Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benim yumurtama iyi dedi canım kendisi çatlamak üzere ama her ihtimale karşı iğneyi yapalım dedi ondan olabilir
Hani bana iğneyi verdi ya vuruldum gün verdi cumartesi gel dedi gittim catlamamisti işte sonra saliya gün verdi ama cumartesi pazar çok kasiklarim ağrıdı ve leke geldi salı günü gidince söyledim yumurtan catlamistir dedi gerçekten bi baktı yumurtaların ikisi de çatlamış dedi öyle yani canm aslında sanada bakması lazimdi

Umarım hamileyiZdir. Test neden yapmıyorsun idrar ?
Adet günü geçmeden belli olmuyor mu kaç gün olmuştu senin çatlama iğnesi olalı
Ya canım normalde iğnenin 14. Günü idrarda belli olur diyorlar ama ne bilm pek emin olamadm benm 11. Günüm su an salı günü 14 oluyo işte . Ama ben cumayi bekliycem canım o gün adet olmazsam yapcam test hayal kırıklığından korkuyorum

Ya canım normalde iğnenin 14. Günü idrarda belli olur diyorlar ama ne bilm pek emin olamadm benm 11. Günüm su an salı günü 14 oluyo işte . Ama ben cumayi bekliycem canım o gün adet olmazsam yapcam test hayal kırıklığından korkuyorum
13 yasa 14 günde kesin çıkar ben 14.gunumde ogrendim

Canım yaaaa Allah anneli babalı büyütsün inşallah sende hangi belirtiler vardi anlat nolur olcem meraktan
Goguslerim deki hassasiyetten anlamıştım ben .ayrıca ben de çok meraklı olduğum için 4.günden itibaren gebelik testi yapmıştım.9.güne kadar ilaç etkisiyle pozitifti sonrasında da 13.güne kadar negatifti gördüm dedim ki olmadı bu ayda 14 günü bir baktım pozitif. Kasık agrin olur batar ince ince göğüslerinin ucu çok hassas olnustu

Canım 13 negatif ertesi gün pozitif miydi Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Akıntın var mı ?

Goguslerim deki hassasiyetten anlamıştım ben .ayrıca ben de çok meraklı olduğum için 4.günden itibaren gebelik testi yapmıştım.9.güne kadar ilaç etkisiyle pozitifti sonrasında da 13.güne kadar negatifti gördüm dedim ki olmadı bu ayda 14 günü bir baktım pozitif. Kasık agrin olur batar ince ince göğüslerinin ucu çok hassas olnustu
Anlıyorum canım bak bendeki belirti su göğüslerim de hiç bi hareket yok normalde catlatma iğnesi vurulanlarda çok kaşık ağrısı olurmuş hep öyle okudum ama bnde sadece yumurta catlayinca ağrı oldu velhasıl kelam catlamadan bi kaç gün sonra karnım ara sıra ağrıyo dün akşam velinin sağ tarafı kasılır gbi oldu ve akintim çok inşallahvardir yaaa

Anlıyorum canım bak bendeki belirti su göğüslerim de hiç bi hareket yok normalde catlatma iğnesi vurulanlarda çok kaşık ağrısı olurmuş hep öyle okudum ama bnde sadece yumurta catlayinca ağrı oldu velhasıl kelam catlamadan bi kaç gün sonra karnım ara sıra ağrıyo dün akşam velinin sağ tarafı kasılır gbi oldu ve akintim çok inşallahvardir yaaa
Kacinci gün bugün

Ya benim ilk çatlamayı yaptırdığımda beri akıntım ve göğüs agrım var. Kasıgımda agrıyor ara ara Sabırsızlanıyorum korkuyorum da 14. Gün negatif çıktı hasta olmadım adet günüme de daha var gerçi Of çok zor beklemek gidemiyorum hastaneye de çok uzaktayım İstanbul'a gitmeme 3 gün var Gün geçtikçe daha kötü hissediyorum psikolojik olarak çok etkileniyorum

Back
X