- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- 158
amiiiiinAynen canim bnmkide duzensiz bu ayin 1 veya 2 sinde olmustum bakalim agustosun 5ine kadar adet olmazsam bi test yaparim . Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiiiinAynen canim bnmkide duzensiz bu ayin 1 veya 2 sinde olmustum bakalim agustosun 5ine kadar adet olmazsam bi test yaparim . Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin canim
Doktor kendin vur mu dedi? Ben sadece kalcadan yapiliyor zannediyordum. Benm vucudmda garip seyler oluyor . psikolojik degil eminim ama yumrtalarimda kasiklarmda hep hareketlilik oluyor. Bu olumlu anlamina gelmior cnku ilk asilamamdan sonrada boyle olmustu. Bakalim simdi niye oluyor. 22 temmuzda yaptirdm bende catlatmayi.Slm kızlar dün akşam 7 De çatlatma iğnemi vurdum Dr kendin vur dedi. 15 saat oldu hiç ağrı sizi yok sizlerden böyle olan varmi
Bende 25 de oldum akşam 7 de kendin vur gereken 3 parmak altına die bende aynen uyguladım 30 saat sonra Karnım ağrıdı hafif bel VC ye gittim elime ak kıvamı geldi bakalım hayırlısı ikimiz icindeDoktor kendin vur mu dedi? Ben sadece kalcadan yapiliyor zannediyordum. Benm vucudmda garip seyler oluyor . psikolojik degil eminim ama yumrtalarimda kasiklarmda hep hareketlilik oluyor. Bu olumlu anlamina gelmior cnku ilk asilamamdan sonrada boyle olmustu. Bakalim simdi niye oluyor. 22 temmuzda yaptirdm bende catlatmayi.
Arkadaslar benim çatlatma ignesinden 3 gün sonra yumurtam catladi hergun bakildigi icin 3. Gün çatladigina eminim.Böyle bir sey yasayan oldu mu
bende canım çok umutluydum klomenden çatlatma iğnesinden..iğnenin 13. Günü test yaptım pozitifti testim..kesin hamileyim demiştim..yanılttı beni test..hayırlısı olsun canım var demekki zamanı daha..en iyi zamanı Rabbim bilir..Kzlar sanirim adet goruyorum. Moralim o kadar bozuldu ki anlatamm . Yine hayallerim yerle bir oldu neyse demekki hayirlisi buymus
![]()
13. gün pozitifse kesin bişeyler olmuştur canım..döllenme olmuş muhtemelen tutunamadan düşmüştür..troid problemin felan varsa baktır derim..benimde 1-2 kere pozitif görüp sonra adet görmüştüm(klomen kullanmadan) triodim varmış sonra öğrendim..Allahım isteyen herkese en kısa ve hayırlı bir zamanda nasip eder inşallah..bende canım çok umutluydum klomenden çatlatma iğnesinden..iğnenin 13. Günü test yaptım pozitifti testim..kesin hamileyim demiştim..yanılttı beni test..hayırlısı olsun canım var demekki zamanı daha..en iyi zamanı Rabbim bilir..
bende de ıgne 14 gun pozıtıf gösterıyor. 13-14 de hayali bıle olsa goruyorum. ertesı gunude hasta oluyorum. artık kendımı bıldıgım ıcın. 14 gun test yapmaz. 3-4 kez ıgne oldum hepsınde aynıydı cunku. bızım vucut atamıyo demekki .bende canım çok umutluydum klomenden çatlatma iğnesinden..iğnenin 13. Günü test yaptım pozitifti testim..kesin hamileyim demiştim..yanılttı beni test..hayırlısı olsun canım var demekki zamanı daha..en iyi zamanı Rabbim bilir..
amin canım inşallah hayurlısıyla...troidim yok hormonlar normal..çatlatma iğnesi beta hormonu içeriyorya o yüzden pozitif oluyormuş test..biraz araştırdım böyle olanlar var..13. gün pozitifse kesin bişeyler olmuştur canım..döllenme olmuş muhtemelen tutunamadan düşmüştür..troid problemin felan varsa baktır derim..benimde 1-2 kere pozitif görüp sonra adet görmüştüm(klomen kullanmadan) triodim varmış sonra öğrendim..Allahım isteyen herkese en kısa ve hayırlı bir zamanda nasip eder inşallah..
test yapmanın en ideal günü 15 gün sonrasıymış..öncesinde iğne içindeki beta pozitif yapıyomuş testi..bende de ıgne 14 gun pozıtıf gösterıyor. 13-14 de hayali bıle olsa goruyorum. ertesı gunude hasta oluyorum. artık kendımı bıldıgım ıcın. 14 gun test yapmaz. 3-4 kez ıgne oldum hepsınde aynıydı cunku. bızım vucut atamıyo demekki .![]()
kişiden kişiye değişiyor demek ki canım..benim 10. gün çizgi tamamen gitmişti diyebilirim..11. gün tekrar koyu olunca hamile olduğumu anlamıştım.amin canım inşallah hayurlısıyla...troidim yok hormonlar normal..çatlatma iğnesi beta hormonu içeriyorya o yüzden pozitif oluyormuş test..biraz araştırdım böyle olanlar var..
ılk ıgne oldugumda burdakı arkadasların ısrarıyla kan testı yaptırmıstım :) 1,17 gıbı bısey cıkmıstı 13. gun sanırım.test yapmanın en ideal günü 15 gün sonrasıymış..öncesinde iğne içindeki beta pozitif yapıyomuş testi..
bilmiyorum ki canım belkide kimyasal gebelik geçiriyorum..kan testi yapmadan anlaşılmıyor..sırf bunu öğrenmek içinde kan vermeye gitmedim..hayalet çizgiyi görünce kesin hamileyim demiştim:) ama sonraki testlerin hepsi negatifti..kısmet değilmişkişiden kişiye değişiyor demek ki canım..benim 10. gün çizgi tamamen gitmişti diyebilirim..11. gün tekrar koyu olunca hamile olduğumu anlamıştım.
aynen canım hemen umutlanmamak gerekiyor..kan testi en kesin sonuç..benim adet düzensiz olunca hesap edemiyorum geçip geçmediğini..kaç aydır iğne yaptırıyorsun cnm??ılk ıgne oldugumda burdakı arkadasların ısrarıyla kan testı yaptırmıstım :) 1,17 gıbı bısey cıkmıstı 13. gun sanırım.
kımısındede bellı olmuyor 1 hafta da 5 gunde negatıfe donuyor.
ama ben cok denedım. 13-14 gunu buluyor. ruh gıbıde olsa gorunuyor.
bızım gıbıler ıcın en ıyısı kan testı gunu gelınce. ya da adet gunu gecınce.
bebeğinin cinsiyeti bellimi canım..genelde iğneden sonra bebekler erkekmiş bi yerde okumuştum..sende tutuyormu merak ettimkişiden kişiye değişiyor demek ki canım..benim 10. gün çizgi tamamen gitmişti diyebilirim..11. gün tekrar koyu olunca hamile olduğumu anlamıştım.
hadi ya hiç duymamıştım..benimki de erkek..Allah sizin gönlünüzdekileride nasip etsin..bende uğraştım baya çocuk için..vakti geldiğinde Allah nasip ediyor..bebeğinin cinsiyeti bellimi canım..genelde iğneden sonra bebekler erkekmiş bi yerde okumuştum..sende tutuyormu merak ettim
canım bugün kasıklarında ağrı olcak mı dikkat et..yerleşirken adet ağrısına benzer ağrı oluyor..tam 9. gün olmuştu benimde..12. gün değerim 16.50 çıktı..ama 9. günde kanda iğnenin etkisi oluyor bunu göz önünde bulundur..yarın azalma değilde artma olursa hamişsin demektir..hadi inşallah..Bugun catlatma ignesinin 9. Gunu az once kanda gebelik testi verdim.yarin ögleden sonra ucagim var en son ucusumda turbulans yasadigimdan beri cok korktugum icin test verdim.soyle yapmayi planliyorum yarin sabahta yine kan vercem eger bugunki degere gore artis varsa yola cikmayacagim.cunku hesaplarima gore eger gebelik varsa bugunler yerlesme gunleri ve ben o korkuyla yerlesmedrn dusurmek istemiyorum
canım bugün kasıklarında ağrı olcak mı dikkat et..yerleşirken adet ağrısına benzer ağrı oluyor..tam 9. gün olmuştu benimde..12. gün değerim 16.50 çıktı..ama 9. günde kanda iğnenin etkisi oluyor bunu göz önünde bulundur..yarın azalma değilde artma olursa hamişsin demektir..hadi inşallah..