Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Slm kizlar benim de bugun igneden sonra 14. Gunumdu, 28ocakta ovitrelle vurunmustum. Cumartesi gunu de normal adet baslama gunum bi gecikme filan olmazsa igneden oturu. Bugun predictor gebelik testi yaptim ama silik cizgi bile yoktu :( adetten 4 gun oncesine kadar %95mi ne dogru sonuc diyo. Daha erken olma ihtimali var mi sizce? Umut ariyorum ama bi yandan da olsa cikardi diyorum. Predictor marka test kullanan var mi igne vurundugu ay? Bu 16. Gun ve sonrasinda ogrenen arkadaslar onceki gunlerde de test yapmis miydi mesela???

Slm kizlar benim de bugun igneden sonra 14. Gunumdu, 28ocakta ovitrelle vurunmustum. Cumartesi gunu de normal adet baslama gunum bi gecikme filan olmazsa igneden oturu. Bugun predictor gebelik testi yaptim ama silik cizgi bile yoktu :KK43: adetten 4 gun oncesine kadar %95mi ne dogru sonuc diyo. Daha erken olma ihtimali var mi sizce? Umut ariyorum ama bi yandan da olsa cikardi diyorum. Predictor marka test kullanan var mi igne vurundugu ay? Bu 16. Gun ve sonrasinda ogrenen arkadaslar onceki gunlerde de test yapmis miydi mesela???
Bence kanda haktır canım kesin sonuç icin

canım üzülme bol bol meryem süresi oku pozitif ol aynı yaştamıydık seninle
yok ben 25 yaşındayım henüz ama yaşın küçük olması umut vermiyor inanınki hani yaşım genç nasıl olsa olur diyemiyor insan hiç hamile kalamadığım için bilmiyorum :(

Bence kanda haktır canım kesin sonuç icin

Ne bileyim ya, kanda baktirip da negatif sonuc alirsam sanki daha cok uzulurum gibi geliyor :/ cumartesi gunune kadar sabredeyim bakalim bi, olmadi kan testi. Beklemek cok zor yaa, Allah aratmasin isteyen herkese tez zamanda gonlundekini nasip etsin!

İnşallah canım martta tüp filmi çektircem bakalım allah hepimize dayanma gücü versin amin
amin canım,bencede çektir için rahat eder en azından varsada sorun boşuna ilaç kullanmamış olursun ama inşallah hsg de temiz çıkar ve sebep olr hamile kalırsın

günaydın arkadaşlarım çok garip bişey oldu yarın adet tarihim bu sabah test yaptım ikincisi silik çıktı dün az lekelenmem gelmişti hatırlıyorsanız çok kötü olmuştum şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum hastanenin açılma vaktini bekliyorum ama bu heyecanımı bile anlatamam size hamile kalan arkadaşlarım anlar beni kızlar belki de sizlerin duaları kabul olmuştur allah hepinizden razı olsun gerçi henüz hiç birşey belli değil dualarıınızı eksik etmeyin olur mu allah hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin dün anne olabilecek miyim acaba demiştim bugün böyle bir olay yaşadım ellerim bile titriyor şu an gelince hemen yazarım eşim işten geliyor şimdi sırf test yaptırmak beraber haberi almak için bugün dünyanın en mutlu insanı biz oluruz eğer çıkarsa heyecandan biraz fazla uzattım galiba iyi ki varsınız

günaydın arkadaşlarım çok garip bişey oldu yarın adet tarihim bu sabah test yaptım ikincisi silik çıktı dün az lekelenmem gelmişti hatırlıyorsanız çok kötü olmuştum şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum hastanenin açılma vaktini bekliyorum ama bu heyecanımı bile anlatamam size hamile kalan arkadaşlarım anlar beni kızlar belki de sizlerin duaları kabul olmuştur allah hepinizden razı olsun gerçi henüz hiç birşey belli değil dualarıınızı eksik etmeyin olur mu allah hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin dün anne olabilecek miyim acaba demiştim bugün böyle bir olay yaşadım ellerim bile titriyor şu an gelince hemen yazarım eşim işten geliyor şimdi sırf test yaptırmak beraber haberi almak için bugün dünyanın en mutlu insanı biz oluruz eğer çıkarsa heyecandan biraz fazla uzattım galiba iyi ki varsınız
Canımm çok sevindimm :KK68: hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz hepimize dua ediyorum hayırlısıyla herkes kavuşşsun bebeğine inşallah:KK51:

Canimm hadi inşallah bakalım yaa bu ay guzel haberler alıyoruz seninkide oyledir

Canıımmm :KK73::KK68: Ben sana dün demiştim. Silik çizgi var gibi ama testin çizgisi falan demiştin. Olmaz ki test çizgisi falan :)) Ay Allah'ım inşallah nasip eder canım yaaa :KK68: Çok güzel haberler bekliyoruz.. Hadi inşallah..

Günaydın kızlar.
İşe geldim bügün. Daha iyiyim. Baş ağrım oldukça az. Midem de bulanmıyor, ama 3 gündür işe gelmeyince biriken şeyler var.. Off Allah'ım ooff!! Yok şurdan haber geldi şu yanlış olmuş, yok şu eksikmiş, yok şu denetim erkene alınmış.. Allah'ım delirmemek istemiyorum!! Şu iş yerinden bir kurtulsam hayırlısıyla, ne kadar sevineceğimi anlatamam!! Eğer gerçekten bebişim varsa, onu karnımda görünce nasıl sevineceksem inanın o kadar sevinicem!! Allah'ım kurtar beni burdan!! Hemen kalp çarpıntım başlıyor stresten..

Saol canım cevap için, inşallah 9 ay migren uğramaz:KK51: tabi sonra da uğramasa süper olur:KK76:

Gerçekten nasip işi bu bir daha anladım birgün olacak ama ne zaman işte:KK53: bizim sayımız da ml de 41 milyon, hareketli %55, morfoloji de %70 normal umudum arttı şimdi:oops: varikosel vardı eşimde 7 milyon ve sıfır hareketten bugünlere geldik çok şükür. inşallah bize de nasip olur :KK37: valla benim eşim de bıktım diyo garibim napalım yapıcak birşey yok:-) aşılama yapmaya kesin karar verdim hastanem de yeni hijyenik güzel bir yer, labarotuvarı da iyidir inşallah doktoruma da güveniyorum bakalım nasip.
Ne güzel canımm.. O kadar emek vermişsiniz, Allah boşa çıkarmasın.. bu değerler çok iyi maşallah.. En kısa zamanda kavuşacaksınız bence :KK68: Aşılamayı da yaptır, aklın rahat etsin.. Belki de gerek bile kalmaz :)) Hayırlısı olsun canım..

kızlar tekrar selam. doktorun dediği gibi test yaptım negatif çıktı. tekrar aradım doktoru negatif diye haftasonu gel dedi. dedim ki yani siz neye göre bu testi hemen yapın dediniz ben anlamadım 27. günüm dündü dedim (görüşmemizde de 27. günüm olduğunu söyledim) bir de o kadar emin misiniz idrarda gebeliğin bu kadar kesin sonuç vermesine. aa o zaman 30 gün olmamış dedi, siz bir hafta daha bekleyin olmazsa gelin hanımefendi dedi. nasıl gerildim nasıl üzüldüm anlatamam size :KK43: ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin bana kızlar desteğinize ihtiyacım var. predictorün testini yaptım o da adetten 3 gün önceye kadar sonuç veriyormuş. negatife mi odaklanmalıyım şimdi...
Canım sen çatlatma iğnesi olmuştun di mi? Dur bakalım bekle biraz daha. Çok umutlanma ama umutsuz da olma.. İnşallah hepimizden sırayla güzel haberler gelecek. Ben hiç o testten yapmadım ama bence kesin değildir. Adet tarihini bekle bence canım.. İnşallah hamilesindir..

Günaydın kızlar.
İşe geldim bügün. Daha iyiyim. Baş ağrım oldukça az. Midem de bulanmıyor, ama 3 gündür işe gelmeyince biriken şeyler var.. Off Allah'ım ooff!! Yok şurdan haber geldi şu yanlış olmuş, yok şu eksikmiş, yok şu denetim erkene alınmış.. Allah'ım delirmemek istemiyorum!! Şu iş yerinden bir kurtulsam hayırlısıyla, ne kadar sevineceğimi anlatamam!! Eğer gerçekten bebişim varsa, onu karnımda görünce nasıl sevineceksem inanın o kadar sevinicem!! Allah'ım kurtar beni burdan!! Hemen kalp çarpıntım başlıyor stresten..

Ne güzel canımm.. O kadar emek vermişsiniz, Allah boşa çıkarmasın.. bu değerler çok iyi maşallah.. En kısa zamanda kavuşacaksınız bence :KK68: Aşılamayı da yaptır, aklın rahat etsin.. Belki de gerek bile kalmaz :)) Hayırlısı olsun canım..
..
Günaydın canımm:KK68: kolay gelsin işlerinde, keşke stresten uzak durabilsen iş değişikliği yapıcaktın yanlış hatırlamıyorsam hakkında hayırlısı olsun inşallah içine sinen, stressiz bir işin olur:KK51:
Doktora salı mı gidicektin sen, keseyi bebişi görünce de rahatlıcaksın inşallah:KK51:
Saol canımm inşallah ben de senin gibi bi sürpriz yaşarım:KK73: dularını bekliyorum/ bekliyoruz:KK37:olmazsa da inşallah önümüzdeki ay hayırlısıyla gelir bebişim:KK46:

kızlaaarrrrr sevinçten çığlık atmak istiyorum galiba hamileyim allahım sen ne kadar büyüksün dün acaba bir gün bende hamile olabilecek miyim tüplerim mi kapalı derken bugün çift çizgiyi gördüm arkadaşlar yarın adet tarihim hcg 106 çıktı nasıl sizce gerçekten hamileyim dimi rüya felan değil allahım hepimize nasip etsin amiiinnnn ölcem mutluluktan

bir gün bende burdan hamile olduğumu yazabilecek miyim diyordum inanamıyorum inşallah allah tamamına erdirir kese oluşur
kızlaaarrrrr sevinçten çığlık atmak istiyorum galiba hamileyim allahım sen ne kadar büyüksün dün acaba bir gün bende hamile olabilecek miyim tüplerim mi kapalı derken bugün çift çizgiyi gördüm arkadaşlar yarın adet tarihim hcg 106 çıktı nasıl sizce gerçekten hamileyim dimi rüya felan değil allahım hepimize nasip etsin amiiinnnn ölcem mutluluktan
Canımmm çok sevindimmm :rolleyes: ne güzel haberler alıyoruz maşallahh:KK28: sağlıkla kucağına al inşallah canm değerin güzel içini ferah tut bize de dua et:KK51:

Günaydın canımm:KK68: kolay gelsin işlerinde, keşke stresten uzak durabilsen iş değişikliği yapıcaktın yanlış hatırlamıyorsam hakkında hayırlısı olsun inşallah içine sinen, stressiz bir işin olur:KK51:
Doktora salı mı gidicektin sen, keseyi bebişi görünce de rahatlıcaksın inşallah:KK51:
Saol canımm inşallah ben de senin gibi bi sürpriz yaşarım:KK73: dularını bekliyorum/ bekliyoruz:KK37:olmazsa da inşallah önümüzdeki ay hayırlısıyla gelir bebişim:KK46:
Çok saol canıımm :KK68: Keşke keşkee... İnşallaahhh :KK37: Ben bebişimi göriyim siz de hemen arkamdan gellliiinn :KK68::KK73:Çok umutluyuım ben.. Olacak canım, olacak hayırlısıyla :KK68::nazar: Salı günü gidicem. Çok heyecanlı..

Evet canım ya.. İş değiştirecektim. Hatta bir yerle görüştüm. İhalelere teklif vermişler.Bir ihale alınca seni alıcaz dediler. İlla ki de ihale alacaklar yani ama zamanı belli değil. Şimdi hamilelik kısmet oldu. Yani inşallah.. E şimdi beni bu halimle alırlar mı ki? Allah'ın gücüne gitmesin, Allah'a bin şükür nasip etti bunu bana.. eminim ki en doğru zamandır.. ama kim işe hamile birini almak ister ki.. Bir tanıdık vasıtasıyla görüşmüştüm. İnşallah onun hatrına alırlar yaa!! Onlar alana kadar Allah inşallah nasip ederse 3 aylık falan olurum.. 5 ay daha çalışıp izne ayrılmam gerekir, yani bunu kabul ederler mi ki..? İnşallah hem bebeğim benimledir, hem de bu iş olur hayırlısıyla yaa..

Back
X