek oluyormus ;)

Kızlar ikilemdeyim şöyle ki yazdan bu yana tam beş kilo aldım acaba bu kiloyu mayısa kadar verip öyle mi hamile kalsam ki o ay tutturmak lazim erkek bebis için yoksa temmuza kalacak bu ay denesemmi yine o kadar emek boşa gitmesin yalniz bu ay cin takvimine gore kiz bioritime gore oğlana yatkın mayısta ikiside tutuyor rus takvimi nerdeyse hepsine kız diyo kafayı yicem bi akil verin bana yaaa
hiç çocuğun var mı kız erkek diye tutturuyorsun bir de affedersin ama hiç çocuğun yoksa illede erkek diye tutturmanı hemde takvimlere göre tutturmanı anlayamam eğer çocuğun varsa hiç çocuğu olmayan insanların olduğunu düşünerek kafayı yiyeceğin konuyu tekrar düşünmeni isterim.hiç çocuğu olmayanlara biraz ayıp olmuyor mu sence de(kızlar affınıza sığınarak yazıyorum).

hiç çocuğun var mı kız erkek diye tutturuyorsun bir de affedersin ama hiç çocuğun yoksa illede erkek diye tutturmanı hemde takvimlere göre tutturmanı anlayamam eğer çocuğun varsa hiç çocuğu olmayan insanların olduğunu düşünerek kafayı yiyeceğin konuyu tekrar düşünmeni isterim.hiç çocuğu olmayanlara biraz ayıp olmuyor mu sence de(kızlar affınıza sığınarak yazıyorum).
Sana katılıyorum canım bende yazcaktım duygularıma tercüman oldun burası hiç yeri değil bence yazdıklarının arkadaşın

kızlar günaydın tatilde memleketteydim.adetime bir hafta var.bu ay sadece klomen kullandım ve sadece ilacın biteceği gün adetin dokuzuncu günü orda bi doktora gittim oda 9.güne rağmen sağda 16m solda 12m yumurtalar var dedi.hormon testlerime baktı yumurtlamada ve çatlamada sorun yok iğne gerekmez dedi.bu ayda olmazsa rahim filmi çektir ilaç alma ilaç 2-3 ay daha etkili dedi.her şeye rağmen olmazsa üçüncü çocuk için tüp bebek deneyin dedi.bende tüp bebek yapmam.hiç çocuğum yokken iki tane yaptırdık tutmadı.bu iki çocuğumda doğal oldu.bir de ikinci çocuk için olsaydı bile tüp denerdim ama üçüncü için tüp denemem olursa basit tedaviler yada kendiliğinden olsun olmazsa allah iki oğluma ömürler versin dedim.İnsanlar şükretmeyi de bilmeliler.geçmişi okudum hamilelere allah kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada en kısa zamanda o güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin

Sana katılıyorum canım bende yazcaktım duygularıma tercüman oldun burası hiç yeri değil bence yazdıklarının arkadaşın
okuyunca yazma gereği duydum ve beni geçmişe götürdü.çocuğumun olmadığı 4 yıl boyunca bazı çevremdeki insanların düşüncesiz konuşmalarını hatırladım ve yazamadan edemedim.sende durumlar nasıl papatyam

okuyunca yazma gereği duydum ve beni geçmişe götürdü.çocuğumun olmadığı 4 yıl boyunca bazı çevremdeki insanların düşüncesiz konuşmalarını hatırladım ve yazamadan edemedim.sende durumlar nasıl papatyam
bende durumlar aynı canım bi değişklik yok 11 şubat adet günüm ağrılarım başladı öyle işte bende zaten artık oluruna bıraktım yaş olarakda artık vazgeçmem gerekiyo 40 dolduruyorum :KK39:

Erken degl canım.bende adetime 3 gun kala silik cizgyi görmustm..ins.cift cizgyi gorursun bebisin seninledr.test yap bugun bence bizide bilglendr canım.
Yarın sabah uyanır uyanmaz yapayım bende ama hiç sanmıyorum ya güzel dileklerin için teşekkür ederim hepimiz daha fazla beklemeden anne oluruz inşallah

bende durumlar aynı canım bi değişklik yok 11 şubat adet günüm ağrılarım başladı öyle işte bende zaten artık oluruna bıraktım yaş olarakda artık vazgeçmem gerekiyo 40 dolduruyorum :KK39:
Hayır vazgeçmek yok yaşla hiç alakası yok komşum 40 yaşına geldi ilk ay hamile kaldı ben 25 yaşında 10 aydır uğraşıyorum nasip işleri bunlar Papatyam

Hayır vazgeçmek yok yaşla hiç alakası yok komşum 40 yaşına geldi ilk ay hamile kaldı ben 25 yaşında 10 aydır uğraşıyorum nasip işleri bunlar Papatyam
boşver canım ya benmi olmasada olur sizlerin olsun ben sizinkilerle mutlu olurum zaten millet bana güler çocuklarım çok büyük bu yaştan sonra kafayımı yedin derler başta annem

yaşta takılıp kalma canım bende yıl olarak 40 oldum ama ben nedense pozitifim ya eşimd şaşırıyor bu halime:KK68:

yaşta takılıp kalma canım bende yıl olarak 40 oldum ama ben nedense pozitifim ya eşimd şaşırıyor bu halime:KK68:
benim yaş da 38 oldu.doktorum yaşla yumurtalar yaşlanıyor ama 38 yaş çok ileri bi yaş sayılmaz dedi.hatta yaşına göre yumurtlama gayet iyi dedi.her şeyin hayırlısı olsun benim çocuk isteğim delilik ama heveslendik bi kere:KK73:

benim yaş da 38 oldu.doktorum yaşla yumurtalar yaşlanıyor ama 38 yaş çok ileri bi yaş sayılmaz dedi.hatta yaşına göre yumurtlama gayet iyi dedi.her şeyin hayırlısı olsun benim çocuk isteğim delilik ama heveslendik bi kere:KK73:
benimkide aynı dedi yaşına göre iyi dedi ama benden çok doktorum acele ediyor sagolsun 2 aydır hsg istiyor ama ben çektirmiyom tam bu ay cesaretlendim eşim ödeme yapması gerekmiş sonra çektirelim dedi valla işime geldi :21:ha bu arada hiç çocuğum yok 1 yıllık evliyim:D

Back
X