Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Allah razi olsun canim
. en guzel sey sunu diyebilmek biz ne yaparsak yapalim Rabbim ol demedikten sonra doktorlar ilaclar bir yere kadar ben Rabbime inaniyorum insallah hepimiz hamile kalicaz . sen hamilesin galiba Rabbim hayirlisyla dogum yapabilmeyi evladini kucagna sag salim almayi nasp etsn :)
Amin insallah canim sende de Allah razı olsun evet hamileyim iki yıl sonra rabbim nasip etti sizin ne kadar oldu?

Amin insallah canim sende de Allah razı olsun evet hamileyim iki yıl sonra rabbim nasip etti sizin ne kadar oldu?
4yil oldu canim 3 dusugum var benim en son ramazandan bir gun once dusuk yaptim 1sene gecti uzerindenn catlatma ognesi vuruldm iste bekliyrm bakalim hic sanmiyrm ama olacagni

İyi cesaretin var yapmaya canim benim hic yok bi gram bile yok yani o tek cizgiyi gorursem hersey sanki alt ust olacakmis gibi yada yuzum.hic gulmicekmis gibi geliyo suan hazi degilim sanrm tek cizgiye
Ben tahlil yaptırdım negatif olmadı[/QUOTE

mrb arkadslar bnde bebk için 3 yıldır uğraşıyorm serophone kullandm ctesi kontrole ggttm yumoslar çok ii doktor 3 sağda 3 solda yumoş var 11 mm di.çarşmba gel iğneyi yapalm dedi dün gttik 15 mm olmş büyümemiş yumurtalar çok üzüldüm ctesi yne gtcez inşallah büyür yumrtalar morelm çok bozuldu :(

mrb arkadslar bnde bebk için 3 yıldır uğraşıyorm serophone kullandm ctesi kontrole ggttm yumoslar çok ii doktor 3 sağda 3 solda yumoş var 11 mm di.çarşmba gel iğneyi yapalm dedi dün gttik 15 mm olmş büyümemiş yumurtalar çok üzüldüm ctesi yne gtcez inşallah büyür yumrtalar morelm çok bozuldu :KK43:
Hiç üzülme canım umarım büyüyecektir. Elimizden geldiğince üzülmemeliyiz. Biliyorum çok zor ben de aynı şeyleri yaşıyorum ama inanıyorum ki Zamanı gelince olacak...

Kızlar ben bugün klomen sonrası kontrole gittim. 3 yumurta büyüdüğü için çoğul gebelik sıkıntı olabilir diye çatlatma iğnesi vermedi doktorum tek ya da iki yumurta olunca veriyor yoksa vermiyor:) bakalım bu ay kendiliğinden çatlamasını bekliyoruz gün aşırı ilişki tavsiye umarım bu ay olur. Olmazsa da 2 ay ara vereceğiz tedaviye sürekli klomen kullanımı yumurta büyütmek için iyiymiş fakat Rahimin yapısını bozup bebeğin tutunabilmesini zorlaştırırmış bilemiyorum hepimiz için hayırlısı olsun birbirimize dua edelim bol bol ;)

Kızlar çatlama iğnesinden sonra 14. Gün idrarda negatif çıktı. Adetlerim düzensiz ne Zaman olacak bilmiyorum. Adet takıp programında 1 agustos diyor. Kan tahlili mi yaptırmalıyım ?? Biri bi şey söylesin moralim çok bozuk. Kimseye de anlatamıyorum

Kızlar çatlama iğnesinden sonra 14. Gün idrarda negatif çıktı. Adetlerim düzensiz ne Zaman olacak bilmiyorum. Adet takıp programında 1 agustos diyor. Kan tahlili mi yaptırmalıyım ?? Biri bi şey söylesin moralim çok bozuk. Kimseye de anlatamıyorum
Moralini bozma benimde dün 14. Gündü kanda tahlil yaptırdık sonuç 1.20 negatif bende daha adet olmadim bugün 15. Günüm sadece kahve rengi a kintim var başka belirti yok bu ayda olmadı ecel geldikten sonra ölemiyorsan vakit ge lmedikten sonrada bebek olmuyor herşeyde vardır hayır allah a sığın dua et mevlam vaktini zamanini bilir bende 3 yillik evliyim 4 bucuk aylik bir dusugum var olmayinca olmuyor mevlamin takfirine kalmis artik tedaviyi filanda biraktim allah verirse verir vermiyeceksede tedavi filan bos moralini yuksek tut sakin ol yaradan allaha guven inanki birgun bizide anne yapacak moral cok onemli belki diger tedavide tutar insallah bugun 15 gunum bitti ama hala adet belirtim yok eski adetiin uzerindende 5 gun gecti normalinde ayin 10 u gibi oluyorum herseyin hayirlisi bizi yaradan allaha sukurler olsun ki bir şansımız var insallah

Moralini bozma benimde dün 14. Gündü kanda tahlil yaptırdık sonuç 1.20 negatif bende daha adet olmadim bugün 15. Günüm sadece kahve rengi a kintim var başka belirti yok bu ayda olmadı ecel geldikten sonra ölemiyorsan vakit ge lmedikten sonrada bebek olmuyor herşeyde vardır hayır allah a sığın dua et mevlam vaktini zamanini bilir bende 3 yillik evliyim 4 bucuk aylik bir dusugum var olmayinca olmuyor mevlamin takfirine kalmis artik tedaviyi filanda biraktim allah verirse verir vermiyeceksede tedavi filan bos moralini yuksek tut sakin ol yaradan allaha guven inanki birgun bizide anne yapacak moral cok onemli belki diger tedavide tutar insallah bugun 15 gunum bitti ama hala adet belirtim yok eski adetiin uzerindende 5 gun gecti normalinde ayin 10 u gibi oluyorum herseyin hayirlisi bizi yaradan allaha sukurler olsun ki bir şansımız var insallah

Bu arada kan tahlilini baktir idrar tahlili yüzde 80 yanlış çıkıyor kesin sonuç için kan tahlili yapman gerek

Arkadaşlar merhaba benm klomende ikinci ayın bu ay ilk defa catlatma iğnesi oldum sağda iki yumurtam vardı. İkisi de catladi salı günü on dördüncü günüm.y yumurtlamadan bi kaç gün sonra beyaz kremsi bi akıntı geldi ara arada geliyo böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı nolur cevap verin ya

Canım bende de yogun akıntı var hala hasta olamadım bugün belki kan testi yaptırırım şansıma eşimin köyüne geldik hastane de uzak bakalım. Haber ederim
Arkadaşlar merhaba benm klomende ikinci ayın bu ay ilk defa catlatma iğnesi oldum sağda iki yumurtam vardı. İkisi de catladi salı günü on dördüncü günüm.y yumurtlamadan bi kaç gün sonra beyaz kremsi bi akıntı geldi ara arada geliyo böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı nolur cevap verin ya

Canım bende de yogun akıntı var hala hasta olamadım bugün belki kan testi yaptırırım şansıma eşimin köyüne geldik hastane de uzak bakalım. Haber ederim
Canım ya mesela bnm ara ara oluyodu şimdi afedersin her lavaboya gitmemde geliyo senin adet günün gectimi peki inşallah hamilesindir yaaa

Canım ya mesela bnm ara ara oluyodu şimdi afedersin her lavaboya gitmemde geliyo senin adet günün gectimi peki inşallah hamilesindir yaaa

Valla canım her gün geliyor akıntı adet günüme daha var programa göre ama çatlama iğnesinden sonra 16-17 gün içinde gebelik yoksa adet olunuyormuş ama kist oluştuysa da adet görülmeyebilirmiş. Kan testi yaptıramadım özel hastane yok devlette de bakmıyorlar küçük bir yer. Hasta olmazsam salı İstanbul a geçiyoruz orda gidicem artık
Sende durumlar Nasıl? Yaptın mı test

Valla canım her gün geliyor akıntı adet günüme daha var programa göre ama çatlama iğnesinden sonra 16-17 gün içinde gebelik yoksa adet olunuyormuş ama kist oluştuysa da adet görülmeyebilirmiş. Kan testi yaptıramadım özel hastane yok devlette de bakmıyorlar küçük bir yer. Hasta olmazsam salı İstanbul a geçiyoruz orda gidicem artık
Sende durumlar Nasıl? Yaptın mı test
Anladim canım benm adetime 6 gün var kist olmadı çok sukur catladi yumurtalarm yani ben cumaya olmazsam test yapcam inşallah hamileyizdir yaa

Kist olup olmadıgını nerden anladın canım?? Doktor muayenesinde bana da boyutu iyi dedi iğneyi yaptı bir daha gitmedim ama adet olursan da olmazsan da gel dedi sadece
Anladim canım benm adetime 6 gün var kist olmadı çok sukur catladi yumurtalarm yani ben cumaya olmazsam test yapcam inşallah hamileyizdir yaa

Kist olup olmadıgını nerden anladın canım?? Doktor muayenesinde bana da boyutu iyi dedi iğneyi yaptı bir daha gitmedim ama adet olursan da olmazsan da gel dedi sadece
Hani bana iğneyi verdi ya vuruldum gün verdi cumartesi gel dedi gittim catlamamisti işte sonra saliya gün verdi ama cumartesi pazar çok kasiklarim ağrıdı ve leke geldi salı günü gidince söyledim yumurtan catlamistir dedi gerçekten bi baktı yumurtaların ikisi de çatlamış dedi öyle yani canm aslında sanada bakması lazimdi

Back
X